Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelie2105

Czy teraz możliwa jest ciąza?? prosze o odpowiedzi

Polecane posty

Gość amelie2105

Niedawno uprawialam z moim chlopakiem petting. Jednak do wytrysku nie doszlo.. byl tylko plyn, ale pytalam swojego ginekologa i powiedzial ze w tym plynie nie ma plemnikow a gdy juz sa to tak slabe, ze obumieraja po kilkunastu sekundach. Okres spoznia mi sie juz 2 dni:( boje sie ze jestem w ciazy, ale wiem ze bez wytrysku to raczej nie mozliwe.. dziewczyny blagam piszcie.. co o tym myslicie?? :( czy okres moze spozniac sie przez moj stres?? ostatnio tez bylam chora.. wiec moze tez przez chorobe. A od tygodnia mam takie objawy jak pred okresem. Złe humorki, apetyt, wyskoczylo mi kilka pryszczow i powiekszyly mi sie brodawki. Co o tym myslicie??:( szczerze..

Gość marzenka89999
mysle ze ciaza nie jest mozliwa.

Gość amelie2105
błagam piszice:(:(

Gość angela0909
mysle ze raczej nie powinnas byc w ciazy:P a dla pewnosci jesli nie pojawi ci sie okres zrob test :)

Nie nakręcaj się tak, bo będziesz miała więcej objawów, a i okres Ci się dużo spóźni. Poczekaj jeszcze kilka dni i zrób teścik. Ale od peetingu się nie zachodzi w ciążę:) Pozdrawiam.

Gość amelie2105
dziękuje.. staram się nie denerwowac bo wiem, ze to opoznia okres jeszcze bardziej

Gość kakakakakaka
zapewniam Ci ze nie jestes w ciazy!!!!! chyba ze jakis cud by sie stal!!!

Gość amelie2105
dzieki;) czekam z niecierpliwoscia na okres.. i jesli nie pojawi sie do konca tygodnai to w poniedzialek kupie test ciazowy..

Gość amelie2105
a cZy wam przed okresem tez powiekszaja sie brodawki??

Gość amelie2105
??

Gość angela0909
to jest raczej nie mozliwe zebys od pettingu byla wq cizay, ja normalknie staram sie o dziecko i nie moge zajsc ... wiec to jest nie mozliwe zebys byla.... chyba ze to jakis cu by byl..... ktorego ja bym chciala:)

Gość amelie2105
a ja wlasnie jeszcze nie chce:(:( kiedys napewno ale nie teraz;)

Gość ggggggg
to nie mozliwe.

Gość angela0909
no ale tak jak wszyscy ci pisza to jest raczej nie mozlwie:) wiec glowa do gory:* hm...a ile masz latek??

Gość amelie2105
dziekuje:* tez chcialabym tak myslec.. ja mam 20 lat, a moj chlopak 21. a Ty ile masz lat??;)

Gość amelie2105
aha to w sumie nie ma duzej roznicy wieku miedzy nami dwiema ;)

Gość amelie2105
napewno bedziesz miec:) moja siostra niedawno urodzila coreczke i jest prze kochana:) takie bobo to same szczescie:) tez bym chciala jak skoncze studia:)

no wlsanie:) jak patrzea na mojej kupeli brzuch to az plakac sie chce.... bo ja nie moge miec dziecka.... nie wiem jak nie bede mogla miec co mzrobie:(

Gość amelie2105
jeju nie zalamuj sie tak:( przyjdzie czas na Ciebie kochana:* bralas wczessniej jakies tabletki? jak tak to organizm musi sioe przyzwyczaic do tego, ze nie bierzesz juz tabletek.. napewno bedziesz miec tego upragnionego slicznego dziudziusia :) taka mala pociecha :)

Gość amelie2105
to poczeekaj jeszcze troche a jesli nie zaskutkuje to idz do swojego ginekologa:) i nie ma za co;* ja tez dziekuje za pocieszenie:)

angela0909>> wow jesteś odemnie o rok młodsza masz męza , starasz się o dziecko....ciekawe kiedy mnie dopadnie instynkt macierzyński i chęć małżeństwa :o

kurde bylam ostatnio to stwierdzila ze mam wszystko idealne do ciazy :) choc moze to jest potrzebne wiecej badan,nie znam sie na tym

Gość amelie2105
no wiec nic sie nie martw ;) napewno nadejdzie ten upragniony dla Ciebie czas:):*

Gość ewcia25456
zgadzam se:) nie mmozliwe abys byla w ciazy.

Gość justaaaa
hej ! oczywiście , że nie jestes w ciąży ! Ja z moim chłopakiem bylismy w podobnej sytacji tylko , że my uprawialiśmy seks !Okres mi sie spóznial, okazalo sie , ze to przez sters ! Skoro bylas u lekarza to nie ma żadnych obaw...lekarz napewno sie nie może mylić . wspomniałaś ,że bylas chora wiec to pewnie dlatego ci sie spóznia miesiączka , noi i jeszcze stres... Więc nie martw sie wszystko jest i będzie wporządku !

Gość niemampomyslunanick
na pewno nic Ci nie jest!!!!tzn nie ejstes w ciazy! ja miałam taka sama sytuacje i własnie przez to ze głupimi myslami nabijałam sobie głowe i przez stres...okres opóxniał mi sie...zreszta jesli miesiaczkujesz nieregularnie to jest to normalka..nie denerwuj sie i czekaj spokojnie na okres:)

Gość amelie2105
dziekuje wam dziewczyny:) juz troche sie uspokoilam i czekam na okres:)