Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 22

kupie suknie farage galaxy 4000

Polecane posty

Gość aga 22

Witam serdecznie chcetnie odkupie suknie farage galaxy biala z dodatkami bezu lub moze byc tez inny kolor tylko nie cala biala.najlepiej z dodatkami.z okolic slaska ale nie ukrywam ze jak by byla za przystepna cene wybralabym sie troszke dalej:) bardzo mi zalezy na tej sukni!! koniecznie rozmiar 34,36!!pozdrawiam.wszelkie odp prosze kierowac na moj email.

Gość aga 22
dzieki sliczne za pomoc:)) ale ja juz szukalam w sieci i znam doskonale te strony ale pare z nich juz sa nieaktulane bo pisalam do tych Pan a reszta to za drogie oferty:(

Gość vento
Sprzedam piekną suknię ślubną firmy Farage model galaxy 4000, kolor ecru. Suknia składa się z dwóch części: gorset-ozdobiony kamieniami Swarowskiego, sznurowany z tyłu, obszyty delikatną koronką, spódniczka podpinana w kilku miejscach, również z delikatnymi aplikacjami z koronki. Rozmiar 36 na 172. Zdobyła pierwsze miejsce na polskich targach. Do sukni dodaję GRATIS welon, ozdobę na szyję i buty (rozm. 37). W salonie komplet kosztuje 3000zł,  a ja chcę za nią 1200zł. Serdecznie polecam. Suknia warta jest tej ceny. Zadzwoń i umów się na przymiarkę. TO NIC NIE KOSZTUJE! Tel. 788392686