Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

Gość agunia_87
Xena gratuluję ci bardzo kochana. To super, że ci się udało. W końcu ci się udało:) Pisz nam tu o wszystkich objawach i wklejaj zdjęcia brzuszka, koniecznie:)

Gość agunia_87
Hej dziewczyny. Od tygodnia tak mnie bolą piersi, że nie daję rady. Dwa dni temu wg moich obliczeń powinnam dostać @. Ale jeszcze jej nie mam. Podejrzewam, że bolą mnie dlatego, że jestem przed @. testu jeszcze nie robiłam. Wolę odczekać kilka dni. Nie chcę mieć złudnej nadziei.

Ho ho alez tu zmiany!!! Nareszcie sie cos ruszyło! Xena moje gratulacje!!! 🌻 Ale sie ciesze,ze w koncu sie wam udało.Teraz dbaj o siebie i pisz o wszystkich zmianach;) A ja w koncu zaciagnełam mojego meza na zakupy. No i kupilismy wozek,przewijak,laktator nawet mate edukacyjna i lezaczek:) jeszcze tylko kilka ciuszkow i kosmetyki i ...to juz chyba wszystko. Czy jeszcze o czyms zapomnialam? STARAJĄCE SIĘ 🌻 Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............ok 10.09.....................wielkop agunia_87........22..........5.............ok.29.08 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................ok 5.09............dolnośląskie ZACIĄŻONE 😍 NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................27................ 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........26.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........22.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9)zonadamiana....24........9.............10marzec....... .....mazowieckie 10)xena64...........25..........3............ 4 maj..............mazowieckie dziewczyny,a moze w naszej tabelce brzuchatek zamiast rubryki z miejscowoscia zrobic z plcia dziecka? Co o tym myslicie?

Butterfly - fajne takie zakupy dla Maluszka nie? Ja dzis byłam w Lidlu fajne rzeczy maja od dzisiaj w promocji - kupiłam taki śpiworek do spania, rajtuzki, skarpetki i pluszaka z pozytywką :-)

STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............ok 10.09.....................wielkop agunia_87........22..........5.............ok.29.08 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................ok 5.09............dolnośląskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ...PŁEC DZIECKA 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................28................ 21.11...............dlnśl....dziewczynka 3)fretka83.......26..........26.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........22.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9)zonadamiana....24........9.............10marzec....... .....mazowieckie 10)xena64...........25..........3............ 4 maj..............mazowieckie

xena-serdecznie gratuluję...wiem jaka to radość i mam nadzieję, ze niebawem ja również dołączę do tego grona...a co do fryzjera, moim zdaniem nie musisz sie niczego obawiac...ja pamietam jak fryzjerka robiła mi włosy i szybciej jak zwykle mi sie rozjaśniły, ona sie zdziwiła, ja nie wiedzialam dlaczego a potem okazało sie ze jestem w ciaży...moim zdaniem idź do fryzjera...mamuśka musi tez łądnie wyglądać, powiedz tylko ze jestes w ciąży a fryzjer użyje farby bez amoniaku żeby ciebie nie drażnić zapachem...

Kochane moje! mam pytanko, czy znacie sie na interpretacji wyników TSH norma jest 0.340-5.600 a ja mam 5.610 to chyba powyżej nie? no niby nie dużo, ale juz pzrekroczona norma. co to znaczy? mam się bać?

Witajcie moje drogie :) Jenefer rzeczywiscie takie zakupy dla Maluszka to super sprawa,wzieło mnie na maxa i mimo,ze mialam tego nie robic to kupilam kilka ciuszkow. Ja w ogole lubie kupowac cos komus,sobie nie specjalnie.Przy okazji wstapilam do Benettona, kupilam pare rzeczy dla Szymona i od razu humor mi sie poprawił:) Jenefer a jak pierwszy dzien twojej corci w przedszkolu? Kto bardziej zestresowany Ty czy mała? Xena podobno farbowanie wlosow w ciazy nie jest grozne. Ja w pierwszych tygodniach farbowałam włosy i za niedlugo znowu musze odwiedzic fryzjera.Nie bede chodziła z odrostami na poł głowy! Kontakt z farbami do wlosow podobno jest bardziej szkodliwy dla ciezarnych fryzjerek,bo one cały dzien to wachaja i pochylaja sie nad farbowanymi włosami. mirellaaaa ja niestety ci nie pomoge bo w ogole nie wiem o czy mowisz:( No to jeszcze poprawie tabelke STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............ok 10.09.....................wielkop agunia_87........22..........5.............ok.29.08 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................ok 5.09............dolnośląskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ...PŁEC DZIECKA 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................28................ 21.11...............dlnśl.......dziewczynka 3)fretka83.......26..........26.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........22.............4 styczeń...................śląskie.......chłopak 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9)zonadamiana....24........9.............10marzec....... .....mazowieckie 10)xena64...........25..........3............ 4 maj..............mazowieckie

