Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anileeee

czemu tak wiele fajnych ladnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

Gość Poznaniak85
na 90% przypadków jakie znam to za duże wymagania kobiet, i może wam się wydaje to nierealne ale faceci widzą jak traktujecie innych adoratorów, nikt nie jest z żelaza...sam nie startuje jak widze , że dziewczyna źle potraktowała kogoś bo powiedzmy jest mało atrakcyjny... a skoro jesteście ładne to zróbcie pierwszy krok, nie znam faceta co nie skusi się na ładną dziewczynę :D

surutu tutu majtki z drutu ......ja miałem 4 zęby wyrywane :O , ale mnie to w sumie mało kosztowało :P a ja już tyle razy pisałem ze mam druty na zębach ale nikogo to nie ciekawiło:)

Gość surutu tutu majtki z drutu
takich facetów mało teraz jest. Niektórzy się bardzo łatwo zniechęcają :O i idą na łatwiznę, bo po co się męczyć, jak takich jest wiele :O

"i idą na łatwiznę, bo po co się męczyć" Wolę się pomęczyć i nawet jak nie dam rady, to wiedzieć, ze próbowałem, niż się poddać od razu i zastanawiać potem, czy była szansa. Dawno tak robiłem, od roku już nie.

ja też jestem uważana za ładną i inteligentną dziewczynę, ale co z tego jak do faceta sama nie podejdę, bo nieśmiała jestem :O cream a ja nie widziałam, że Ty gdzieś pisałeś o aparacie :(

Brzydal niestety jesteś wyjątkiem, albo ja trafiam na nieodpowiednich facetów :O Jeszcze nie trafiłam na faceta, który by nie odpuszczał i się starał przez dłuższy czas :O

surutu tutu majtki z drutu ..naprawde pisałem np na TWA chyba na ide na meczyk , na jednym topiku nawet pół roku siedziałem i o tym gadałem :) ale ciebie nie kojarze już :O

"Jeszcze nie trafiłam na faceta, który by nie odpuszczał i się starał przez dłuższy czas" A może trafiłaś, tylko go jeszcze nie zauważasz :).

brzydal fajnie, że masz takie podejscie. Sama staram się być pozytywnie nastawiona, co nie zawsze się udaje:P

Brzydalu może i nie zauważam, ale pewnie nikogo takiego nie ma :O cream a ja tego topiku nie czytałam :O

Gość Poznaniak85
"i idą na łatwiznę, bo po co się męczyć" jeśli coś możesz mieć za darmo to nie trać sił starając sie o "twierdze" raz, dwa nie znam kobiety która by "zmiękła" a kolesie i po 2 lata się starali więc po prostu to strata czasu.. jesteś nieśmiała ? a wiesz kogo to teraz obchodzi ? ;) faceci są odrzucani setki razy i żyją..a skoro jesteś ładna kosza nie dostaniesz...to czego się bać ?

Jakoś nigdy nie próbowałam podrywać facetów, nawet nie wiem jak to robić :O poza tym moja nieśmiałość jest naprawdę duża :O

"jeśli coś możesz mieć za darmo to nie trać sił starając sie o "twierdze"" Jest prosta zasada, jeśli coś mamy za darmo, to tego nie doceniamy. Tylko coś osiągnięte przy ogromnym wysiłku, zostanie należycie docenione i zrobimy wszystko by tego nie stracić.

cream co to jest twa? :O ja miałam na myśli topik o meczykach

surutu tutu majtki z drutu - możemy podać sobie ręcę:P Też na podrywaniu chłopaków znam się jak wilk na gwiazdach:P:O

Brzydalu masz 100 % racji :) nie potrafimy docenić ani szanować tego co przychodzi nam łatwo

surutu tutu majtki z drutu ...na ide na meczyk tez o tym pisalem ale nikogo to nie interesowało nawet wtedy byłem olany a było to pod koniec czerwca chyba bo już nie pamiętam ale wiesz po co mialem się rozpisywac jak nikogo to nie interesowało ??

strefa zero a może panowie nam podpowiedzą jak reagują, gdy są podrywani przez kobiety i jak takie podryw powinien wyglądać :P

Gość Poznaniak85
surutu tutu majtki z drutu faceci też nie rodzą się z umiejętnością podrywania..praktyka i wytrwałość Jest prosta zasada, jeśli coś mamy za darmo, to tego nie doceniamy. Tylko coś osiągnięte przy ogromnym wysiłku, zostanie należycie docenione i zrobimy wszystko by tego nie stracić. ty może docenisz ale czy ktoś zdobyty doceni ? wierz mi z doświadczenia, że nie, kobieta nie może czuć , że za bardzo ją kochasz i ma cię w garści bo przestanie cię szanować " po prostu prawdziwy facet nie musi się prosić o uczucia"

cream ale ja nadal nie wiem co to jest to twa :O

"strefa zero a może panowie nam podpowiedzą jak reagują, gdy są podrywani przez kobiety i jak takie podryw powinien wyglądać" Ja nigdy nie byłem podrywany, no może raz, bardzo dawno temu, ale już nic z tego nie pamiętam :D.

"a może panowie nam podpowiedzą jak reagują, gdy są podrywani przez kobiety i jak takie podryw powinien wyglądać" ooo własnie. Panowie słuchamy uważnie:P:D

Gość Poznaniak85
reagują tak samo jak wy..jak dziewczyna fajna i ładna to świeczki w oczach i :D..jak paasztet to jak tu się wykręcić ...czyli dokładnie jak wy :)........ jak powinien wyglądać ? tak samo jak w waszym przypadku, rozmowa, proponowanie spaceru , kina itd...gdzie tu filozofia ?

poznaniak, ale ja nigdy faceta nie podrywałam i pewnie nie będę, bo naprawdę nie potrafię :O A facet jakoś ma w genach polowanie i te sprawy :P

Tak już widzę jak zapraszam faceta spotkanego w autobusie na spacer :O to nie moje bajka :O