Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffddffd

Ile wyniosło was prawo jazdy?

Polecane posty

Gość dffddffd

Ile w sumie wybuliliście za kurs, za egzaminy? W jakim mieście?

Gość dffddffd
podnoszę

Gość hhtp
coś około 1200 za kurs 5 egzaminów, 2 po 134zł, 3 po 112 = 604 jazdy przed 5 egzaminami = ok.1000zł czyli łącznie w okolicach 2800

Gość dffddffd
Dziękuję. Dużo kasy... ale chciałabym zacząć już kursy. :)

Gość dffddffd
Aha i jeszcze takie pytanie: 18 lat kończę w listopadzie. Czy mogę już teraz podjąć kursy?

Gość 840zł kurs
czyli kurs jazdy i wykłady (teoria, praktyka) 30zł dokupienie jednej godziny jazdy 130 zł egzamin, każdy następny 112 zł - egzamin Częstochowa

na RAZIE TO OK 2.5 TYS. A PRZEDE MNA 3 EGZ. ALE TAK TO BYWA JAK SIE Z INSTRUKTOREM ROMANSUJEM A POTEM SIE OKAZUJE ZE ZONATY I DZIECIATY :O

1100zł kurs 134zł egzamin praktyczny teoria nie pamiętam ile kosztowała 160zł jazdy dodatkowe przed egzaminem ogólnie coś koło 1500zł - zdałam za pierwszym razem w Łodzi

Gość trzy miesiace
przed 18 mozna zaczac:)

Gość dffddffd
Moja koleżanka mówi, że mimo, iż w życiu nie siedziała za kółkiem od razu z instruktorem wyjechała na ulicę. Nie jeździ się najpeirw na jakimś specjalnym placu?

Gość hhtp
zapomniałam napisać miasta Gliwice :P

Gość 840zł kurs
możesz

Gość hhtp
wystarczy powiedzieć instruktorowi że się nigdy nie jeździło i pojeździ się na placyku... ja tak miałam, dopiero od 2 godziny na miasto, mój brat za to od razu na miasto...

Gość dffddffd
Aha :) To kamień z serca hehe

Gość hhtp
pamiętaj że wszystko także zależy od Ciebie... to Ty masz się dobrze i pewnie czuć w samochodzie i wiesz na ile Cię w danej chwili stać... ja nieraz miałam tak złe dni na jazdach ze jak przychodziłam to od razu prosiłam o jeżdżenie na łuku bądź o jakieś peryferie miasta by nikomu nic nei zrobić ;p

BĘDZIN woj. śląskie, egzamin zdawany w WORD Dąbrowa Górnicza kurs w wybranym przeze mnie OSK w Będzinie - 900 zł badania lekarskie - 50 zł 1 egzamin (teoria + praktyka) - 134 zl - niezdany dodatkowe jazdy przed 2 egzaminem - dwie - 90 zl 2 egzamin (praktyka) - 112 zł - niezdany dodatkowe jazdy przed 3 egzaminem - dwie - 90 zl 3 egzamin (praktyka) - 112 zł ZDANY :D zdjęcia do prawka - 16 zł koszt wydaniaprawka - 76 zł CAŁOŚĆ: 1580 zł

mozesz zaczac jezdzic 3 mieisace pred 18-nastka... ja wydalam 1200 kurs i jazdy 50 - lekarz 40-teoria 116- pierwszy egzamin praktyczny 120zl - 4 godz jazdy przed drugim egz 116zl drugi i ostatni egz razem ok1700zl;]]