Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaallollaatt

nie chce zapraszac dziewczyny do domu, czy to normalne?

Polecane posty

Gość mmaallollaatt

witam wszystkich mianowicie mam dziewczynę, ale nie chce żeby ona przychodziła do mnie do domu, nie mieszkamy blisko siebie, ale ja wole przyjeżdżać do niej i widywać się w innych miejscach, nie chce żeby widziała gdzie mieszkam oraz poznała moja rodzinę, co o ty sadzicie?

a czemu tego nie chcesz??? Wstydzisz sie czegoś, masz coś do ukrycia czy to zwykła fanaberia? tak, to bez sensu, więc lepiej miej jakies sensowne wytłumaczenie, bo inaczej Ci pojadę od niedojrzałego malolata ;)

Gość tutejsza2345
ja tez wole do kogos isc niz zeby do mnie ktos przylazil :P

Gość tutejsza2345
a poza tym rodzina moze cos glupiego powiedziec na twoj temat, wtedy bedzie siara, rozumiem twoj lek

a ja tego nie rozumiem - zawsze, kiedy sie z kims spotykałam (w okresie, kiedy mieszkałam jeszcze z rodzicami) bez problemów zapraszałam go do siebie, chodziłam też do facetów ...

nie można przeciez całego wspólnie spędzanego czasu spędzać poza domem - w końcu ileż się można przytulać i całować w kinie ;)

Gość rany nie o calowanie chodzi
u mnie jest to samo - tylko 1 chlopaka zaprosilam do siebie do domu :o bo ... sie wstydzilam warunkow w jakich wtedy mieszkalam, bylo bardzo obskornie, zagracone, brudne ..jeden wielki syf... meble czy inne -kazdy z innej parafi, bez remontu czy cos .... poza tym kolejan kwestia - ilosc osob w rodzinie - nie mialam wlasnego pokoju, no i wogole pela chata ludzi;)