Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latino2000

Przetluszczaja mi sie wlosy. Pomocy!!

Polecane posty

Szukam porady. Po wieczornym umyciu glowy rano wlosy wygladaja jak bym ich wczesniej wcale nie myl. Próbowalem róznych szamponów ale nic nie pomaga. Co moze byc tego przyczyna i jak sie z tym problemem uporac?

Gość ulalalalala
nie myj glowy kilka dni, pozniej umyj. Moze pomoze ;) Ja tez tak mam, bylam nawet udermatologow, ale nie pomogli mi ;p

Gość ulalalalala
a no to masz lepsze wyjscie? z reguly jest tak, ze jak sie przetrzyma wlosy, to pozniej sie tak nie przetluszczaja.. ewentualnie idz do dermatologa, zeby Ci przepisal jakas wcierke. W aptece sam bez recepty mozesz kupic Acnosan, kosztuje cos kolo 8zl, pomaga na przetluszczajace sie wlosy. ;)

Gość kup sobie
zwykly lakier do wlosow w sprayu9 najlepiej normalnie utrwalajacy np Pantene). i popsikaj nim wlosy zaraz po umyciu Ja musze myc wlosy co 3 dni, z lakierem ten czas sie wydluza do nawet 6, ale myje je bo lubie miec swieze.

Gość myj włosy
Niemycie przetłuszczonych włosów to największy błąd.

Gość kup sobie
kurację do włosów przetłuszczających się. są to produkty marki Seboradin. BOMBA!!!

Gość myj włosy
I kup sobie specjalny szampon do włosów przetłuszczających się np stieprox (z tym że on jest chyba na receptę)

Gość co za bzdura żeby
przetrzymywać przetłuszczające się włosy :o to nic nie da. Myj tak często jak tego wymagają. Kupuj szampony i odżywki do włosów przetłuszczających się-zawsze możesz popytać w aptece

Gość co za bzdura żeby
i pamiętaj żeby myć głowę w letniej wodzie

Gość myj włosy
Myć można w ciepłej tak lepiej wymywa się zabrudzenia, spłukiwać pod koniec należy zimną wodą wtedy włosy się tak szybko nie przetłuszczają.

Gość radzeci.tak. bo .inaczej.fdsgf
kup garnier fresh, ja musiałam myc codziennie, teraz co 2-3dni. i jest spoko.

Gość sa tego powtórki
myj rano. domyślam się ze nie masz ich po pas. zainwestuj w suszarke albo wstawaj wcześniej.

Gość ja myje codziennie rano
bo chyba poci mi się głowa w nocy a na dokładkę muszę się strasznie wiercić, bo po wstaniu z łóżka wyglądam jak punk...

Gość cbadef
na noc nacieraj skórę głowy sokiem z cytryny, a rano myj szamponem dla dzieci - powinno pomóc.