Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

pewnie tylko rano i wieczorkiem macie czas,chyba ze jest słoneczko i siedzicie na dworku,no chyba ze pracujecie i czasu nie ma za dużo,ja nie pracuje,wiec zaglądam do Was

Madziu ja mam zawsze troszku wiecej czasu ale dzis musialam sie zabrac za okna i porzadki :O Ale nadrobimy ... ;) Musisz sie uzbroic w cierpilowsc:) Agunia a mnie sie wydaje ze jeszcze nic straconego.Ja mialam takie same dlugie cykle jak i ty.I pewnego 3 strczynia 2003 roku nie dostalam @,oczywiscie myslalam ze sie spozni ale byl juz 40 dzien i nic...wiec poszlam do gina a on mi mowi ze ciazy nie moze wybadac i zrobi USG.Wyobraz sobie ze na USG NIC nie bylo widac,mowi ze to nie ciaza...:O Dal mi tablety na wywolanie i jeszcze skierowanie na beta hcg...i czekalam na wynik 2 tygodnie:O bo sie akurat moj wynik zawieruszyl:O Po 3 tygodniach poszlam do niego i wyobraz sobie bylam w ciazy!!! Zaplodnienie musialo byc pod koniec grudnia czyli tuz przez spodziewana @....Ach bym ci to lepiej normalnnie poopowiadala,ale ja bym na twoim miejscu bym miala jeszcze iskierke nadzieji :)

Myszko:) nie zapomnij wysłać zdjęć,bo bym chciała Cie tez zobaczyć Fredko:) pewnie ze nadrobimy,a ja nadrabiam zaległości,jestem dopiero na str.43 i już nie mam sil,dostałaś zdjęcia ode mnie dziś na maila?,bo wysyłałam i tez czekam za Twoja foteczka,do tabelki już się wpisałam bo Myszka mi ja znalazła... i ja troszkę poprawiłam,jeżeli mogłam... taka jest wiosenna...

Hej hej! Nareszcie sie troche ruszyl topik:) a to chyba zasluga naszej nowej kolezanki,ktora bardzo goraco witam 🌻 Poniewaz zrobilas taka ladna tabelke to od razu troszke ja zaktualizuje. 🌻 STARAJĄCE SIĘ: 🌻 Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@...miejscowość Moootylek...................2...............18.04....... .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04.................opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?.................... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04.....................lubelskie Jagoda_27..................11..............05.05...................Warszawa małpka73.........35..........1.............15.05...................Dolny Śląsk Jolitka84.........25...........6............13.0 6 ................wielkopolska mirellaaaa.....30............5...............31.05......................wielkop asiulka 1981......27........2..............ok.10.06.............mazowieckie pod zmienionym ni...27....3..............ok 31.05...............Bydgoszcz xena64...........25..........3.............ok 8.06...............mazowieckie olgaiwaniak....23............3..............ok.10-11.06. ...............Lublin myszka2028....21...........2..............ok.14-19.06 ..............Łódzkie anna.s.1.....31..........3...................16.06...... ......................uk agunia_87....22..............2..............ok. 6.06................pomorskie bruska.......28................4..............24.06. ............podkarpackie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 4.06.......................Italia ZACIĄŻONE: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26..........18?................Listopad......... Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................15............... 21.11.............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........13.................6.12 . .................Śląskie 4arcia132.......25.........11...................11.12... ........mazowieckie 5)Pumka27...................11................14 grudzień. .............Lubin 6)Korin..........29..........8.................styczeń ............wielkopolska 7) butterfly*....28.........10.................6 styczeń................śląskie A i bardzo dziekuje ci za fotki:) Ja swoich na razie nie dam rady ci wyslac,bo jestem na wakacjach u rodzicow. Jak tylko wroce do domu na pewno wysle ci moje fotki.

