Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko dla ciebie*

jak powiększyć piersi?

Polecane posty

Gość nieproporcjonalna wrrr
ja mam 87 cm i 75 pod i wygląda to baardzo nieproporcjonalnie ( jeszcze przy tych masywnych udach - 54 cm) a fuuj 165 cm wzrostu, 55 kg wagi

Gość ja slyszalam
o takim preparacie jak phytonia, niby dziala lecz bardzo drogi, przed wiosna napewno wyprobuje

Nie znam żadnych preparatów poza kwasem hialuronowym zwanym też macrolane. Wstrzykuje się go w piersi i jest to zupełnie niegroźne, gdyż kwas występuje naturalnie w organizmie człowieka. Jedyny szkopuł jest taki, że efekt chociaż śliczny, jest nietrwały. Kwas wypłukuje się po jakimś czasie, zwykle są to dwa lata. Ale to fajna metoda, nieinwazyjna, mogłabym się poddać, a wy?

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia

ja wam powiem, że w żadne specyfiki tabletki, czy inne rzeczy nie wierzę. Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale bardzo jestem negatywnie do tych metod nastawiona. Jakbym miała piersi powiększać to pewnie wybrałabym się na operację plastyczną, albo silikony, albo ( co jest bardziej prawdopodobne ) na macrolane, o czym już wcześniej wspominałam.

Ja coraz częściej myślę o powiększeniu piersi, dlatego w najbliższym czasie wybieram się do kliniki IQ Medica na konsultację. Najbardziej interesuje mnie preparat macrolane, ponieważ pozwala on na bezoperacyjne powiększenie piersi. Dzięki czemu nie pozostawia blizn.

Gość melamola
laski przytyjcie cos za cos zadne kremy i tabletki pompki ujedrnia i podniosa ale nie powieksza:) ja mam duze cycki i glownie przez wzglad na to odchudzam sie:) kochajcie swoje male cycki:D

Gość stylonka
W tabletki powiększające biust też nie wierzę jednak jeśli ktoś chce zmienić kształt czy wygląd swoich piersi to najlepiej jest się zdecydować na jakiś zabieg. Ostatnio przeglądałam zdjęcia na stronie tego wrocławskiego dr Kratochwila. To niesamowite co można zrobić z ludzkim ciałem. Jak się porównuje przed i po widać, że niektóre kobiety naprawdę potrzebowały takie plastycznej operacji.

Gość krotika
Jeśli chodzi o zabiegi to nie wszystkie przecież musi być bardzo inwazyjne, a czasami w inny sposób nie da się w danym przypadku powiększyć piersi. Moim zdaniem, warto udać się na konsultacje i dowiedzieć się do będzie najlepszym rozwiązaniem. Oto kilka informacji na temat zabiegów związanych z piersiami- http://www.iqmedica.pl/piersi,7,3.html

Gość gugulka
Ja mam kochającego faceta, któremu mój praktycznie brak piersi bardzo odpowiada :D Lubi małe i tyle, ja z tym też nie mam jakiś kompleksów - bo po co skoro natury nie zmienię (raczej nie chciałabym powiększać). Jedyne co robię dla lepszego efektu, to biustonosze push-up i wcieranie balsamu ujędrniającego eveline (nie powiększa, ale ładnie napina mi skórę) W lato nawet noszę miekkie biustonosze ;) i bez fiszbin - bo lubię! Małe jest piękne, zawsze to sobie powtarzałam ;)

Gość zielona85.85
A próbowałaś brać tabletki na powiększenie piersi? Ja akurat jestem w trakcie takiej kuracji. Efekt nie jest taki jak po operacji plastycznej, jednak przy systematyczności można naprawdę uzyskać fajny efekt.

Gość .e.s.d.
Jak odstawisz to efekt zniknie. Chcesz brać do końca życia ? :D

Gość zielona85.85
Okaże się gdy odstawie czy rzeczywiście efekty zanikają. Rozmawiałam z kilkoma dziewczynami, które zakończyły już etap stabilizacji i obecnie nie biorą tabletek, ich efekty albo w ogóle nie zniknęły, albo minimalnie się zmniejszyły. Jednak u żadnej biust nie wrócił do rozmiaru y wyglądu wyjściowego. Zresztą sama ocenie :)

Gość darrka34
Ja zastanawiam sie nad zabiegiem Body Jet. Chciałam własnie jeszcze przed latem powiększyć sobie biust - a byłam już na konsultacji w Elite. Czy miała któras z Was ten zabieg ?

Gość zofi
brzydkie ale wlasne

Gość gość
ja jakoś nie wierzę w to, żeby tabletki mogły mi powiększyć biust. Dla mnie albo ćwiczenia, żeby pierwsi wzmocnić, podnieść ujędrnić. A jedynym dla mnie skutecznym sposobem jest operacja plastyczna. Kusi mnie ten zabieg http://www.youtube.com/watch?v=DrJf3xW6gOI była któraś może na takim?

