Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

zonadamiana:) najważniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze,słyszałaś serduszko jak bije?,na pewno cudowne uczucie... a Tobie alergia minie i zaczniesz jeść za dwóch🌻

hej dziewczyny!dzis znów słoneczko i chyba zapowiada sie upalny dzień...mamy w planie iść sie trochę pochlapać... zonadamiana-cieszę sie, że wszystko ok..to najważniejsze...a który to już tydz.?na kiedy masz termin?zobaczysz jak szybko ci zleci....mnie te pierwszetyg. sie dłużyły a jak juz pokazał sie brzuszek to było z górki.... miłego dnia dziewczyny...

Witam moje damy! madziaraxxxx dzieki! zrewanzuje sie po powrocie a takze was obejrze bo teraz jade na wakacje do mamci. Wiec mnie nie bedzie kochane pzrez czas jakis. Miłych Wakacji życzę!!! róbcie dzieci hehehe brzuchatki zdrówka! do zobaczyska!

Mirela:) Zycze udanych wakacji u mamy,odpocznij sobie... wiec jak przyjedziesz,to ja czekam za obiecanym zdjęciem od Ciebie:)

Gość agunia_87
hej dziewczyny. Dziękuję wam bardzo za słowa otuchy. Jak tylko skończy się @ idę prywatnie do gina. Może powie mi coś innego. Madzia mam nadzieję, że wszystkie badania będą w porządku i in vitro się uda i będziesz miała swojego dzidziusia. Kasiulak mam nadzieję, że się udało i będziesz miała swoją córunię:) zonadamiana wydaje mi się że większość kobiet w pierwszych tygodniach nie ma ochoty na jedzenie i chudnie. Mirellaaa udanego urlopu i owocnych staranek:) Podrawiam was lasecki

hej kobitki!sama juz nie wiem czy sie nakręcam, że jestem w ciąży, czy to zbieg okoliczności-pogoda, ciśnienie...wczoraj czułam sie fatalnie, strasznie kręciło mi sie w głowie, byłam osłabiona, muliło mnie i jeszcze na wieczór dostałam gorączki 38 st....przy synku nie mialam takich stanów, jak dowiedziałam sie z testu ze jestem w ciąży to zaczęło mnie mdlić ;-)ale żeby po tyg. czuć takie stany...no nie wiem...nie chce sie nakręcac żeby sie nie rozczarować... mirella-udanego wypoczynku, ja w przyszłym tyg. pakuję manatki i jedziemy na wieś...oczywiście zastosujemy sie do Twoich rad ;-) madziarax-będzie w porządku, zobaczysz...ważne, że nie tracisz nadziei... agunia-prywatnie to zajmą sie Tobą jak królewną...moim zdaniem lekarze niezależnie od tego czy idzie sie prywatnie czy nie powinni zająć sie pacjentem należycie, z troską o jego zdrowie i robic wszystko by pomóc...szkoda, że pieniądz żądzi światem ....kochana co do mie to okaże sie niebawem czy moje przypuszczenia są słuszne, ale dziękuję za miłe słowa... udanego dzionka

Gość agunia_87
Hej dziewczynki. Co tam słychać? Ja w tym roku nigdzie nie jadę na urlop. Nie mam nawet jak się wyrwać. Może na weekend nad morze. Ale patrząc na tą pogodę to brrrr. Co ja chcę wyjechać nad morze w sobotę lub niedzielę, to pada i jest zimno. Ohyda. No ale cóż trudno. Co tam u was?

muszę Wam coś napisać...właśnie wróciłam z imprezki rodzinnej i co usłyszałam...że ślicznie wyglądam, że zeszczuplałam, wogóle jakoś inaczej, chyba jesteś w ciąży a ja na to bardzo by mnie to ucieszyło ;-) może to jakiś znak...