Witaj butterfly*:) jak tam urlop u rodziców? będę czekać za zdjęciami od Ciebie a tabelkę zrobiłam taka wiosenna,troszkę ja zmieniłam

Witaj madziaraxx ! Fajnie jest u rodzicow ,bo mam wiecej czasu dla siebie. Moja mama bierze czesto mojego syna i idzie na spacer lub dzialke a ja moge sobie poleniuchowac:) Madziaraxx opisz troszke wiecej o sobie,masz juz dzieci czy staracie sie o pierwsze?

buffy pewnie odpoczniesz sobie a rodzice pomogą Ci się zająć synkiem,ja się staram o 1dzidzie:)

Oj madziu! Ty mieszkasz we Włoszech i zamiast opalac sie na plazy to siedzisz przed kompem? ;) a tak serio to Wlochy sa moim marzeniem,nigdy tam nie bylam ale je uwielbiam! Mielismy zamiar jechac we wrzesniu do Wloch ale okazalo sie ,ze jestem w ciazy i bedziemy musieli ten wyjazd przelozyc na nastepny rok. Troche szkoda ale w sumie zdrowie i zycie dziecka jest teraz wazniejsze. A o waszych staraniach wiedza najblizsi,czy wolicie o tym nie mowic?

ja marze o Hiszpanii eh mój tatuś często tam bywa i przywozi zdjęcia.tam jest pieknie.może uda nam się wyjechac na wakacje w przyszłym roku. może juz z maluszkiem :)

myszka...zycze Ci,zebys za rok juz mogla z wozeczkiem smigac po plazach Hiszpanii;) Mam nadzieje,ze teraz juz nie bedziesz miala problemow ze zdrowiem i szybko dolaczysz do dolnej tabelki. Jak by nie bylo to nie ma na razie nikogo na luty!

buffy jak ja Ci zazdroszczę ciąży,to może się zamienimy Ty przyjedz do wloch a ja sobie zabiorę od Ciebie brzuszek;) żartuje kochana,ciesze się razem z Toba,pewnie ze najważniejsze jest zdrówko dziecka i mamusi,wiec na następny rok wybierzecie się gdzieś w czworkeczke,tak?super,a o naszych staraniach wiedza rodzice,teściowie i najbliższa rodzina,w końcu staramy się już 6lat długich a po ślubie nie długo we wrześniu będziemy 8lat długich,jeżeli nam nie wyjdzie na naturalnych cyklach to podchodzimy do in vitro,zresztą i tak już o tym myśleliśmy,bo jednak długo się już staramy a tym bardziej ze M. ma słabe nasienie... A Ty jak się czujesz? Glaskanko dla brzusia🌻 a co do plaży i opalania,to poopalać się mogę w tygodniu na balkonie a w weekendy nad morzem,bo mamy tylko 80km. do morza,ale na balkon już nie wychodzę,bo są straszne upały i mi nie dobrze a to dopiero początek tych upałów...

ta niedoczynność i tak bedzie :( mam tylko nadzieje ze przez nia nie bede miała problemów z zajściem w ciąże.ale lekarz jest dobrej mysli mówi że jestem młoda więc szanse są duże.a do Hiszpanii i tak pojade hihi:)

Madziu ja sie dobrze czuje,wrecz nie mam zadnych ciazowych dolegliwosci. Za tydzien ide do lekarza i juz sie boje. Ja nienawidze chodzic do lekarzy,unikam ich jak ognia. Zawsze jak wchodze do przychodni to mi cisnienie skacze. Pierwsza ciaze bylam jakas spokojniejsza a teraz jestem bardziej swiadoma na temat roznych chorob,problemow przy rodzeniu itp i to ciagle zaprzata mi glowe. Moze po tej wizycie u lekarza troche sie uspokoje. Strasznie Ci wspolczuje tylu lat niepowodzen ale wierze,ze w koncu uda Wam sie miec swoje upragnione dzieciatko🌻 Najwazniejsze zeby sie nie poddawac i wykorzystywać kazda okazje jaka sie nadarzy. Nie wiem czy czytalas ale wczesniej wspominalam o moim wujku,ktory tez mial problemy z plemnikami i jemu pomogla jakas specjalna kuracja wzmacniajaca. Co prawda moja ciotka cala ciaze przelezala w szpitalu ale koniec koncow maja 2 zdrowych dzieci. Ja ze swej strony bede mocno trzymala za Was kciuki. Myszko jesli lekarz jest dobrej mysli to bardzo duzo! Wiec odrzuc negatywne mysli i dzialajcie!

