Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelie2105

Czy teraz możliwa jest ciąza?? prosze o odpowiedzi

Polecane posty

Gość misia234
w 100%zgadzam sie z wypowiedziami powyzej:)

Gość Moni18
ja tez uprawialam petting z moim facetem do wytrysku nie doszło ale pomiział mnie swoim penisem po mojej myszce, moge byc w ciazy??/

Gość misia234
Misia234: mysle ze nie. skoro nie bylo wytrysku to jakim cudem?

Gość Moni18
ale wiesz mówią zę przed wytryskiem pojawia sie płyn w którym sa plemniki ale moze bez przesady

Gość misia234
Owszem. Plyn sie pojawia. Ale jest to plyn z tak mala iloscia plemnikow ktopre sa obumarle albo juz umarle a gdy zyja to tylko kilka sekund wiec raczej nie dostaly sie do pochwy i jajowodu. nie martwcie sie dziewczyny:) a spoznia Ci sie okres?

Gość Moni18
Hm... no raczej nie. Ja mam strsznie regelarny okres mogłabym dostac dzisiaj ale jak dosrtane w nd to nic nowego, w dodatku teraz same stresy, studia, praca itd. Dzieki za dobre słowo

Gość Moni18
poprawka nie regularny, czasem moj cykl to 30 dni a czasem 23

Gość amelie2105
Do Moni18 Ja tez ostatnio mam niereguralny okress. Spoznia mi sie juz 3 raz.. z niecierpliwoscia na niego czekam:( postanowilam sie mniej denerwowac bo to tylko spoznia okres. Stres, alkohol przemeczenie itp. Nie martw sie tylko czekaj na okres tak jak ja:) Musimy byc dobrej mysli

Gość Moni18
No tak, mama namawiała mnie zebym kochała, sie według dni płodnych i niepłodnych ale powiedz jak mam to zrobic jak co miesiac moj cykl jest zupełnie inny, to bez sensu! chyba bedziemy musieli pomyslec o jakims porzadnym zabezpieczeniu! Wy sie jakos zabezpieczacie?

Gość amelie2105
Masz racje przy niereguralnych okresach to trudno :/ zabezpieczamy się. Dawniej bralam tabletki ale zrezygnowalam. Teraz zabezpieczamy sie Durexami ale czasem jest tak ze poniesie nas bez zabezpieczenia:/ i niestety pozniej nie wynika z tego nic tylko stres i oczekiwanie na miesiaczke..

Gość boje_sie
Ja odwaliłam lepszą manianę... Kochałam się z moim chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia w czasie dni płodnych... Okres mi się spóźnia 2 dni... Powiedzcie ze nie jestem w ciązy.

Gość amelie2105
do boje sie hm a jak bylo z wytryskiem? byl w Tobie, gdzies w okolicach narzadow czy calkiem gdzie indziej hm?

Gość boje_sie
wytrysk na brzuch...

Gość amelie2105
hmm.. nie wiem. watpie zeby z brzucha przedostaly sie do pochwy a pozniej dalej ale specjalista nie jestem wiec nie mogę Cię zapewnic.. jednak napewno Twoj partner mial plyn przed wytryskiem a wtedy pewnie byl w Tobie wiec najlepiej jesli za kilka dni zrobisz test.. wtedy bedziesz wiedziec

Gość boje_sie
to można sprawdzić tak wcześnie? kochalismy się 2 tygodnie temu... a wcześniej... jakieś 4 tygodnie temu. a jeżeli jestem w ciązy to ile kosztuje aborcja?

Gość amelie2105
Test mozna wykonac 10 dni od spodziwanej miesiaczki jesli jej nie dostalas. Ale to tez zalezy jaki test najlepiej zapytac w aptece.A ile kosztuje aborcja nie mam pojecia.. nie chce sie wtracac ale nie radzilabym usuwac:( pomysl jakie moglabys miec sliczne dziecko, ktore bylo by twoim oczkiem w glowie.. jakie mogloby byc sliczne. czemu mialabys odebrac mu zycie skoro ono sie o to zycie nie prosilo?? ale coz jesli jestes w ciazy zrobisz tak jak bedziesz uwazac.