Gość agunia_87
Hej dziewczyny. mirellaaa ja też się znam na tych wynikach, jak ja miałam robione badania TSH to miałam w normie. Lepiej idź do swojego gina i on ci powie najlepiej co masz robić. A mi się @ spóźnia już 3 dzień, ale żadnych specjalnych objawów nie mam. tylko ból piersi, więc pewnie @ przyjdzie niedługo. A co tam u was?

witam kochane dawno nie pisałam ale stale obserwuje co u was.gratuluje dziewczynki wreszcie wam sie udało.mirellla co do wyniku tsh to ja akurat sie znam bo mam to samo co ty czyli niedoczynność tarczycy.paskudna sprawa bo przeważnie utrudnia zajście w ciąże ale nie masz jakiejś dużej tej niedoczynności i jak unormujesz hormony to wszystko wróci do normy.

Myszko ale niedoczynnosc jest prawda? kurde, jesli tak to naprawde tłumaczy to wszystko. Czyli moje problemy z zajsciem. Jutro bede próbowac dostac sie do rodzinnej, bo juz chodze jak kłeębek nerwów. potem do endo. Ja poprostu poprosiłam o pakiet skierowan na badania, bo fatalnie sie czułam. Myszko czy Ty miałas tez objawy typu: mdłości, senność, nerwowość, brak sił i motywacji do wszystkiego??? Juz sie naczytałam o tym i wiecie.... nigdy bym sie niespodziewała,że tarczyca.

Gość agunia_87
Hej dziewczyny. Mirellaa i myszka, moja szwagierka podobnie jak wy miała problemy z tarczycą i zaszła w ciążę. Trwało to ok roku ale w końcu jej się udało. Więc wam też na pewno się uda. A u mnie zaczyna się kolejny cykl starań, więc uaktualniam tabelkę. STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............ok 10.09.....................wielkop agunia_87........22..........6.............ok.3.10 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................ok 5.09............dolnośląskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................27................ 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........26.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........22.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9)zonadamiana....24........9.............10marzec....... .....mazowieckie 10)xena64...........25..........3............ 4 maj..............mazowieckie

Gość agunia_87
uppsss, nie ta tabelka. Jeszcze raz:) STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............ok 10.09.....................wielkop agunia_87........22..........6.............ok.3.10 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................ok 5.09............dolnośląskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ...PŁEC DZIECKA 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................28................ 21.11...............dlnśl.......dziewczynka 3)fretka83.......26..........26.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................21............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........22.............4 styczeń...................śląskie.......chłopak 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9)zonadamiana....24........9.............10marzec....... .....mazowieckie

hej kobietki Xseniu wielkie gratulacje do ciebie i mezusia!!!!!!!! Nareszcie bedziecie mieli swoje wlasne malenstwo a reszta "rodzenstwa" bedzie napewno rownie szczesliwa jak wy!! Bardzo sie ciesze!!! A ja tez uaktualnie tabelke bo tydzien z tygodnia bardzo szybko leci :D STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość małpka73.........35..........0...........??????........ ............Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........8.............ok 10.09.....................wielkop agunia_87........22..........6.............ok.3.10 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................ mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie kasiulak..........28..........3................ok 5.09............dolnośląskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE...... MIEJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............30?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................27................ 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........27.................8.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........26................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................26............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........22.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska 9)zonadamiana....24........9.............10marzec....... .....mazowieckie 10)xena64...........25..........3............ 4 maj..............mazowieckie Zycze wam milego dzionka i owocnych staranek a dla brzuchatek ,zebyscie sie super czuly ;)

ide na 12 do lekarza, trzymajcie kciuki. Bo jak bedzie żle, to starania trzeba bedzie zawieszac :(

Gość agunia_87
mirellaa na pewno wszystko będzie dobrze. Nie masz bardzo dużo przekroczonej normy, więc wszystko na pewno się ułoży. Ja też powinnam się wybrać do endokrynologa, ale jakoś nigdy czasu nie ma. Chyba też muszę porobić badania, żeby być pewną, że wszystko jest ok.