hej dziewczyny, ale się rozpisałyście, witam madziare! tylko moje dane w tabelce sa nieswieże :( ale już poprawiam jak było. STARAJĄCE SIĘ: Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@...miejscow ość Moootylek...................2...............18.04....... .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ............opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?.................... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04........ .............lubelskie Jagoda_27..................11..............05.05........ ...........Warszawa małpka73.........35..........1.............15.05........ ...........Dolny Śląsk Jolitka84.........25...........6............13.0 6 ................wielkopolska mirellaaaa.....30............5...............ok28.06..... ................wielkop asiulka 1981......27........2..............ok.10.06.............mazo wieckie pod zmienionym ni...27....3..............ok 31.05...............Bydgoszcz xena64...........25..........3.............ok 8.06...............mazowieckie olgaiwaniak....23............3..............ok.10-11.06. ...............Lublin myszka2028....21...........2..............ok.14-19.06 ..............Łódzkie anna.s.1.....31..........3...................16.06...... ......................uk agunia_87....22..............2..............ok. 6.06................pomorskie bruska.......28................4..............24.06. ............podkarpackie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 4.06.......................Italia ZACIĄŻONE: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26..........18?................Listopad......... Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................15............... 21.11.............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........13.................6.12 . .................Śląskie 4arcia132.......25.........11...................11.12... ........mazowieckie 5)Pumka27...................11................14 grudzień. .............Lubin 6)Korin..........29..........8.................styczeń ............wielkopolska 7) butterfly*....28.........10.................6 styczeń................śląskie

madziaraxx długo się staracie, ale w końcu się uda!!!!!! ja tez słyszałam o kuracji dla plemniczków, no i przede wszystkim zdrowa dieta i tryb życia, chociaż wiecie co.... inni nie dbają, maą wszystko w d.... i rodzą czałymi seriami. moja kumpelka nie długo rodzi dzidzie z in vitro, za drugim razem im sie udało :) drogi jest ten zabieg we Włoszech? bo u nas koszmarnie drogi. a włoskiej plaży zazdroszczę, mój mąż tez pracuje dla włochów i włśnie za tydzień wyjeżdza tam na piękny tydzień. a ja w szarej pochmurnej polsce...............

Byłam dzis u gina i napomknął że widzi płeć ale potwierdzi na nast. usg To bedzie połówkowe Co byście zrobiły wtakiej syt. Ja nie nalegałam Byłam twarda Ale mnie zrobił jednak Wytrzymam Przynajmniej mam przyjść za m-c a nie za 3 tyg Tylko się spytał czy mam już córke czy syna Ojojoj nie wytrzymam Ale minę pokerową miał Nast usg z mężusiem i na płytkę nam nagra dzidziusia Jak teraz ma 12 cm to za m-c ze 20 będzie miał ale rosna maluszki no nie Fretka no co ty mój brzuch nieciekawy chyba że w fajnej bluzce ciążowej

mirellaaaa:) no już długo się staramy,ale in vitro będziemy robić w polsce,dużo cenowo się nie rożni niż w polsce,w polsce jest ciut droższe,i kosztuje zależy co będziesz mieć za leki itd.10tys do 14tys.zł. a we wloszech jest refundowane,zabieg kosztuje 50euro a wszystkie wyniki kosztują 2tys.euro,chyba ze się coś zmieniło.to jak mąż przyjeżdża do wloch,to się z nim zabierz i przyjedz do mnie,a do jakiej miejscowości jedzie Twój M.? slyszalam coś o polepszaczach plemników i mój M. jadł rożne leki i nic mu nie pomogły,miał tez zabieg i potym zabiegu niby tez miało być lepiej i szybciej miało się zajść w ciąże,ale rezultatów nie widać,wiec teraz bierze tylko witaminki, a jaka dietka? ma nie palić papierosów,ale nie umie się od uczyć,już jest nałóg,no macie racje,ten co pali i bierze rożne używki to szybciej zachodzi w ciąże i ma to gdzieś,a inni muszą się starać tyle czasu i nic,zero rezultatów,jedna moja koleżanka pali jak lokomotywa a druga bierze używki i co,maja zdrowe dzieciaki i zaszły szybko,wiec nie wiem co jest z nami,szkoda na ten świat slow:(

Heloł! pozdr z ranka :) Madziaraxx mój mąż leci do lamezia terme a potem z tamtąd chyba do melissa coś tam... Kalabria inaczej. Ja nie mogę z nim bo ma duuuuużo pracy:(((( a dieta to taaaaaak zdecydowanie.... bezpaierosowa i sport. A Wy w jakim rejonie Włoch mieszkacie?

