Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MHMGMG

CZY KAZDY FACET NAPEWNO KIEDYŚ ZDRADZI???

Polecane posty

Gość MHMGMG

co o tym myślicie?

Gość duell
nie każdy

Gość Ewa Drzazga
kazdy

Gość DZIUBKA000
MILALAM TAKI PRZYPADEK ZE MOJEGO CHLOPAKA POCALOWALA JEGO EKS DOWIEDZIALAM SIE O TYM I TRODNO MI BYLO W TO UWIERZYC ZE ONA GO POCALOWALA TWIERDZIL Z TO BYLA TYLKO SEKUNDA I BUZIAK W USTA

Gość DZIUBKA000
WEDLUG MNIE ZDRADA NIE ZAWSZE MUSI SIE WIAZAC Z SEKSEM DLA MNIE ZDRADA MOZE BYC JUZ POCALUNKIEM A NIE WSPOMNE O SEKSIE SAMA SKRZYWDZILAM MOJEGO PARTNERA CALUJAC SIE Z INNYM ALE NATYCHMIAST MU O TYM POWIEDZIALAM LEPIEJ SIE Z TYM CZULAM MOWIAC MU BO JUZ WIECEJ TEGO NIE ZROBIE !!

Gość szszyszunia
każdy, faceci to zwierzęta idealny zawód dla każdego faceta to prostytucja

Gość szszyszunia
faceci to taki kurewski POGATUNEK, tylko te świnie gwałcą i molestują, wiecznie i8m mkało i potrafia opanowac swoich potrzeb. dlatego tez jestem za wprowadzeniem kastracji chemicznej. zasługuja na to!!

Gość szszyszunia
nie potrafia tam miało pisać *

zdradzać, to nie każdy zdradzi, ale raczej każdy miewa momenty, że miałby ochotę skoczyć w bok ... :P - no ale to dwie różne sprawy

Gość uuuupppppppppsssssssss
moj były zdradza swoja obena dziewczyne ze mna

Gość fbfgffff
Mam juz troche zycia za soba i z mojego doswiadczenia wiem,ze wszyscy moi znajomi poszli kiedys na bok.I zaraz uslysze lamenty,ze obracam sie w zlym srodowisku,ale tak nie ma.Wszyscy sa kulturalni ,wyksztalceni, wiekszosz ma(przynamniej na oko)udane zwiazki i kochaja swoje zony.Sam tez to zrobilem pare razy i nie oznacza to,ze nie kocham swojej zony.Nie wiem co bym zrobil,gdyby sie dowiedziala i odeszla, nie wyobrazam tego sobie, jednak jest cos w naturze mezczyzny,cos z samce,ze nie jestesmy monogamistami.Nie szukam bron boze usprawiedliwienia, bo z pewnoscia to nie jest dobre,ale tacy po prostu wstyd przyznac jestesmy.Szdze,ze wiekszosc z nas,chociaz pewnie sa wyjatki.Najwazniejsze,zeby kazda zona zyla w przekonaniu,ze to ona ma tego wyjatkowego.I wiekszosc kobiet w to wierzy

Gość musztarda
I większość facetów też, hahaha.

Gość szszyszunia
mam nadzieje, że zonka oddała sobie zdradę

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zwyszłam z kąpieli co jasne??

oczywiscie ze kazdy :) no Chryste nie oszukujmy sie:) Ty tez moze kiedys zdradzisz taki juz jest ten pojebany swiat, no nic nie poradzisz:) wiec sie uzbroi, zeby Cie to tak nie pierdolnelo z bolu jak mnie kiedys:)

"Najwazniejsze,zeby kazda zona zyla w przekonaniu,ze to ona ma tego wyjatkowego" no prosze jaki piękny, zbożny cel - dbać o to, żeby żonka żyła w przekonaniu ..., bo to najważniejsze ;)

Gość szszyszunia
wykastroooooooooooooować ich wszuytskich i bedzie święty spokój

o wlasnie.. poczytaj sobie post 'fbfgffff' TEOCHE WYZEJ, FACET CUDOWNIE ODPOWIEDZIAL NA TE PROSTE I BANALNE PYTANIE:)

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
mesmerized generalizujesz zeby sobie samoocene podniesc

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz to ze TY jestes zakompleksiona/y i nie wychodziles z domu przez miesiac nie znaczy ze ja tez. mam wysoka samoocene, bo nei jestem sierota zeby miec niska. a Ty takie komentarze zachowaj dla siebie i zanim kogos obrazisz proponowalabym napic sie melisy i 2x przemyslec czy jest to warte Twoich nerwow.

Gość mlody88
to jak to jest jak pokocham jakąś kobiete to żeby uhronić ją od cierpień (tez zdrady-wyjść najaw moze zawsze) to powinienem ja natychmiast zostawić bo napewno kiedyś zdradze.... :(

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
nieno bo kazdy facet jest taki jak twoj

Gość nigdy nie zdradzilem zony
a jestesmy razem od 18 lat. I guzik mnie obchodzi co inni robia, ja mojej nie zdradzam, bo ja kocham,bo jest piekna, bo wiem, ze nie warto ;)

Gość mlody88
casami mnie shizy biorą-to tak jak sie dowiedziec w wieku 4 lat ,ze w wieku 40 kogos zabije.....

Gość dfssdffsd
Facet czy baba; taka ludzka natura.