Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyPretensja

Kurwa az sie poryczalam.....

Polecane posty

Gość hotline
gwiazdeczka, wypierdalaj do lekcji, szóstoklasistko 🖐️

Gość bez niczego
a o czym to jest???

Sama mam malutka coreczke i w zyciu bym jej tego nie zrobila....nie wiem czy taka mieka dupa jestem czy co ale mnie to rusza...

e nie ogladam tego , z reszta na filmie pokazane sa juz duze te plody a takich przypadków aborcji jest niewile bo usuwa sie ciaze przeciez jak zarodek nie jest ejszce tak ukształtowany

:O straszne ;/ ale nie wiem jak mozna juz taka zaawansowana ciaze usunac, rozumiem jeszcze do ktoregos tam tygodnia, kiedy nic nie jest wyksztalcone, ale te dzieci sa juz dziecmi nie plodami, czy zarodkami, wg mnie to juz jest morderstwo, sklonna jestem jeszcze zlegalizowac te zastrzyki wywolujace poronienie, bo to sie robi bodaje do 2 tygodni po rozpoznaniu ciazy czy po tygodniu, juz nie pamietam

Ja mysle ze te wieksze plody na tym filmie nie sa z aborcji,tylko moze sa to dzieci,ktore w czasie ciazy zmarly i dlatego zostaly wyjete z brzucha bo nie wierze ze czlowiek moglby zabic takie dzieciatko i pokazywac do kamery.....w kazdym badz razie lzy sie same do oczu cisna jak sie to oglada

chyba jednak sa to aborcje, takie filmiki sluza np pokazywaniu dzieciom w szkolach, ja kiedys na religii tez ogladalam taki film, pozniej mielismy rozmowe na temat aborcji, zeby osoby, ktore uwazaja, ze powinna byc legalna, zobaczyly jak to wyglada :O

Gość grgrrrrrrrrrr
to co zobaczylam to koorwa MORDERSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! becze i mnie mdli:O dla mnie to jak zabic noworodka. przeciez wyglądaly ....... jak dzieci .... jestem zla😡

Gość to raczej na pewno nie są
dzieci z aborcji takiej nielegalnej. Nikt by tego nie nagrywał i nie robił z tego show, krecąc film, bo bałby się, że zostanie szybko zlokalizowany i poniósłby srogie konsekwencje swojego czynu. To są dzieci, które najpewniej umarły w czasie ciąży (z różnych przyczyn) i musiały zostać wyjęte, żeby nie zagrażać życiu matki. Tak, czy siak, widok przejmujący. Popłakałam się.

Podjelam dzis ostateczna decyzje i jej nie zmienie-JESTEM PRZECIWNA ABORCJI!nie jestem zadnym moherowym beretem,jak mi ktos moze zarzucic ale jestem czlowiekiem,normalnym czlowiekiem,dla ktorego takie rzeczy nie powinny byc na porzadku dziennym...

jak juz wspomnialam wczesniej, ogladalam w szkole podobny film i tamte dzieci lezace w koszu na smieci jeszcze oddychaly :O wiec to byly aborcje, chociaz moze i faktycznie niektore umarly zanim sie urodzily i to byly aborcje z koniecznosci, nie wiem, ale aborcje nielegalne pewnie wygladaja tak samo :O

Ja teraz patrze na moja malutka coreczke i tak sie zastanawiam jak mozna tak krzywdzic dzieci....dla mnie to nie plody,embriony tylko wlasnie dzieci....