Witajcie dziewczyny! My po powrocie znad jeziora Troche odpoczęlismy Pogoda w kratkę ale z mojej córci mors i dawała radę Widzę że nowe brzuszki sie szykuja Super Moja malutka szaleje kopie mamę Jutro wizyta u gina Po tym pobycie nad jeziorem coś mi się przyczepiło Pozdrowienia

witam moje kochane! dzisiaj moja pierwsza rocznica ślubu i tak ogólni sobie wspominam,oglądam film z wesela, troszke rycze :(i nie moge uwierzyć ze to juz rok ehhh

HEJ KOBIETKI Bardzo dlugo mnie u was nie bylo i bardzo duzo mam zaleglosci a czasu malo na nadrobienie tego co sie tu dzialo ;) Mam nadzieje ze sie nie gniewacie :) Witam wszystkie nowe staraczki no i wszystkie nowe mamusiki :) Jenefer z twojego wpisu wnioskuje ze bedziesz miala druga coreczke??? Napisz jak sie czujesz i moze jakas fotka brzuszka??? Ja juz swoja nowa stopke wrzucilam ,mozecie zobaczyc jak moj synus ktory sie bedzie nazywal Niklas rosnie jak na drozdzach a kopie tez jak jego bracia :D a tak sie balam ze tak malo kopie :D Nie moge sie juz go doczekac :):):) Pozdrawiam was bardzo cieplutko Fretka :)

Gość agunia_87
Hej dziewczynki. Fretka, cudny brzuszek.Myszko, masz rację mi też pierwszy rok ślubu minął strasznie szybko. My w zeszłym miesiącu obchodziliśmy 2 lata. Też strasznie poleciało. Kasiulak a może to faktycznie jakiś znak? Ja słyszałam, że niektóre kobiety w pierwszych tygodniach ciąży promienieją, więc może jednak jesteś w ciąży? My wczoraj z mężem zrobiliśmy sobie wypad do Trójmiasta, było super. Pogoda w kratkę, ale to już norma. A co tam u was dziewczynki?

Tak Fretka, tak to córcia :-) Brzuszek mi rośnie jak Twój albo i więcej bo mam taki przez całe ciało ;-) Czuję sie ok po ostatnim 2 tyg masakrze z przeziębieniem

Gość agunia_87
Jenefer jak dobrze, że już wyzdrowiałaś. Ty i twoja córka. Przeziębienie jest okropne a w ciąży, podejrzewam trzy razy gorsze. Więc cieszę się że jest ok.

Gość mirellaaa
hej kochane, pisze z komórki, bo tu netu nie ma. Ale ciekawiło mnie okropnie co tu słychać. Dziewczyny! Dziś nam 31 d.c. @ powinna być w ciągu ostatnich 3 dni. Moje drogie otóż, wczoraj myślałam że dostałam okres ale miałam tylko brązową plamke i dziś też mała brązową błonka. Brzuszęk mnie lekko boli od paru dni, ale cycki wcale. Mdli mnie regularnie z wieczora. Ale okresu nie ma! Zawsze jak zaczynał się to od razu niagara a tu nic. Zrobiłam dziś test rano ale negatyw. Co myślicie??? Dziewczyny! Martwię się czy to nie jakiś torbiel?

Gość agunia_87
mirellaaa a możesz sobie zrobić betę? Nie znam się za bardzo na tym, sama dopiero nabieram wprawy. a zauważyłaś jeszcze jakieś objawy? Kiedy miałaś robione usg?

nie wiem moze powinnam zrobic test znowu za 2-3 dni. Co do bety to musiala bym zrobic wyprawe. Z objawow mdłosci i zapachy tylko.