Gość ekati
efekt mojego "wytrysku na brzuch" skończył 11.09 6 lat... nieuwaga w płodne dni może drogo kosztować... chociaż wiecie co, teraz okazuje się, że więcej dzieci mieć nie będziemy, więc dziękuje Bogu że mam chociaż to jedno...

Gość boje_sie
Aha, czyli jutro pędze do apteki po test. Bardzo chce mieć dziecko, ale nie teraz. Mam 18 lat. Mój chłopak powiedział, że jeśli kiedyś wpadniemy to nie da mi usunąć ciąży (ma 23 lata) więc niestety sama będe musiała wymyślić skądś te pewnie grube pieniądze... Dziękuje za odpowiedzi... Trzymaj kciuki żebym jednak nie była w ciąży.

Gość boje_sie
ekati, teraz mnie przeraziłaś...

Gość amelie2105
Rzeczywiscie, mloda jestes. Ale moze nie byloby tak zle.. skoro chlopak nie dalby Ci usunac to napewno nie zostawilby Cie tak tylko razem wychowalibyscie tą dzidzie;) Będe trzymac mocno kciuki. Jak juz bedziesz wiedziec to napisz

Gość boje_sie
Jestem pewna że by mi pomagał, chociaż na żadne małżenstwo bym się nie zgodziła... Jutro napisze jaki wynik testu. Perspektywa posiadania dzidziusia mnie nie przeraża, byłabym dobrą matką, to mogłoby być nawet piękne.. Ale ja mam ambicje, chce skończyć studia, znaleźć pracę. Dzidzia zabrałabymi szanse na edukację, karierę i innego mężczyznę kiedykolwiek w życiu. Mój brak odpowiedzialności mnie przeraził.

Gość amelie2105
Mam podobnie.. studiuję a gdybym teraz byla w ciazy popsuloby mi to wszystko :( ale nie zdecydowalbym sie nigdy na aborcje. Brak odpowiedzialnosci.. hm czasem kazda z nas go ma :/ ja tez i tego w sobie nie lubię.. ale moze bedzie dobrze. Jestem takiej mysli i Ty tez badz;)

Gość boje_sie
Staram się. Ale brak bólu brzucha i krost na twarzy przed spodziewaną miesiączką, a koniec końców brak miesiączki w terminie to złe znaki. (Od jakiś 2 lat miesiączkuje bardzo regularnie).

Gość amelie2105
Rozumiem.. nic innego nie pozostaje jak zrobic test i wszystko bedzie pewne.

Gość boje_sie
Nie należ panikować. Staram sobie w głowie uzmysłowić, że są dwie opcje. Albo nie jestem w ciąży i wtedy przestane uprawiać seks, bo mam dosyć takich schiz, albo jestem i zdobędę się na aborcję farmakologiczną. Mam silną psychikę, jakoś się z tym ogarnę...

Gość ekati
do boję sie... brak bólu brzucha??? wierz mi że na początku ciąży ból brzucha jest znacznie większy niż przed miesiączką... i piersi robią sie takie nabrzmiałe "silikonowe"... zrób test dla pewności, ale pewnie nic sie nie stało..

Gość boje_sie
Ale to już w tak wczesnym etapie ciąży? Tu minęły 2 tygodnie... Chyba jeszcze żadnych objawów być nie powinno.

Gość amelie2105
Jak juz zrobisz test i bedzie negatywny to czekaj tylko na miesiaczke i sie nie denerwuj:) a z tym, ze przestaniesz uprawiac seks to rozumiem mam tak samo zawsze po takich akcjach.. bo z tej przyjemnosci ktora jest podczas seksu pozniej, często mam ogromny stres ;/

Gość boje_sie
Dobrze widzieć, że wiele osób miało takie schizy i często okazywały się tylko niepotrzebnym stresem. Jeju, ludzie starają sie o dzieci miesiącami, uprawiają seks kilka razy w tygodni. Czemu ja z głupiego jednego razu miałabym wpaść? :/ [znaczy jednego razu od ubiegłej miesiączki]

Gość amelie2105
Tez czesto o tym mysle. Bo naprawde ludzie ktorzy miesiacami a nawet latami staraja sie o dziecko i nic z tego. a Ci ktorzy jeszcze tego dziecka nie chca czesto zdarza sie, ze wpadna lub poprostu stres po kazdym stosunku :/