Cześć dziewczyny Zapisałam się na pierwszą wizytę do lekarza -jutro nie wiem czy to nie za wcześnie. Podolewa mnie czasami brzuch jak na okres. Lepiej iść tak mi się wydaje. Poza tym u mnie koszmar Aruś -najmniejszy 3,5 roczny. Źle znosi przedszkole , strasznie płacze . Zostawiam go i słucham pod drzwiami. Dziś i ja płakałam ( oczywiście on nie widział). W domu nie mogę się skupić tylko myślę co on robi czy jet grzeczny czy nie płacze? Jest mi przykro . Teraz czekam do 13 to go odbiorę. Zobaczę jak przez dwa tygodnie się nie poprawi to go wypiszę bo ja sama tego chyba nie zniosę . Choć nie jest to moje biologiczne dziecko to serce mi pęka i czuje jakbym go zostawiała nie wiem gdzie. Mirella trzymam kciuki aby i tobie się udało i żeby te badania nie były takie kiepskie.

hej dziewczyny! mirella-czekam na pomyślne badania...daj znać o wynikach xena-idź do lekarza, będziesz spokojniejsza...a co do przedszkola, ten sam koszmar czeka mnie w przyszłym roku, napewno bede ryczeć...to chyba normalne...nie my pierwsz ei nie ostatnie bedziemy to przechodzić, ale przedszkole to super sprawa dla dziecka, uczy sie wiele rzeczy, rozwija, bawi z dziećmi...zobaczysz, bedzie dobrze, początki sa zawsze ciężkie i nie tylko dla Ciebie... troche mam doął, bo wygląda na to , ze nadal będe znajdowac sie w 1 tabelce...dzis zrobiłam test i znów nici...nie wiem co jest grane i zaczyna mnie to martwić...

dziewczynki, mam niedoczynnosc... :( i załkiem mozliwe ,ze pzrez ten rok to było pwodem tego,ze nie nie mielismy szczescia. Oczywiscie na wizyte NFZ u endo szans nie mam bo do konca roku nie ma miejsc. Wiec tak sie zastanawiam, czy nie rozsądnie bedzie od razu szukac gina-endo.... smutno mi okropnie.

Gość agunia_87
hej dziewczyny. xena nie martw się, zobaczysz synek pewnie się przyzwyczai i nawet nie zauważy, że mamy nie ma. Przedszkole jest moim zdaniem bardzo dobre dla dzieci. Praca w grupie i wogóle. Kasiulak nie martw się, na pewno już niedługo zajdziesz w ciążę, tak jak my wszystkie z pierwszej tabelki:) głowa do góry dziewczyny. Ja już staram się 6 miesiąc i jak narazie jeszcze nie ma efektów, ale grunt to się nie załamywać:)

agunia-dziękiza wsparcie...wiem, że nie można sie poddawać, bo to w niczym nie pomoże, cykl za cyklem leci i aż wsciekłość bieże, że nie ma efeków...niby sobie policzyłam, ale zrobiłam sporą rezerwe przed i po spodziewanej owulce...dzialaliśmy co 2 dzien...może owulka wypadła jak mój mąż wyjechał w delegację...cholera mnie bierze...bardzo zależy mi na tym, by mój synek mial rodzeństwo, by nie było sporej różnicy miedzy nimi, wychowywałabym spokojnie, bo synek chodziłby juz do przedszkola, no i zależało mi na tym by urodziło sie maleństwo kwiecien-czerwiec, nie chciałabym chodzic całe lato z brzuchem, ale jak tak ma byc to musze sie i z tym pogodzić.... mirella-zacznij sie leczyc prywatnie, bo to czekanie to marnowanie czasu...cholerne czasy, składki zabierają, a zero szans na normalne dostanie sie do lekarza...szlak mnie trafia...

Hej dziewczyny weszlam tu zeby poczytac co u was sie dzi wydarzylo...;) Xeniu nie dziwie ci sie ze serce ci pęka jak to widzisz i slyszesz,ja to przezylam w polsce i zrezygnowalam z przedszkola po tygodniu!! Nie bylam w stanie tego zniesc ani dnia dluzej... A teraz moje chlopcy chodza jeden do zerowki bo skonczyl juz przedszkola,a drugi zaczal przedszkole ...I jest tu "okres przyswojenia do otoczenia" cos takiego polega to na tym ze przez 3 dni jest OBOWIAZKOWE siedzenie z dzieckiem w przedszkolu a jak potrzebuje tego dluzej to nie ma problemu,nawet 2 tygodnie niektore babki siedza z dziecmi zeby bron Boże nie krzyczaly... Wedlog mnie jest to bardzo dobre!!! Dzieci nie maja takie szoku ,ze mama ta najbardziej ukochan ,naraz zostawia dziecko samo na tyle godzin!!!I dziecka 4,5 godzin to wiecznosc!!! I tak samo powinni zrobic w Polsce..ale to zas wydatki,bo tu jak mama siedzi to przysluguje jej sie kawa herbata no i oczywiscie obiad i owoce... No ale coz ,to jest wlasnie nasza kochana Polska...:O Nikt tego nie zmieni... A co do staraczek ,to prosze mi sie nie poddawac!!! Musiscie wierzyc ze bedzie dobrze i wszystko sie pouklda tak jak powinno. Buziaki dla was kobietki :*

Idę dziś do lekarza i już się martwię. Synek w przedszkolu płakał jak wychodziłam ale został . Smutno mi ale musi tak być. Cały dzień czuje niepokój ;-( ;-( . Później wam napisze co i jak .

