Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedziec pokazac

masturbuje sie - powiedziec fectowi? ... a moze pokazać?

Polecane posty

Gość powiedziec pokazac

jak w temacie... od kilku dobry msc masturbuje sie.. .uwielbam to :):) i moze to zabrzmi glupio ale moj chlopka nie ma o tym pojecia... boje sie ze wezmie mnie za nienormalna... choc wiem ze sam bardzo lubi eksperymentowc;) ... albo co gorsza dojdzie do wniosku ze on mi nie wystarcza a w lozku jest poprostu wspanialy! ;) i tu pojawia sie moje pytanie.. pokazac mu ze ja TO robie?? ..powiedziec?? co myslicie??

Gość jesne pokaż mu wszystko
i nich jeszcze zaprosi kolegów na seans... ty się będziesz brandzlowała - oni będą patrzeć; fajnie będzie.....

Gość a potem
wszyscy będą się brandzlować i spuszczą Ci się na twarz, taki eksperyment - BUKKAKE :)

Gość zbyszeek
tez mi tajemnica, a myslisz ze twoj chłop sie nie trzepie?

a Ty kobito wiesz jak facetów to podnieca!!! on o tym wie,przecież jesteś człowiekiem,ale jak to zobaczy..... :-D

To sprawa indywidualna. Trudno nam przewidzieć, jak on się zachowa. Ja bym się ucieszył i namówił kobietę do przyłączenia się. To też ciekawe urozmaicenie. Ale co on zrobi? Któż to wie? Może w trakcie zabaw w łóżku każ mu patrzeć i zacznij to sama robić, niech on też się pobawi sam. Obserwując siebie wzajemnie, nauczycie się, jakie działania dają Wam najwięcej przyjemności. Potem tylko wykorzystać to w łóżku na partnerze... Mniaam...

Gość gość
Ja zawsZe potrafię poznać kiedy moja dziewczyna się masturbuje, zdecydowanie jest mniej zaangażowana podczas seksu.