Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia_89_ ldz

test negatywny okres jest ale czy moge być w ciąży???

Polecane posty

Witam:) Mam mały problemik który chodzi mi wciąż po głowie.... uprawiałam seks z moim facetem kilka razy bez zabezpieczenia ( tak z 3 tygodnie temu i trochę wcześniej też)od ostatniego czasu dziwnie się czuję mam mdłości, zgagę,boli mnie czesto podbrzusze( tak jakby czuję kłucie tam w środku) urosły mi piersi(zwłaszcza lewa i mnie troszke boli) i mam takie humorki że często płacze a zaraz się śmieje....zrobiłam więc test wyszedł negatywny okres też dostałam ( ale jakis taki dziwny bo trwał z 2 dni takie jakby plamienie)....ale jak byłam ostatnio u ginekologa to powiedział mi że mało prawdopodobne że zajdę w ciąże(ze względu na to ze poł roku wcześniej miałam jeszcze anoreksje- na szczęście z tego wyszłam) ze musiałabym tam brać jakieś hormony żeby to wyleczyć (ale nie brałam)..... i teraz mam pytanie czy moge być wciąży mając okres i negatywny test? czy któraś z was też tak kiedyś miała?? ( bo jestem troszkę skołowana bo troszke czytalam ze zdarza się tak....) Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) ...Wcześniej założyłam ten temat na innym forum ale tutaj chyba bardziej sie nadaje.........

Gość tylko ja taka jedna
Wiesz co... Z tego, co wiem w pierwszej ciąży możliwy jest okres. Ale jest to raczej takie plamienie. Natomiast bardzo rzadko zdarza się, że test wyszedł negatywny, a jednak jest się w ciąży. Te testy raczej nie kłamią. Myślę, że nie jesteś w ciąży. Wszystkie wątpliwości rozwiałaby sonda dopochwowa u ginekologa. A czemu się nie zabezpieczasz??

Gość lottam
Rożne cuda się dzieją i wiem na wlasnym przykladzie ,że lekarz też się może mylic.Dla pewności zrób test jeszcze raz,nie jest to duży wydatek a po 5 min da jakieś potwierdzenie.

Gość tylko ja taka jedna
Sonda dopochwowa raczej się nie myli. Bo na monitorze widać jajeczko zaplodnione w macicy. Tak mi sie zdaje :)

z tym seksem bez zabezpieczenia sie....jakos tak poprostu wyszlo no juz tego nie odwroce.... zrobie jeszcze test za pare dni i sie zobaczy.... czytałam na jakimś forum chyba nawet tutaj ze czaseem tak sie zdarza dlatego troszke mi to zamąciło w głowie.....

z tym seksem bez zabezpieczenia sie....jakos tak poprostu wyszlo no juz tego nie odwroce.... zrobie jeszcze test za pare dni i sie zobaczy.... czytałam na jakimś forum chyba nawet tutaj ze czaseem tak sie zdarza dlatego troszke mi to zamąciło w głowie.....

Gość lottam
nie męcz sie w domyslach i nie czekaj.teraz testy są dokladne i wczesnie wykrywają ewentualną ciąze.Szkoda nerwów....

Gość hehehhe mysle ze
test jesli wyjdzie pozytywny to jest w 99% prawdziwy a jesli wyjdzie negatywny to mozesz byc mimo tego w ciazy bo test moze nie wykryc wczesnej ciazy

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to mam pytanie, test może wyjść pozytywny a ja nie jestem w ciąży?? co zakłóca wynik testtu

Domowe testy ciążowe nie są 100% dokładne. Pozytywny wynik testu mimo, że kobieta nie jest w ciąży, jest możliwy w przypadku: * przyjmowania leków przeciwdepresyjnych * okresu okołomenopauzalnego * chorób nerek * nadczynności tarczycy * usunięcia operacyjnego jajnika

Gość soniX
28 maja uprawiałam sex, potem spóźniał mi sie okres 3 dni, miałam wszytkie objawy(ból piersi, brzucha) ale jakoś się przestraszyłam i zrobiłam test był negatwny i po dniu dostałam okres 16 czerwca, potem weszystko było normalnie, teraz mam dziwne dolegliwości 2 dni bolało mnie podbrzusza, jakieś inne 2 miałam młdłości i bolą mnie piersi, zrobiłam drugi test - 10 lipca - dolegiwości w sumie znikneły oprócz bólu piersi, sama nie wiem co już myśleć, czy mogą być one wywołane stresem?? czy mogę być w ciąży??

Gość nie ma opcji
test po ponad miesiącu od seksu jest wiarygodny. Nie ma ciąży.

Gość aaaa5
Hej, mam pytanie ze swoim mężem staramy się o dziecko, okres miałam 2 czerwca. A współżyliśmy w czerwcu w tych dniach 4, 5,16,18,19, 24 (2016r.) po kilka razy z kilkoma wytryskami, między tymi dniami gdzie współżyliśmy bolał mnie brzuch jak przy okresie, plecy, było niedobrze i dzis 25 czerwca dostałam okres boli mnie brzuch, piersi, plecy czy mozliwe, że jednak jestem w ciązy mimo okresu...?

Gość gość
Nie jest mozliwe espumisan sobie lyknij

Gość gość
Dziewczyny jeżeli checie się dowiedzieć ile będziecie mieć dzieci to sprawdźcie sobie ten test: http://vbn6.pl/r/bfxbfx , Wszystko się zgadza! Potwierdziło się i urodziłam bliźniaki :) PS: To prawda

Gość gość
taaa sprawdź a potem zapłać za smsa i za subskrypcję. :P Naiwnych szukacie?

Gość gość
Mam pytanie od 6dni spóźnia mi się okres leci mi siarka nie mocowania ale leci z lewej piersi czy to moE być ciaA

Gość gość
Na wyciek z piersi chyba trochę za wcześnie. U mnie po raz pierwszy był w połowie ciąży. Może masz problemy z prolaktyną. Przy wysokiej prolaktynie są zaburzenia cyklu i również może być wyciek z piersi.