Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaa89

jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość studentkaa89

Witam. Mój ostatni pierwszy dzień cyklu, czyli pierwsze krwawienie było 23.08. Jestem osobą, której cykle są nieregularne (raz mam o 2 dni wcześniej, raz o 2 dni później), więc przyjmując różne długości cykli, najdalej wyszłoby, że 10.09, to ostatni dzień "dni płodnych". Pojawia się teraz moje pytanie. Dnia 11.09 członek mojego mężczyzny zawitał w moje kobiece progi. Stało się to przed wytryskiem, a dokładniej w ogóle wtedy wytrysku nie było! (w ten dzień nie było wytrysku). Jego członek nie wszedł daleko (jakoś 1/3), ponieważ coś wewnątrz mnie przeszkadzało. Kiedy wkładał tam swój narząd płciowy czułam nieprzyjemny ból. Przerwaliśmy. Nadal nie doszło do wytrysku. Jednak wiem, że wcześniej wydala się płyn - preejakulat. Czy możliwe jest, bym zaszła w ciążę? Od tego wydarzenia minęło 5 dni. Mam bóle koło pępka. Zaczęły się od wczoraj. Ale czy możliwe jest, by po tych kilku dniach już odczuwała bóle brzucha? Proszę o poważne odpowiedzi. Mi też nie jest łatwo. Pomimo tego, że planuję z tym mężczyzną przyszłość, nie planujemy jeszcze dziecka.

Gość studentkaa89
Zrobię, ale jak na 5 dni to nie za szybko...?

Aby test był wiarygodny powinno się go zrobić w dniu gdy powinno dostać się okres.

Gość studentkaa89
czyli spróbuję 20/21/22/23 września. cztery testy?

Gość studentkaa89
A założmy dostanę okreś 22, to nadal robić 23? czy wtedy 22? Albo jak wcześniej dostanę? Czy okres może już oznaczać, że nie jestem w ciąży?

Bardzo rzadko się zdarza żeby kobieta w ciąży miała "okres" ale w 1na 1000 w pierwszych czterech miesiącach się zdarza. Myślę jednak, że jeśli dostaniesz okres spokojnie możesz uznać, że w ciąży nie jesteś. Jak chcesz to pisz do mnie na gg 423 30 94

Gość studentkaa89
dostałam dzisiaj! 19.09 mam okropne bóle brzucha i okres jest bardzo obfity. ale czy to nadal oznacza, ze jestem w ciąży?

szkoda słow :/ nie no co za tepe laski :/ tylko mi nie gadaj ze masz 19 lat bo padne ze smiechu

Gość malennka
pewnie ma 19 lat, ale w tym wieku powinno sie wiedzec jak i od czego sie zachodzi w ciaze;/ wytrysku nie bylo a ona sie przy ciezy upiera

Gość studentkaa89
Moje drogie... a płyn preejakulat, który wydala się przed wytryskiem? O nim nie słyszałyście? Też zawiera w sobie plemniki. Stąd moje obawy.

Gość inkalol
to idz do ginekologa. "Czy możliwe jest, bym zaszła w ciążę?" jest i nie jest, nikt na tym forum tego nie wie do konca, wiec kazdy moze napisac ze jestes w ciazy albo i nie. Nie jestes pewna to do lekarza, zrob badania i sie dowiesz.

Gość studentkaa89
i taką odpowiedź traktuję jako poważną. Skończy mi się okres, to pójdę. Ale z pewnością nie będę tolerować osoby, które mnie jeszcze wyzywają :| A same pojęcia nie mają. Litości ludzie!

same pojecia nie maja? no sorry, jestem w twoim wieku i wiem o tych sprawach znacznie wiecej od Ciebie, nie musze sie pytac innych osob czy czasem nie jestem w ciazy. Wiem ze istnieje taki plyn ktory zawiera sladowe ilosci plemnikow, tyle ze te plemniki sa tak slabe ze prawie nie mozliwe jest aby doszlo do zaplodnienia, trzeba miec poprostu pecha i tyle Pozatym dostalas okres wiec nie wiem czym ty sie przejmujesz, normalny okres w czasie ciazy nie wystepuje ! jak juz to plamienie ktory przez wieksozsc kobiet jest wlasnie z okresem mylony, no ale to juz tylko i wylacznie wina nie wiedzy

Gość studentkaa89
Lady Love... ten płyn również nie wyklucza zajścia w ciążę. Tak, okres dostałam dzisiaj. Ale po raz pierwszy, jest aż tak obfity i aż tak boli. Nigdy nie miałam jeszcze takich bólów, które by mi towarzyszyły przez cały dzień. warto więc wybrać się do ginekologa... Tylko on zna prawdę.

dziewczyno gdyby zajescie w ciaze bylo takie proste... ja obstawiam ze okres masz taki a nie inny z tego powodu ze rozpoczelas wspolzycie seksualne ( ja mialam na poczatku tak samo ) w ciazy nie jestes na 100% , pozatym Twoj chlopak nie wprowadzil czlonka do pochwy w calosci i nie skonczyl w Tobie

Gość boje_sie
Mam podobną akcję. 23 sierpnia ostatnie krwawienie. Seks 7 września. Także w dni płodne. Bez zabezpiecznia. Wytrysk na zewnątrz. Jestem w ciąży. ;]

Gość boje_sie
Na to wygląda. Okres spóźnia mi się 4 dni, a wynik testu pozytywny. Trzeba iśc do gina.