Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

ja sie wkurzam na sama mysl ze mam sie uspokoic :P jestem nerwowa i tyle nawet bez ciazy jestem nerwowa i wrdena :P wiec widzialy gały co brały :P

bruska to ty juz za tydzien testujesz :D a butterfly jak tam u ciebie kiedy @????

ja mam to szczescie ze w moijm miescie odbywaja sie zajecia z jogi,ale ja chyba musialabym tam zamieszkac na cale 9 miesiecy,bo mnie tez ostatnio facet wkurza. Czyzby oni sie wszyscy zmowili?

cześć dziewczyny :) a dinozaury (takie jak ja ;) ) też przyjmujecie do swojego grona? ;) bo ja chętnie się przyłącze, gdybyście reflektowały :)

Pumka nie wiem co z moja @ bo wszystko cos cie pieprzy,powinna(choc mam nadzieje ze nie!) byc pod koniec miesiaca,wiec jeszcze sporo czasu. Zbieram sie w sobie zeby isc do gina i zobaczyc co sie tak w srodku mnie dzieje,ale tak nie lubie chodzic do lekarzy ze szok! Na sama mysl ze mam isc do lekarza to mi cisnienie rosnie

mój nie przystapił do zmowy :P:P:P:P:P jak narazie nie mam powodu do denerwowania tak ja testuje w lany poniedziałek 13 albo i nie, wszystko zależy czy sie zjawi @ no własnie ty butterfly kiedy testujesz

czesc małpko dolacz do nas :D opowiedz cos o sobie domyslam sie ze jestes wysoko wciazy????czy sie myle????

małpka73 witaj i zapraszamy :):):):) kazdego przyjmujemy sa tu juz wielorybki i kandydatki na wielorybki wiec dinozaur też może być :P:P:P:P

nieee :D dinozaur ze względu na wiek :P :D oj chciałbym być w wysokiej ciąży i mam nadzieję, ze pod koniec tego roku tak będzie ❤️ więc tak: zaczynam starania od maja ze względu na męża, który pracuje za granicą... będzie cały maj w kraju, więc będą dwa podejścia :) a potem dopiero w lipcu :) biorę folik, wiesiołek i czekam na drugą połowę :) zaraz odszukam tabelkę ;)

to ja bede hipcia :D Pumka zrob zdjecie swojego brzuszka,wyslij nam je a my kilka razy dziennie bedziemy go macac przez ekran to moze zadziala i zaciazymy:P

no nie wiem nie wiem małpka czy mnie przebijesz :):):):) bo ja tu obecnie to jestem najstarsza i do tego bezdzietna jeszcze :P:P:P:P:P al eto sie oczywiście wkrótce zmieni :D:D:D:D:D jak mi tylko przyjdzie @ tym razem to chłopa wykończe nie wazne czy bedzie miał goraczkę czy bedzie chory czy zajety wezme co moje i basta i dopne swego :P:P:P:P:P:P

hahha skoro to jest zaraźliwe to napewno na nas przejdzie :P:P:P:P

Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@... ....miejscowosc < muszka87....................2...................?..... . ...... .....toruń arcia132...25..............2..................7.04.... ...... mazowieckie bruska.......28................2...........13.04. ......podkarpackie Jolitka84.......................5............17.0 4 .......wielkopolska Moootylek...................2...............18.04.... . .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ....opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04..... . .... ...lubelskie butterfly*....................4...............ok.28.0 4 . ...........IE olgaiwaniak.......23........2..............ok.01.05..... ......Lublin Jagoda_27..................11..............05.05...... ....Warszawa pod zmienionym ni...27....1...............ok 8.05?.............Bydgoszcz małpka73..........35.........0..............19.04...............Dolny Śląsk ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........11?................Listopad.......Bi e lsko-Biala 2)Jenefer25..................9...............listopad ......dolnoslaskie 3)fretka83.......26..........6-7?.............listopad?. . ... .. .....Śląskie 4Pumka27....................4................grudzien?. ...............Lubin

no dobra małpka wygrałas :P:P:P:P:P w takim razie jestem na drugim miejscu :D:D:D:D dobre i to

o żesz kurka blaszka jestem na 3 miejscu do testowania ale czas leci a co z muszka i arcią...hmmm gdzie sie podziewacie dziewczynki

jak to sie stało że najstarsze staraja sie o pierwsze dziecko :o:o:o:o:o hehehehhe cos poszło nie tak :P:P:P:P:P:P no nic małpka damy rade, jeszcze tym małolatom pokażemy :P:P:P:P:P:P:P

a ja głupia obawiałam się, że kiedy się tu odezwę zostanę zbesztana i przegoniona, że taka stara i o dziecku myślę... i takie tam :O dzięki dziewczyny :D

bruska pamiętaj, ze ostatnie bywają pierwszymi ;) nie wiem jak się to ma do naszego przypadku tutaj... ? ale zawsze możemy dorobić jakąś własną teorię do tego powiedzenia ;) :p

oj małpka takie rzeczy tutaj sie nigdy nie zdarzą :):):):) każdy sam decyduje kiedy ma miec dziecko (no oprócz wpadek:P) ale kazdy wiek jest dobry, zresztą ja sie juz tyle nasłuchałam w rodzinie że nie mamy dziecka że szok ;););) ale sie tym juz nie przejmuje :):):):)

Malpka no co ty? My tu nikogo nie besztamy,a ja osobiscie nie uwazam ze jestes za stara na dziecko!!! Nawet tak nie mysl.

ha mam!!!!!!! małpka bedziemy pierwsze z bliźniakami :P:P:P:P dogonimy te pannice :D:D:D:D

a wiecie ze ostatnio tak sobie pomyslalam ze jakbym miala blizniaki to bym sie cieszyla. Jak bylam w pierwszej ciazy to mialam baaaardzo duzy brzuch i wtedy mi mowili ze pewnie bera to blizniaki. Okazalo sie ze mialam duzo wod i dziecko bylo duze. Wtedy sie balam,bo moj maz ma brata blizniaka a to ponoc jest dziedziczne ale teraz w sumie bym sie cieszyla.

bruska ło matuchno!!! bliźnięta??? :D gdyby różnej płci to fajnie by było ;) ale u mnie w rodzinie od zawsze pojedyncze brzdące się rodzą ;) z antykoncepcją skończyłam ponad dwa lata temu, więc u mnie szanse marne ;) nooo chyba, ze okaże sie, ze tak wyposzczona jestem, że podwójną owulację będę miała w maju :P

małpko w takim razie skoro dunozaur ze wzgledu na wiek to zycze ci rowniez szybkiego zaciazenia jak tylko maz przyjedzie :D a co do wieku to u nas nikt nikogo nie beszta kazdy wiek jest dobry oby tylko kochac malenstwo :D a co do mojego brzuszka to jeszcze nic nie widac chociaz moja córcia mowi ze juz mam brzuszek haaa:P ja mialam to 4 kilo zrzucic co mi zalega z zimy hmm juz za pozno wiec bede słoniem :P