Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmkfmfk

Film REC- jaki koniec?

Polecane posty

Gość bmkfmfk

Niech mi ktos napisze jak to sie skonczylo, bo nie rozumiem.

Gość napisami
czego tu nie rozumieć? :-0 każdy film sie tak kończy :-P wiesz, aktorzy, reżyser, scenariusz, muzyka i reszta ekipy :-P

obejrzyj NIEZNAJOMYCH (THE STRANGERS).. ja jestem wielka fanka horrorow. ogladajac ten myslalam ze sie posikam ze strachu i w polowie chcialam wyjsc z kina;]

Nieznajomi to przede wszystkim typowy straszak dźwiękowy, ale najważniejsze, że działa ;)

Gość bmkfmfk
Ja bylam wsciekla w kinie jak ogladalam Rec. Zaczelo mnie okropnie bolec glowa od tego latania z kamera, nic nie widzialam i wyszlam

Gość jakim cudem wyszłaś
skoro nic nie widziałaś?

Mi się właśnie podobały te ujęcia z kamery :) potęgowały u mnie poczucie grozy :P ale wiadomo, kwestia gustu ;)

wlasnie o to chodzi, co innego ma straszyc w filmie. napiecie, ujecia kamery i dzwiek, oraz oczywiscie dobra gra aktorów. nic innego, zadne tam fruwajace obslizgle potwory:p

Ja na NIEZNAJOMYCH prawie połamałam rękę mojemu facetowi :P On też się parę razy na tym filmie przestraszył, a to mu się rzadko zdarza. Wszystko by było dobrze, gdyby nie grupa małolatów w kinie, wybuchająca głośnym, wymuszonym śmiechem w jakiś dziwnych momentach :-o

Gość ale ogolnie dali ciala
mieli strzelbe, mogli zabrac telefon kumplowi i zadzwonic po pomoc...ja bym ich rozpieprzyla sama :D:D

ja tez ale to nie jest zwykly film tylko na faktach, a zaloze sie ze na faktach ten strach jednak paralizuje.. moj K tez sie smial : no kurrrwa toz maja strzelbe, albo cos tam.. i wlasnie tak zrobil poszedl do tego lasu ich wymordowac ale neistety oni sie w ogole jakos dziwnie poruszali;| wszedzie pelno;| na poczatku myslalam ze ich bylo ze 100 osob

i czerstwo sie konczy z tymi dziecmi, jakos tak. wchodza, widza wymordowanych ludzi i sobie sie rozgladaja heh

mesmerized, ale pamiętasz, że na początku były takie ujęcia, jak na końcu? Ten nóż, zakrwawiona ściana itp. I na początku dzwonił na policję jakiś spanikowany głosik :P

ale film mi sie podobal, cos jak Vacancy

pijawka to polec jakis dobry horror...tylko blagam, bez zadnych "sierocincow" to dopiero byla kicha, na dodatek po hiszpansku

nonono jak ta laska nazywala sie jordna to to ona ;] nie potrafie nawet teraz rozpoznac czy to glos chlopca czy tej kobiety;|

Według mnie Hiszpanie właśnie kręcą dobre horrory, takie jak REC czy Sierociniec :)

sierociniec to nie horror tylko jakis psychologiczny szit :P, ogladalam z kolezanka ktorej nie wiele trzeba aby sie przestraszyla...obydwie usypialysmy wyczekujac konca.

Mi się atmosfera w Sierocińcu podobała :P Może nie był bardzo straszny, ale taki niepokojący :)

pijawka jka zwal tak zwal.. dla mnie nieznajomi to byl wlasnie nawet bardzij thriller. horrory sa raczej typu OMEN'a .

i NIEZNAJOMI to film, ktory naprawde przyprawia o dreszcze. i ten kto mowi ze na nim zasnal to wczesniej ogladal chyba same najgorsze dreszczowce o opetanych i egzorcyzmach i czuje wieczny niedosyt, albo oglada bajki i takie straszne filmy jak the strangers go nudza.;']

no tak w sumie kazdy ma swoj gust, bo mnie z kolei egzorcyzmy emily rose przyprawily o ziewanie:):)

hmm co tu by polecic The Descent lęk omen jedynka z lajtowych cos co kazdy widzial 28 tygodni pozniej i am legend psychologiczne next piekny umysl american history x

z thrillerow polecam tez: WIND CHILL, moj ukochany film, lajcikowy ale jednak robi 'ATMOSFERE' i ten kurde nie pamietam tytulu. cos ze porwali 9 ludzi i zamkneli w domu. zabijaja sie wzajemnie. kto wygra-wygrywa zycie