Pobudka laseczki! Xena i jak wizyta u lekarza? Chyba zdasz nam szczegółowa relacje;) Co do przedszkola to jestem pewna,ze Aruś szybko sie przyzwyczai. Czasem bywa,ze to my dorosli bardziej to przezywamy i sie niepotrzebnie stresujemy a dziecko tylko potrzebuje czasu zeby sie przyzwyczaic do zmian. Ten system o ktorym pisała fretka jest bardzo dobry. My jakis czas temu przechodzilismy to samo. Pierwszy dzien w przedszkolu tez byl koszmarem,po 20 mminutach mielismy telefon,ze Szymon tak płacze,ze nie daja sobie z nim rady. Od nastepnego dnia moj maz chodził razem z naszym synem do przedszkola na 20-30 minut. Trwało to chyba tydzien albo dwa,nie pamietam juz. Na poczatku maz siedział na sali gdzie sie dzieci bawily tak zeby Szymon go widzial.Z kazdym dniem siadywal dalej w holu,stołowce a potem w aucie. I tak Szymon sie nauczył,ze nic zlego mu sie tam nie stanie i ze zawsze po niego przyjedziemy. Dodatkowo dajemy mu jakies maly prezencik np.jajko niespodzianke za to ze byl grzeczny i nie plakal.Dla nas byl to dodatkowy stres bo to przedszkole anglojezyczne a Szymon jako jedyny mowi po polsku. Niedawno panie przedszkolanki stwierdzily,ze nasze dziecko zrobilo ogromne postepy i bardzo duzo rozumie co one do niego mowia i w ogole stał sie ich ulubiencem! Tak wiec nie ma sie co martwic,napewno bedzie wszystko dobrze. Fretka zmienilysmy nieco nasza tabelke zaciazonych ;)

U nas też emocje zwiazane z przedszkolem Z dnia na dzień jest coraz lepiej Julia chętnie idzie do przedszkola choć w pierwszy dzień płakała po południu jak przyszłam ale to chyba z tego powodu że inni rodzice przychodzili wczesniej po dzieci a ona mnie wypatrywała i nie wiedziała kiedy przyjdę Zaprowadzam ja po 8 a odbieram o 14

Witam po wizycie u mnie ok . Lekarz stwierdził wczesną ciąże i skierował mnie na USG dopochwowe i badania ogólne krwi. Tak się bałam że mam jakiś torbiel , czy coś ??? Nie żeby tak bezpodstawnie- kiedyś miałam . Następna wizyta za trzy tygodnie. Wtedy coś więcej będę wiedziała.

hej, dziewczyny! Xeno wspaniale!!! jesteś mamusią to pewne! Mi natomiast udało sie przez znajomosci oczywiscie, dostac do najlepszej u nas poradni endokrynologicznej. Za 3 tyg. Narazie z tego co wiem, mam zakaz zachodzenia w ciążę :( Jestem naprade podłamana, wszystko runęło w jeden dzień.... ciekawe tylko ile potrwa leczenie. wiec narazie zawieszamy naszą WOLNĄ MIŁOŚC i spowrotem sie zabezpieczamy. mam dość odezwę się jak cos bede wiedziec, narazie smutno mi okropnie, że wypadam z naszej tabelki. Sciskam mocno bzruszki i zyczę owocnych starań.

Mirella jak bardzo szkoda ale trzymam kciuki i będzie dobrze. Musisz w to wierzyć. Nie załamuj się . Mam pytanie do brzuchtek was też na początku ciąży bolał brzuch??? Nie cały czas tylko w pewnych momentach. Dziś w nocy obudził mnie dziwny ból brzucha i było mi strasznie gorąco oblały mnie jakieś poty .Musiałam skorzystać z łazienki . potem wypiłam szklankę wody i minęło mi. Ale trochę się przestraszyłam . Dziś na na razie mnie nie boli.

Gość agunia_87
mirelllla nie załamuj się kochana. zobaczysz dostaniesz leki i twoja tarczyca się unormuje i wtedy bez problemu zajdziesz w ciążę. Trzeba w to wierzyć. Za trzy tygodnie będziesz już wszystko wiedziała i na pewno wszystko się ułoży.

Xeniu to jest tak ze mnie tez brzuch bolal na poczatku ciazy i to czesto...ale nie budzil mnie ten bol w nocy itp...Ale kazda kobieta jest inna i ciaza tez...moze ci hormony wyrabiaja i cie takie slabosci przychodza...ale ja nie wiem..moze jakas inna brzuchatka z naszego topiku miala takie objawy..to niech sie wypowie ;) Pozdrawiam was cieplutko:*