Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domenica in

ale mi sie ciagnie ta ciaza.......

Polecane posty

Gość domenica in

brakuje mi 3 tygodnie do porodu a wydaje mi sie ze to cala wiecznosc.....ciezko mi jest spac prasowac wchodzic po schodach itd poza tym na pocztku ciazy bylo wielkie ual ze jestem w ciazy tak teraz wszyscy juz sie do tego przyzwyczaili ze od zawsze bylam i jestem w ciazy ze juz nawet na to nie reaguja.....licze dzien za dniem ale to jest naprawde dluuuugie 9 miesiecy . A Wy tez tak macie?

Gość jhjwehkjdhwekjhdw
czy wszyscy musza pisać o ciąży????????!!!!!!!!!!!

Ja mam termin na grudzień , więc jeszcze trochę ale też juz powoli zaczynam mieć dość.Może nie tyle ciąży co pracy w ciąży i tego że wszyscy sie przyzwyczaili że nic w zasadzie mi nie jest.Tymczasem brzuch rośnie ,dobre samopoczucie spada , a nikt dookoła nie poczuwa się do tego żeby mnie trochę odciążyć. Ech , musialam sie wyżalić.

Gość fvdv fddzv
ciesz sie ze donosisz ciaze a nie urodizlas w 6stym siodmym miesiacu nie marudz tutaj

Gość domenica in
piszem o ciazy bo tak sie sklada ze to jest forum o ciazy:)

Gość fvdv fddzv
TO PIsz ale nie marudz z takiego powodu-kobito

Mialam dokladnie tak samo:) A do tego urodzilam 8 dni po terminie. jak poszlismy do lekarza i kazal sie zglosic na wywolywanie porodu nastepnego dnia to moj chlopak byl przerazony, a ja sie cieszylam ze wreszcie;) I wkurzaly mnie osoby ktore mowily ze jeszcze zatesknie za ciaza jak dziecko nie da spac. Owszem chodze niewyspana ale przynajmniej moge normalnie wejsc p oschodach i cos w domu zrobic, a poza tym w dziewiatym miesiacu tez spac nie moglam, a teraz jak mi maly pozwala to spie jak zabita:) Powodzenia:)