Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola27

szukam tabletek, które...

Polecane posty

... nie powodują tycia, poprawiają cerę (trądzik) nie są zatrważająco drogie, są skuteczne! Jakie możecie mi polecić? Bo już się tyle naczytałam że mam mętlik w głowie a nie chcę żeby lekarz wcisnął mi jakieś tandetne tabsy. Acha, mam 27 lat i mam już jedno dziecko.

witaj:) tez jestem w Twoim wieku... mam coreczke... i jesli chodzi tabletki.... to ja biore cyprest... wszystko o czym pisalas sie zgadza... nie powoduja u mnie tycia... cera mi sie poprawila i nie sa drogie..:)

Gość Fidżi
nie ma tabletek, które powodują tycie. Są takie które (u niektórych) mogą zwiększac apetyt. Więc to czy utyjesz czy nie zależy od ciebie i od tego jak sobie poradzisz z wpływem tabletek na twój organizm. Jeżeli chodzi o cerę to zależy czy masz problemy hormonalne czy nie. Jeżeli takowe występuję (podwyższony poziom androgenów) to Diane 35 może poprawic stan twojej cery, jeżeli zaburzenia nie są intensywne to proponuję Cilest, bo działa łagodniej no i nie zawiera tak dużej dawki hormonów. Jeżeli masz typowe kobiece drobne niedoskonałości, to niektore tabletki pomogą, a niektóre nie. Zdecydowanie polecam Yasminelle, są to tabletki o dośc niskiej zawartości hormonów a im mniejsza ingerencja w naturalny rytm tym lepiej. Ale niestety są to jedne z droższych tabletek ok 45 zł