Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocipialam

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość ocipialam

Z moim chlopakiem nie uklada nam sie ostatnio na dobrze. Dzisiaj wyjechal 100km na imprezę z kumplami. Rano dzwonil ze już wyjeżdza... i tyle... od tamtej pory cisza... nie odezwal się. Czy mam mu napisac cos na dobranoc? Zalozę się ze jutro będzie mial pretensje do mnie ze ja sie nie odezwalam. Co robic? Czy moze nie odzywac sie?

Gość nie wyobrażam sobie
tego bo ja bym nie wysiedziała na tyłku wiedząc że mój facet jest gdzieś,nie wiadomo gdzie,a na dobranoc dostałby niezłą wiązankę.Przepraszam,ale mysle że on wcale nie liczy na Twoje DOBRANOC

Gość ocipialam
To on wyjechal, wiec to chyba on powienien zadzwonic i powiedziec jak sie bawi.., mam racje?

Gość nie odezwać się
też zaplanowac imprezkę z kumpelami na jakis termin jak kocha to poczeka :D

Gość nie odezwać się
tak on powinien się odezwać że już wrócił

Gość ocipialam
Też ledwo wysiadzialam dzisiejszy dzien... ale ja juz nie chce sie z nim klocic. Wczoraj mi powiedzial. "Udowodnij ze Ci zalezy" Moze on wlasnie czeka na jakis kontakt z mojej strony? Nie wiem...

Gość ocipialam
On u tych kumpli zostaje na noc albo nawet i dwie...

Co za glupie psychologiczne zagrywki z tym \"udowodnij, ze ci zalezy\". Ja bym w tylek takie kopnela to by sie przekonal jak bardzo mam takiego w powazaniu.

Gość Renifer Ziolo
Na kontakt czeka i dowod milosci? To nadstaw mu dooooooopy.

Gość nie wyobrażam sobie
dziecinnego masz faceta

Gość ocipialam
Nie wiem kto tam jest... bardzo możliwe ze i jakies kobiety... Ale jesli jutro zapytam sie go dlaczego sie do mnie nie odezwal odpowie mi... "Ty tez moglas"

on jest niepoważny!!!jak mozna w ogóle będąc w związku pojechać sobie samemu na imprezę! Nie odzywaj się pierwsza do niego, to on powinien się pierwszy odezwać. Zresztą ja nie chciałabym być z kimś, kto wywija mi takie numery

Gość ocipialam
Nie chcę go trzymać na sznurku. Ma prawo spotykać się na imprezie z kolegami, tak samo jak ja z koleżankami. Chodzi mi tylko o ten kontakt... Moze on czeka na moj pierwszy ruch?

Gość ocipialam
Myslicie ze skoro sie nie odzywa, to nie mysli o mnie?

pewnie teraz świetnie się bawi na imprezie. Nadal uważam, że nie postąpił w porządku wobec Ciebie. Nie odzywaj się, jeśli mu na Tobie zalezy, to sam się odezwie prędzej czy później

Gość ocipialam
Dobrze odezwie sie... ale ja nie wiem czy będę potrafila nie miec do niego wyrzutów dlaczego sie nie odzywal... I znowu powstanie wielka klotnia, bo on bedzie tweirdzil ze ja tez moglam sie odezwac... Myslicie ze powinnam zachowac dobra mine do zlej gry? zeby zobaczyl ze sie tym nie przejelam?

Gość ocipialam
Albo jak sie zapyta dlaczego ja sie nie odzywalam? To co mam mu powiedziec... nie chcialam Ci przeszkadzac w imprezie?

Gość dojrzałakobieta
Posłuchaj rady od doswiadczonej kobiety - bo ty to chyba nastolatka jesteś. Wszystko zależy ile wasz zwiazek trwa i na jaki jest - czy to cos powaznego, czy przelotna znajomość. Nie trzymasz faceta na sznurku - bardzo dobrze i mądrze, każdy powinien miec swoje sprawy i pewną wolność żeby się w związku nie udusić. Może to męska impreza i miał prawo jechać. Ale.... nigdy nie wydzwaniaj i nie pisz pierwsza do faceta jeśli to jest dopiero początek związku, to ON ma zabiegać ociebie, najgorsze co może być to kobieta która sie narzuca. Jesli już długo jesteście razem i wiesz że jemu na Tobie zależy to w czym problem???? piszesz mu smsa na dobranoc i już!