Witam dziewczyny:) Nareszcie nasz topik zaczął sie \"mrozić\" a nie topnieć ;) A wszystko dzieki MADZIERAXX!!! Super ze sie przyłączyłasz i ruszyłasz wszystkie nasze staraczki i brzuchatki:) Dziewczyny ja sie tak nauczylam tego ze tu zagladam ze uwazam was za naprawde dobre moje kolezanki:) Tu nie jestesmy narazone na klutnie ani nic w tym stylu :D Macie bardzo fajny temet o cieplych krajach :) Tutaj w szwecji mamy jakos nie zaciekawie :O Ale w PL tez jest buro i ponuro :O Ale co do Włoch,Hiszpani Francji Grecji to ja sie troche najezdzilam na obozy z Huty mojego taty;) Byly to prawdziwe okazje za \"psie\" pieniadza...I powiem wam ze BARDZO ale BARDZO chcialabym jechac z cala moja rodzinka do Hiszpani!!!Tam wlasnie mi sie najbardziej podobalo:) Tak myslimy na drugi rok z dzidziunią sie tam przejedziemy ;) Juz w czasie wakacyjnym bedzie miało 8 miesiecy wiec walizki i w droge ;) Dzis wam zycze milego dnia ale wydaje mi sie ze bedzie tu dzis ruch w interesie,ze Madzia nas znow zmobilizuje ;)

Madziaraxx wyslalam ci fotki na maila:) Ale z ciebie laska jak sie patrzy!!!A jaka opalona-ach tylko pozazdroscic ;)

Gość agunia_87
Hej dziewczyny, nadrabiam zaległości, wczoraj miałam tyle na głowie że już nie zdążyłam do was zajrzeć. Dziś jestem już po badanich, i po południu mam mieć wyniki. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Oto mój adres madzia: agnes@cidp.com.pl, bardzo proszę o zdjęcie:) Ja swoje też oczywiście wyślę. Dziękuję wam wszystkim za miłe słowa, naprawdę dużo dla mnie znaczą. Ale myślę, że dobrze że wzieliśmy się za to z moim M już teraz kiedy mam 22 lata, bo jakbyśmy chcieli później, to mogłoby być już gorzej. A tak muszę się wam dziewuszki pochwalić że tego dnia 2 lata temu przygotowywałam się do ślubu, więc dziś nasza druga rocznica, ech ale minęło. A my już byśmy naprawdę chcieli, kupujemy dom, mamy razem firmę, i wogóle dobrze nam się wiedzie, więc doszliśmy do wniosku że czas najwyższy na dzidzię. Ale cóż troszkę poczekamy. A już myślałam że ja będę rodzić na lutego:( Pozdrawiam wszystkie dziewuszki

Agunia bardzo fajnie ze wam sie wiedzie i ze mozecie sobie kupic dom i zyc godnie,my w PL nie mielismy czego szukac...Mieszkalismy na Śląsku a tam zarobki nie przekraczaja 2000zl a to nie wystarcza zeby godnie zyc w 4 osoby...:O Zreszta same wiecie... Zycze ci zeby firma wam prosperowala jak najlepiej i jak najdluzej :)

wszystkie uciekly cy coś?? Chyba sie ladna pogoda zrobila i po podworku buszujecie :p Bede tu zagladac:)

Gość agunia_87
wiesz firma to za dużo powiedziane, dwuosobowa działalność gospodarcza brzmi lepiej, bardziej realnie, dzięki za słowa otuchy, a wy jesteście na naszej klasie na jakimś forum? Ja siedzę w pracy, ale ze dużo do pracy nie mam to mogę sobie z wami pogadać

Nie nie na forum tylko mamy konto fikcyjne ten link co poslalam to jest do tego,chodzi o zdjecia zeby widziec z kim sie pisze :p

Gość agunia_87
a jak się nazywa to fikcyjne konto? Bo ja tam nic nie mam:(

mirellaaaa:) No szkoda ze się nie wybierzesz,wiem gdzie jest Kalabria.My jesteśmy blisko Modeny i Werony.Musze M. powiedzieć żeby w końcu rzucił to palenie,bo na zdrowie mu to nie wyjdzie,a zresztą on o tym dobrze wie a kopci.