Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikkkiii

POMOCY!!!!mieszkam z teściami!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mikkkiii

Maskara mówie wam na początku mili uczynni itp a teraz POTWORY:/ nie mamy jeszcze tyle kasy żeby się wyprowadzić...co możecie doradzić?moze ktos ma jakieś doswiadczenia??

Gość kaktusova
proponuje zakupic bazuke. na POTWORY chyba najskuteczniejsza. a tak powaznie - czym podpadli?

Gość mikkkiii
wszystkim co chwile się czepiają obgadują itp a jak ten mój wraca z pracy to udają że wszystko ok a tatuś sie nawet pyta czy synuś nie jest głodny...sama nie wiem co myslec dziwni ludzie

Gość Jednak sie wyprowadzcie
Zdrowie psychiczne jest zbyt cenne. "ciasne ale własne". glupi tesciowie sa w stanei nawet zniszczyc malzenstwo. jeszcze troche sie na nich napatrzysz i mozesz miec dosc swoejgo meza.

u kochana...moja dobra koleżanka użera się z teściami już kolejny rok...nie ma szans-dopóki się nie wyprowadzi od nich z mężem to nie będzie miała życia...wypominają jej dosłownie wszystko...od jedzenia, prądu, sprzątania-choć jest nieprzyzwoitą wręcz pedantką i dokłada się do mieszkania-po pierścionek zaręczynowy który kupił jej jeszcze wtedy jej przyszły mąż...uciekaj jak najdalej i jak najszybciej

Gość mikkkiii
dokładnie zrobie wszystko ale narazie jestem w kropce ciężko bardzo najbardziej mnie dobija ze są tacy dwulicowi

Gość Jednak sie wyprowadzcie
wynajecie meiszkania nei jest wcale takie drogie jak sie wydaje. W jakim miescie mieszkacie? Przeciez tesciom tez cos pewnie dokladacie do mieszkania? macie u tesciów 1 pokoj czy 2? bo ajk jeden to kawalrki w ogole nei sa drogie. Poza tym jak masz jakis zawód ktorym mozesz dorabiac na zleceniach pracujac w domu - to meiszkajac katem u tesciow guzik z tego skorzystasz. czasem lepiej zaryzykowac zaplacic za mieszkanie wiecej ale meic dobre warunki i zrobic ejdno zlecenie w meisiacu wiecej i jestes do przodu. poza tym koszty meiszkanai dzielicie na 2 to naprawde nei wyjdzie wam tak duzo. a wyprowadzcie sie tak jakos grzecznei zeby w razie czego mozna bylo do tesciow wrocic. Wymyslcie jakis pretekst typu ze znajomy wyjechal zagranice i dal wam na rok klucze zebyscie sie opiekowali mieszkaniem.

Gość mikkkiii
Ah mieszkamy za granicą aktualnie nie mam pracy a jego nie starczy na wynajem i życie wszystko takie skomplikowane może wróce na jakiś czas do swoich tam bedzie mi lepiej ale za to samej:/

Gość ***roksanka25***
no to masz duuuuuuuży problem :(