Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niefryzjerrkka

grzywka

Polecane posty

Gość niefryzjerrkka

witam,bylo duzo podobnych tematow ale nie znalazlam dla siebie odpowiedzi wiec zakladam ten temat. chodzi mi o to,ze mam raczej dlugie wlosy (do polowy plecow) od roku farbuje je na ciemny blond,wlasciwie sa to pasemka blond z moimi naturalnymi.jutro jestem umowiona do fryzjera i bardzo zastanawiam sie nad zcieciem grzywki,ktora w tej chwili jest nieco krotsza od wlosow z tylu.mam twarz raczej pociagla,czolo nie za wysokie,duze oczy.mysle tez o zmianie odcienia blond ale w tej chwil dreczy mnie ta grzywka.czy pasowalaby mi taka wystopniowana,wycieniowana delikatna? wiem ze trudno doradzic nie widzac kogos dlatego jesli zechce mi doradzic jakas dobra fryzjerka chetnie wysle moje zdjecie.z gory dziekuje.

Gość gina_deville
jak masz pociągłą twarz to grzywka na pewno będzie ładnie wyglądać, zawsze możesz założyć pasemko z przeciwnej strony przedziałka i zobaczyć jak to będzie mniej więcej wyglądać

Gość niefryzjerrkka
dziekuje za podpowiedz,narazie dalam tylko inny odcien blondu,a z grzywka sie wstrzymalam-czekam na przyplyw odwagi:)

Gość tetete
też mam ładne długie proste włosy. Odważywałm się ściac grzywke i bardzo tego żałuje :/ ścieła mi za krótko :/ wyglądam beznadziejnie :/ kiedy to odrosnie?