Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz80

Kobiety powinna sie szanowac, tyle !

Polecane posty

Gość Dariusz80

Prawda jest taka ze, przeciętna kobieta możne mieć sex o niemal każdej porze dnia jeśli ma taki kaprys i zawsze znajdzie jakiegoś chętnego! Za to facet, który ma sex z kobietami często musi posiadać mocne umiejętności uwodzenia i być raczej atrakcyjny (a nie będzie miał nigdy nawet w przybliżeniu tak łatwo jak przeciętna,czy nawet niezbyt ładna kobieta). Kobieta będąc łatwą nic sobą nie reprezentuje, wręcz traci swoją wartość poprzez trwonienie towaru za który jest pożądana (bo nie oszukujmy się, głównym waszym atutem jest uroda i na tym większa część was się skupia), jednak kiedy facet potrafi zdobyć wiele kobiet to znaczy, że musi mieć wartość, bo on musi w przeciwieństwie do kobiety umieć je przyciągnąć czymś więcej ergo ma wartość dla innych kobiet.

Gość PanGorill
Tak, jak na pierwszym spotkaniu to jestes latwa, nic nie jest zlego z tym, ale przestancie protestowac ze pozniej jestescie wyzwani, "puszczalska" "dziwka", dla was jest latwiej znalejsc kogos na sam seks, dlatego jest wasz obowiazek szanowac sie. Nie mozecie porownywac sie do facetow i miec to samo co faceci maja.

Gość PanGorill
Nie ma co uciekac, mozna miec seks z nia ale nie mozna traktowac ja powaznie.

Jezeli facet bedzie sie musiał starac i nie odejdzie to wieksze prawdopodobienstwo ze naprawde kocha a nie tylko chce poruchać!!!!!

No dobrze. Ale w takim razie gdzie jest granica pomiędzy kobietą porządną, a taką która się nie szanuje? Że ta pierwsza zgadza się na seks dopiero na 5 czy dalszej randce, a ta druga już na pierwszej? :o Czy kobieta, która kocha i chce tą miłość dopełnić seksem już na pierwszym spotkaniu tez jest łatwa?

musi byc choc troche wiecej niz mniej pewna ze jest kochana i szanowana a nie tylko ona kochac

Czy sex jest naprawde taki wazny??????????????????????????

No tak ale ja mam wrazenie ze u wiekszosci ludzi przechodzi na pierwszy plan Czyz nie???

To zakrawa na sexocholizm!? Mo ze ja jestem poprostu jakis zwichrowany . Nie potrafie sie wypowiedziec tak jak bym chcial wiec give up

Gość PanGorill
Kobiety maja latwo, wy mozecie czekac, wybierac, szukac itd bo zawsze wiecie ze w naj gorszym wypadku to ktos was zaspokoji. Facet tak nie ma, musi duzo razy brac co jemu jest zaofiarowane a nie to co dokladnie pragnie :)

Gość patiila
To faceci powinni się szanować! A nie wskakują byle jakiej dziewczynie do łóżka po dniu znajomości!

Gość znowu jakiś n
zaś jakiś nie-Polak pisze! tyś jest ciapaty albo co , tfu tfu