Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaaaamama

kręcone włosy - GRZYWKA, KOLOR??

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaaaaaamama

jak w temacie... mam długie (połaowa pelców!!) falowane ale MOCN;O falowane włosy... musze poowiedziec ze nawet je lubie (choc czesto prasuje, bo doprawadzaja mnie nie raz do szału!:( ) .. ALE bardzo chciałąby, coś zmienic ... jakas grzywka? ... moze kolor... osobiscie jestem brunetka, ciemne oczy,ciemna karnacja... chociaz nie powiem ze np. podobaja mnie sie balejaze o kolorach kakao, jasny braz.. jednak fryzjer odradzil mi takich ekseperymetow wlasnie przez to ze wlosy sa krecone i mowi ze to nie bedzie ladnie wygladal.. :( wracajac... czy mozecie mi doradzic grzywke do slosow kreconych?? ... bo od polowy glowy moje wlosy strajkuja i maja w nosie nie chca sie ukladac;(;(;(

Też mam kręcone włosy to może coś doradzę. Faktycznie balejaż czy pasemka na kręconych włosach moim zdaniem wygl adają beznadziejne. Polecam jednolity kolor. Poza tym grzywka jak najbardziej, sama mam grzywkę i ją uwielbiam ;) poza tym jeśli zrobisz ją dość długą to zawsze mozna ją podpiąć spinką i jest fryzurka bez grzywki :p

Gość ehhhhhhhhhhhj
sad ja to znam!! to jest fakt- tragedia z tymi wlosami... a moze kots podzuci jakies zdjecia grzywek do kreconych wlosów??

Gość Aguska80
Mi się zdaje, że grzywka na bok bardzo fajnie się prezentuje z kręconymi włoskami. Sama tak mam :) Tylko oczywiście grzywkę trzeba prostować, ale to minutka :)