Gość agunia_87
To już są jakieś objawy. A jeszcze @. Zawsze miałaś w terminie? Myślę, że test za kilka dni nie zaszkodzi. Ale może test jeszcze nie wykrył ciąży i dlatego napisałam o becie

Ja juz po wizycie Ten gin mnie wkurza Jak miałam z moczem problemy bo mętny był i pieczenie to on stwierdza że jak nie ma białka w moczu to ok A na pieczenie w pochwie daje jakiś metronidazol Musze poczytac na necie co to za lek Z tymi pończochami na żylaki znowu mnie nastraszył że jak nie kupię to mogę mieć żylaki i potem zastrzyki w brzuch Ojojojoj trzymajcie mnie Mirella z tymi plamieniami to miałam podobnie czekałam na okres i czekałam a tu tylko maleńka kropka brązowa po terminie @

no nadal nic, brzuszek pobolewa i tak mnie mdli caly czas. Nawet plamienie ustalo. Po jutrze zrobie test. Modle sie zeby to było TO. nidy przed okresem takich plamien nie miałam. Mam nadzieję, ze to zadne problemy, bo tak dziwnie boli.

Miejmy nadzieję że to upragnione dzieciątko Trymam kciuki razem z Toba Daj znac po teście co i jak

Jenefer to gratulacje na twoja druga corunie :D U mnie ja jestem zdominowana przez panow a u ciebie twoj maz bedzie mial wesolo z 3 kobietkami w domu :) A ja poprawie tabelke bo cos zalegla :) STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość xena64...........25..........4............ .????????...............mazowieckie małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........6.............ok 25.07....... .............wielkop agunia_87........22..........4.............ok.30.07 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia zonadamiana 24.............1.........prosimy niżej ...................Warszawa natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie ZACIĄŻONE: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................19............... 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........22.................6.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........16.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska

STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość xena64...........25..........4............ .????????...............mazowieckie małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........6.............ok 25.07....... .............wielkop agunia_87........22..........4.............ok.30.07 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia zonadamiana 24.............1.........prosimy niżej ...................Warszawa natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie ZACIĄŻONE: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................24................ 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........22.................6.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........16.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska

Gość agunia_87
Hej dziewczyny. mam @ już 10 dni. Znowu się powtarza schemat. Czekam tylko jak się skończy i idę do lekarzy. Bo to chyba nie jest normalne. Muszę pobiegać po lekarzach i będę wiedzieć wszystko. Co tam u was? Mirela trzymam kciuki aby była dzidzia. a może się udało?

dziewczyny, plamienia nie ma, mam tzlko bol brzucha. jutro rano robie test..... ale sie boje.

Gość agunia_87
mirellaaaa jak tam test? Mów nam tu szybko:)

witam witam witam :) Freciu długo cie nie bylo ....- mnie tez :P Jutro ide na USG 3D jak narazie to lekarz mowi raczej córcia druga:) jutro sie okarze zeby sie tylko pokazała dobrze :) u mnie ok czasem mnie drecza bóle głowy :( kilogramy mi ida wszedzie nie tylko w brzuch ale dam rade bede sie martwic potem :P mnie tez starsznie kopie moje szczescie ale to sama przyjemnosc narazie nie boli hihi :)

Hej dziewuszki, zrobilam test poraz drugi, niestety negatyw.... nie wiem co myslec, jestem na wakacjach ale moze jutro zwleke sie rano na bete. okresu nadal nie ma tylko cyasem te plamienia. troche bola mnie jajniki i brzuch, jest mi czesto nie dobrze. nie chce sobie wkrecac. jak myslicie kochane, czy mam szanse..... mam jeszcze jeden test w zanadrzu....ale moze ta beta bz rozwiala watpliwosci.pomocyyyyy!!!!

Hej kobietki Mirrelko nie chce cie tez wkrecac i mowic ze jestes w ciazy. Wydaje mi sie ze jak juz jestes po terminie @ to musialabys juz cos miec na tescie,chociasz slaba kreseczke...Moze dlatego ze jestes na wakacjach tak ci sie pokrecilo z @??? Mnie sie tak zdazalo i nie tylko mnie ze na wakacjach @ świruje i to konkretnie :O Ja tobie zycze pieknej kropeczki!!! Zebys juz wiedziala ze bedziesz mamą:) Pozdrawiam was bardzo serdecznie i sorki za szczerosc ;) Milego dnia kobietki :)