Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol_okrasa_2

on i jego była

Polecane posty

Gość karol_okrasa_2

mam kolege, ktory jakis czas temu rozstal sie ze swoja dziewczyna po dlugim zwiazku. wiem i on tez wie, ze ta dziewczyna byla naprawde wspaniala. madra, bardzo ladna, zabawna. rozstali sie, ale czegos nie rozumiem. on ciagle trzyma jej zdjecia, chce sie z nia widywac..a to on ja zostawil i z tego co wiem zranil... nie kumam go..kumacie?

Gość karol_okrasa_2
moze on ma wyrzuty, ze ja skrzywdzil a ona jest taka porzadna i wartosciowa osoba. ale po co trzymac zdjecia w ramkach

Gość karol_okrasa_2
kurde, moze sie chlopak zagubil i cos mu sie wydawalo, teraz stracil i dupa

Gość karol_okrasa_2
hehe...kurde, ale to byla para jedna z tych, ktore skoncza na slubnym kobiercu..szkoda ich

Gość jjjsjsjsncncnjkcdkkddmccm
a to jest mozliwe zeby prze zagubienie mogło cos sie wydawac przez co by zerwał, jesli kocha??

hmmm,,,,bo facet to typowy,, pies ogrodnika\'\'-sam nie weznie i drogiemu nie da\'\';-)

faceci mają różne pomysły,nawet bardzo prawdopodobne że coś mu się wydawało,czegoś się bał,jak się coś ma to się nie docenia...ale że nie próbuję tego naprawić???

Gość karol_okrasa_2
a jego dziewczyna z godnoscia pozwolila mu odejsc, zero jakichs akcji...

To tak jak ja...ech nie wiem może mojemu tez coś się wydawało, wkoncu nie układalo nam się od jakiegoś czasu, wogóle mial duzo pracy..Ale nadal ma moje zdjęcia,

no i co w tym złego że trzyma zdjęcia? nie rozumiem jak mozna kogos kto w jakims stopniu był ważny wyrzucic tak z dnia na dzien:O to, że sie z kims juz nie jest nie znaczy że trzeba sie zachowywac jakby ta osoba nigdy nie istniała

tyle że z tym kontaktem to jest tak.. że nie mamy od ok. 2 miechóch żadnego.. ja nie pisze on te znie.. nawet się nie widujemy nigdzie..

Zdjęcie w porfelu tez, chyba jak zrywasz z kims.. to chowasz te zdjęcia nie wyrzucasz, bo są częścią twojej przeszłości ale chowasz..

Gość karol_okrasa_2
jak to sprawdza co robisz?

różne ma pomysły więc w nd po południu wymyślił sobie ze mi odda pasek od kurtki akurat dziwnym zbiegiem okoliczności przejeżdzał koło mnie choć wcześniej zanim mnie poznał nigdy tam nie był mieszka godzinę drogi ode mnie,ja mieszkam na obrzeżu nie chciał mi powiedzieć co tam ważnego załatwia:P i się dowiedział że jestem u babci 200km stąd,więc się rozłączył.