Gość flyincitron
ja sobie zrobiłam piersi u dr Osucha i jestem bardzo zadowolona. Moim problemem nie był tylko mały rozmiar biustu, ale również ich jędrność i to, że były zwisające. Teraz jest wszystko na swoim miejscu. Fajne jest to, że piersi wyglądają w miarę naturalnie, dzięki temu że implanty zostały odpowiednio dobrane. Jeśli ktoś myśli o tabletkach to odradzam, marne efekty.

Gość ona_38
ja sobie zrobiłam piersi u dr Osucha i jestem bardzo zadowolona. Moim problemem nie był tylko mały rozmiar biustu, ale również ich jędrność i to, że były zwisające. Teraz jest wszystko na swoim miejscu. Fajne jest to, że piersi wyglądają w miarę naturalnie, dzięki temu że implanty zostały odpowiednio dobrane. Jeśli ktoś myśli o tabletkach to odradzam, marne efekty.

Gość gość
Ja schudlam 10 kg i moje piersi zmalaly oraz staly sie zwiotczale, wstydzilam sie pokazac nago mojemu chlopakowi, testowalam rozne srodki na powiekszenie piersi kremy i masaze i nic nie dzialalo, moja znajoma polecila mi srone http://dla-kobiet.jimdo.com/ na ktorej znalazlam produkt na powiekszenie piersi i ku mojemu zdziweniu pomogl, teraz moj biust jest wiekszy i jedrniejszy.

Gość Naturalnie piękna
Naturalne powiększenie ! Da się ^^ Nie wiem dlaczego nikt nigdzie tego nie napisał. Czy to dlatego, że nikt tego nie badał czy nie odkrył, ale mogę zdradzić Wam kobiety jak powiększyć biust! Wystarczy się zaspokajać ;P Jak byłam małą dziewczynką zauważyłam, że polewanie się prysznicem po mojej róży sprawia mi przyjemność. Im byłam starsza i bardziej rozumiałam swoje ciało i jego potrzeby zaczęłam się po prostu masturbować siurkiem wody z prysznica. Kiedyś znalazłam na to określenie "bicz wodny". Teraz prawie każdą kąpiel kończę hmmm orgazmem. To chyba jest już dla mnie nałóg. Ale jak to się ma do piersi ? Otóż w gimnazjum byłam płaska jak deska. Dopiero w 3 kl. gimn. jak mi skoczyły piersi to miałam je śliczne w rozmiarze B-C. Teraz mam już 20 lat a mam wrażenie, że mi dalej rosną i zaczynam się tym trochę przerażać. Ale żeby była jasność. Przy tym wszystkim nigdy nie zażywałam sterydów, kiedyś tylko 1 paczkę tabletek antykoncepcyjnych, żadnych innych pigułek, wagę ciała mam proporcjonalną wręcz idealną do wzrostu, regularnie biegam, ćwiczę pływam, a piersi ... dalej rosną teraz mam rozmiar D-E ;o Dziewczyny, które mają małe mogą spróbować to co robię, bo nie nazwę tego metodą. To jest mój jakiś dziwny nawyk, o którym nigdy z nikim nie rozmawiałam, bo chyba spaliłabym się ze wstydu. No ale jak słyszę jak koleżanki zbierają pieniądze na operację plastyczną to aż mam ochotę im to powiedzieć. Jestem ciekawa komentarzy ;p

Gość gość
Komentarz: nie ma takich rozmiarów jak B, C, D, E, sama litera nic nie znacz. 80A to większa miska niż 65D, a dobrze ubrany biust 70D czy 65E oznacza niewielkie piersi. Idź do brafitterki bo na 200% niszczysz sobie piersi w źle dobranym staniku.

Gość gość
standardowo mówi się że ktoś nosi A - czyli prawie tam nic nie ma, albo G czyli miska babci. Nie wiem po co od razu uważać że ktoś ma źle dobrany stanik.... debilizm

Gość gość
No jasne,ze dobrze dobrany stanik ma duże znaczenie, jednak jeśli ktoś ma obwisły i mały biust to co z tego,ze w staniku będzie wygladał dobrze to jak zdejmie to juz efekt będzie o wiele gorszy. I tutaj nawet nie chodzi o kwestie pokazania sie o facetem ale o kwestię akceptacji samej siebie. Nie mogłam sie pogodzić z wyglądem mojego biustu, wstydziłam sie go i doszło już do tego,ze nie lubiłam sie nawet patrzyć na moje odbicie w lustrze.

Ja jestem za porządnym treningiem,  regularnym i ukierunkowanym na konkretne miejsca. ew można sobie pomóc balsamem, ja mam z flosleku, zazwyczaj mają dobre kosmetyki