Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjnyuk m

CZY ON WOLI KOLEGÓW ??? EHHH TAK CZUJĘ ZNÓW WYBRAŁ KUMPLA ...

Polecane posty

Gość gjnyuk m

Jestem z Moim Ukochanym 2 lata ... Nie mieszkamy w tej samej miejscowości,bo mamy do siebie 30 km ... Mój chłopak pracuje u taty do 17 ,także nie za często się widujemy - raptem 2-3 razy w tygodniu ! Strasznie za Nim tęsknię i cieszę się z każdej wspólnej chwili ... Dziś miał przyjechać .W sumie to miał wczoraj ,ale prosił ,czy może iść z kolegą na ryby ,odprężyć się po pracy,napić piwka( nad rzeke ma z 10 metrów heh )... No ok ... Należy Mu się,nie będę egoistką... Tak więc dziś miał przyjechać .. Ale koło 15 pisze mi ,że jednak nie ,bo kolega (z którym był na rybach) prosi Go ,żeby pojechał z Nim ( do mojej miejscowości) po laptopa,bo On sam nie wie jaki kupić ,a mój chłopak bardzo się zna na kompach ! Wkurzyłam się na maxa ! Znów przełożył spotkanie ! Dla kolegi ;/ Często tak jest ;/ Tzn.kiedyś częściej ,teraz się poprawił .. Wkrzyłam się ! On chyba woli kolegów :(( Ja jestem na 2 miejscu :( Tak się czuję,mimo ,że On mówi inaczej ! Ale przecież mógł koledze powiedzieć,że dziś nie może ,prawdA?Wkońcu był ze mną umówiony :( A kolega mógł poczekać ! A jest tak - kolega coś powie,to On leci jak piesek :( Wkurza mnie to :( Strzeliłam focha ! NIe odzywam się do Niego ;( Na dodatak On mi napisał coś takiego ,,Kochanie nie bądż zła,za to jutro przyjadę i po jutrz też '' .. Pfff .. A co On mi łaskę robi ?? Czy ja dobrze postąpiłam ?Obrażając się ?? Nie odzywająć się do Niego ?? On chyba woli kumpli :((

Gość gjnyuk m
zdecydowanie wiosenna - Ale ja zawsze muszę cierpieć kosztem Jego kolegów :(( Powinnam być najważniejsza ,ehh,jak z Nimi się umawia ,to musi dotrzymać słowa .. A ze mną tak już nie jet :(

Gość wspolczuje ci wiesz
Wiem jak sie czujesz, ja mialam kiedys faceta dla ktorego najwazniejsza byla mamusia i kumple, potem ja. Zawsze kazdemu potrafił dotrzymac slowa ale mi nigdy.dosłownie nigdy nie dotrzymał słowa ( no może z raz) Kumple byli święci dla niego a ja na szarym koncu..Dla nich zawsze miał czas na wszystko.. A w koncu po prawie 3 latach i tak mnie zdradził i zostawił.. Teraz unikam takich niesłownych facetów jak ognia. Jak sie nie stara to mu nie zależy tak bardzo po prostu.... Nie wart jest Ciebie,niech zobaczy,ze Cie traci wtedy zobaczysz co będzie wybierał.Jak dalej kumpli to znaczy,ze nie warto z nim byc..

Gość MarcinL
Twój facet spędza więcej czasu w towarzystwie kolegów niż w Twoim? Czujesz, że jesteś zawsze na drugim miejscu, mimo usilnych próśb i licznych rozmów. Masz już dosyć wspólnych męskich imprez, wypadów na mecz? Mimo wielu rozmów i usilnych próśb, nic się nie zmienia? Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji, skontaktuj się ze mną pod numer telefonu 663-613-819 lub napisz do mnie maila na adres m.lustig@tvn.pl. W razie wątpliwości lub dodatkowych pytań, jestem do Twojej dyspozycji!

Gość MarcinL
Twój facet spędza więcej czasu w towarzystwie kolegów niż w Twoim? Czujesz, że jesteś zawsze na drugim miejscu, mimo usilnych próśb i licznych rozmów. Masz już dosyć wspólnych męskich imprez, wypadów na mecz? Mimo wielu rozmów i usilnych próśb, nic się nie zmienia? Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji, skontaktuj się ze mną pod numer telefonu 663-613-819 lub napisz do mnie maila na adres m.lustig@tvn.pl. W razie wątpliwości lub dodatkowych pytań, jestem do Twojej dyspozycji!

Gość gość
DUSNmMMDGynriuqxBfFaJmWi