Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba oszaleje

test ciązowy

Polecane posty

Gość chyba oszaleje

zrobiłam dzis test po 50 dniach od wpadki po 5 minutach była jedna kreska a teraz po godzinie jest zarys drugiej co to jest

Gość chyba oszaleje
no ale ja miałam okres a nawet dwa chyba powtórze test tam pisze zeby nie odczytywac wyniku testu po pół godziny co o tym myslicie

wow! brawo! a więc jednak umiesz czytać ulotki :o moja rada: zastosować się do uwag i nie odczytywać testu tak późno :o

Gość jovita555
nie słuchaj wynik testu po wiecej niz 5 minutach jest niewarzny a z regółly tak jest ze po dłuzszym czasie pojawia sie zarys drugiej kreski zdaje sie ze tu sie doradza ale w druga strone dziewczyna i tak ma problem a ty ja jeszcze pocieszasz to jest chore

dla pewnosci zrob jeszcze jeden test... ale wydaje mi sie ze w ciazy nie jestes... wynik jest wiarygodny do kilku minut po zrobieniu testu... a z reszta pisalas ze mialas juz miesiaczke... nie panikuj... jeszcze jeden test i bedziesz pewna:)pozdrawiam:)

Gość chyba oszaleje
tak umiem ale ta perwsza mysl jejku wystraszyłam sie

Gość chyba oszaleje
dzieki tym co mnie pocieszyli a tym co od gamonic mnie wyzwali zycze zeby sie tak samo poczuli jak ja teraz zobaczycie jaki to stres mimo tego ze sie czyta ulotke

Posłuchaj mnie Kobieto. Czytaj zawsze Ulotkę ! tam jest napisane ! TEST po 5 MINUTACH JEST NiE WAZNY !!! A ja Ci zycze abyś szybko wyszła z Tej calej Sytuacji.Pozdrawiam ;)

Gość chyba oszaleje
dziekuje