Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssssesese

takiego tematu jeszcze nie było...czy związałbyś sie

Polecane posty

Gość ssssssesese

z kobietą..badz czy ty zwiazałabys sie z facetem z ewidentnymi problemami pcyhicznymi?nie goroznymi dla otoczenia bardziej dla osoby tym dotknietej...były wątki typu czy zwiazałbys sie z zezowatą z okularnicą ?a wbrew pozorom takie rzypadki tez sie zdarzają.moja kolezanka kocha schizofrenika i wychodzi za niego za mąż:O

Gość pomaranczowsza
ewidentne problemy psychiczne znaczy co? kompleksy, depresja ... ?

Gość ssssssesese
nerwica lękowa..fobie niedojrzałość emocjonalnaaa itp

nie nawet jak by to była jedna szansa w moim beznadziejnym życiu "nie goroznymi dla otoczenia bardziej dla osoby tym dotknietej" no ze schizofrenią to niekoniecnie "nie groźny dla otoczenia" sprawa indywidualna

czasem nie wykryte choroby osób w związku są gorsze niż te o których wiemy...a swoją drogą ...nie wiem co sądzić o koleżance i chorobie jej przyszłego męża

Gość maly ksiaze
nie bo jak oboje mielibysmy najebane w głowie to by nic z tego dobrego nie wyszło

Gość te choroby sa pozornie
niegrozne dla otoczenia ( najblizszego, jakim jest wspolmalzonek). Np niedojrzalosc emocjonalna wg mnie dyskredytuje, Dalszemu otoczeniu moze to nie szkodzi, ale w malzenstwoe problemy psychiczne to olbrzymi problem. Chyba wlasnie z tego powodu rozbija sie wiekszosc zwiazkow.

Gość pomaranczowsza
nerwica lekowa lu fobie nie sa koniecznie ewidentne dla otoczenie, ale sa to nie tyle problemy psychiczne, co konkretne choroby na ktore lekiem jest konkretna terapia. niedojrzalosc emocjonalna to pojecie bardzo wzgledne i mogace dla roznych osob oznaczac rozne rzeczy, czasem wrecz sprzeczne.

Gość nie wytrzymam z nią
bogaty schizofrenik nie byłby zły, zawsze mógłby utopić się w basenie albo przypieprzyć porsche w drzewo;)

Gość Facet123
To zależy od typu danej osoby. Sporo ludzi ma naturalny odruch pomocy innej osobie, więc mogło by tak być, że przy tej drugiej połówce tamta chora osoba wróciła by dzięki pomocy do pełnej normalności, lub też mogła o tych odstępstwach chociaż zapomnieć.

Gość NoweOrangeGo
no szczególnie niedojrzałość emocjonalna brzmi jak dramatyczny problem psychiczny. standardowy dla 60% ogółu. nerwica lękowa zresztą też brzmi dramatycznie. wiele osób zmaga się z jej słabymi objawami nie umiejąc tego nawet zdefiniować. gdzie schizofrenia, a gdzie nerwica. gdzie schizofrenia, a gdzie depresja. gdzie schizofrenia, a gdzie niedojrzałość emocjonalna. to już szybciej możemy mówić o chorobie afektywnej dwubiegunowej. ale o niedojrzałości czy nerwicy? sorry.

Gość ZosiaSamosia2
oczywiście,że tak moje Maleństwo które teraz sobie grzecznie chrapie jak tylko wstanie zacznie wszystko układać aby było równiutko, nic nie moze być przekrzywione, rzucone w bezładzie, nieraz musi czegoś dotknąc tylko tak dla zasady, to jest nerwica natręctw, ale pomijając że śmieszne, może czasami denerwujące to jest niegroźne więc TAK

Czy związałabyś się z kafeteriuszem ze zdiagnozowanycm przez moderatorów koprolalią*? :D:D:D Bo ja, kurwa nie wiem czy ktokolwiek tu jest zdrowy:p _____________ jak wysiadło google: *koprolalia - patologiczna, niedająca się opanować potrzeba wypowiadania nieprzyzwoitych słów lub zdań, przekleństw lub obelg kierowanych do obcych