Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ali-cja00

Czy wasz facet też się wstydzi kupować podpaski?

Polecane posty

Gość ali-cja00

Nie no to mnie rozbraja… Właśnie przeczytałam artykuł pt. „Miliony powodów, dla których faceci mają lepiej” http://interia360.pl/on-i-ona/artykul/miliony-powodow-dla-ktorych-faceci-maja-lepiej,13834 Artykuł bardzo fajny, ale głupota mężczyzn mnie załamuje. Miesiąc temu znalazłam się w takiej sytuacji. Poprosiłam Adama, żeby wyszedł i kupił mi paczkę podpasek i tamponów. Najpierw zrobił się czerwony, potem powiedział że nie ma mowy a finałem była awantura. No bo jak ja mogę go stawiać w takiej niezręcznej sytuacji przed panią z kiosku… Byłam w szoku…

Gość pewno ktos
moj sie nie wstydzi i jak wybiera to jest bardzo wybredny ,chce zebym miala najlepsze :)

Gość to rzeczywiście głupek
wszystko jest towar, a pani w kiosku ma dokładnie w du.pie, co kto kupuje, aby kupił dużo i zapłacił, sam sprzedawałem w kiosku i śmiać mi się chciało z tych wstydliwych głupków......

Gość może nie wstydzi ale
ale chętny też raczej nie jest:) Jak nie musi to woli nie

Gość przetakowska
mój zawsze kupuje jak mówię kiedy są mi potrzebne, a on akurat robi zakupy. dokładnie się pyta jakie mają być i mniej więcej wie już co kupic jak takich akurat nie ma. Ale najczęściej kupuje sama. Moja ciąża przebiegała w łóżku więc przyzwyczaił sie do "babskich" zakupów, moge wysłać go po tusz do rzęs;-)

Gość hahahahahhahahaha
uśmiałam się czytając ten artykuł ;) dobry! Mój mąż nie ma najmniejszych oporów przy zakupie podpasek.

Moj kuouje mi podpaski jesli miedzyczasie ma tez inne zakupoy do zrobienia tzn wtedy podpaski sa jednym z towarow. gdyby mial kupic same podpaski to raczej by sie wstydzil:))

Gość moze to dziwne ale mój facet
wstydził sie kupować prezerwatywy:oWolął mi dać kase i żbym to ja je kupiła,wstydził się po prostu poroscić o gumki w sklepie czy aptece:PA jest starszy ode mnie o dwa lata,no i to facet a taki był tchórzliwy:(Teraz nie musi sie wstydzic bo biore tabsy,gumek nie uzywamy wiec nie musze za niego latac za kondomami:PJa jakos |NIGDY sie nie wstydziałm prosic o gumki w sklepie;)Faceci są dziwni:PI to bardzo:o

Trochę na inny temat. Opowiedziała pani sprzedająca w kiosku. Przyszedł do niej jakiś nastolatek parę dni temu i chciał kupić prezerwatywy, a Pani do niego z tekstem czy ma chociaż na co to nałożyć. W końcu nie sprzedała mu, bo stwierdziła, że byłza młody (w wieku jej wnuczka).

Gość moze to dziwne ale mój facet
heheheheheh :D

Gość never D
sam chetnie by kupil, bo go nauczylam jakie :D zreszta wielka mi to rzecz - podpaska, polowa populacji uzywa tego czy tamponow.. :P

Gość pegysu
chętny nie jest ;) Co do artykułu- to moim zdaniem punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Gość agataaaaaaaaaaa
Nie tego akurat nie rozumiem... Nie wiem co to za problem dla faceta kupić tampony, mój macie nie ma takiego problemu. Za to z autorką artykułu się zgadzam! Dziewczyny MAMY GORZEJ! 1. \"bo który mężczyzna otwierając rano szafę stwierdza z przykrością istnienie przykrej zależności \"im więcej ciuchów, tym bardziej nie mam się w co ubrać\" PRAWDA JAK NIC! 2. to my miesiąc w miesiąc użeramy się z \"trudnymi dniami\", PMS, a także (niestety, bywa że o wiele częściej niż raz na miesiąc) z migrenami. a oni jeszcze nie potrafia tego zrozumieć!