Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKURZONA JAK CHOLERA

Problemy z Readers Digest

Polecane posty

Czy jest ktoś na forum wrobiony przez firmę RD w zakup ich bubla, jak sobie radzić z ich nachalnym przysyłaniem pism - upomnien o zapłatę, gdy się nie przyjęło ich "gówna" sorki za słownictwo.

Gość jak kiedys bylam w RD
przestalam przyjmowac ksiazki i jakos przestali je wysylac

Ale ja nic nie zamawiałam, a przyszła paczka syn odebrał. Ja po powrocie do domu popędziłam z tym badziewiem na pocztę i odesłałam - jeszcze zapłaciłam zafajdańcom za odesłanie, a oni mi przysyłają listy upomnienia... no trafi mnie coś, a ogólnie spokojny człowiek jestem!

Gość olej to po prostu
olac i uspokoic sie. nie zamawialas nic, nie maja nigdzie Twojego podpisu, to ich problem , ze wpadli na pomysl, by Ci cos przyslac. Nie maja ZADNYCH podstaw domagania sie od Ciebie czegokolwiek. I na koniec pare glebokich oddechow :)

ignorowałam ich i dali spokój -nękaja ,bo chcą znależć frajera ,który się przestraszy ich \"upomnień\" , w gruncie rzeczy nie są \"na prawie\"

Gość tez mam zimno w pracy
możesz ich olać ale .. lepiej napisz pismo wyjasniajace że niczego nie zamawiałaś i nie zyczysz sobie nękania . postrasz ich ostrym tonem , wyslij za potwierdzeniem odbioru i zapomnij o sprawie