Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulapaula

ooł chyba go speszylam! D

Polecane posty

Gość paulapaula

dziewczyny nie wiem czy zrobilam dobrze. jest koles ktorego poznalam w czerwcu tego roku, mijalismy sie na osiedlu on tu pracuje obok. zagadywalismy rozmawialismy cos tam iskrzylo miedzy nami no widzialam to po prostu. ale coz kazde z nas pojechalo sobie na wakacje czy gdzies i kontakt byl zdawkowy. widzialam go tydzien temu, wyslalam mu smsa z pytaniem co tam u niego, napisal ze fajnie bylo mnie zobaczyc i zapytal co porabiam. napisalam mu jeszcze ze wyjezdzam na pare dni a on zebym dala cynk jak wroce. no i wrocilam, zasugerowalam mu delikatnie ze juz jestem i jak on sie miewa. napisal ze dobrze, ze uczy sie do czegos tam czegos i jakos tam sobie zyje a u mnie jak tam. no to ja ze akurat czekalam w kolejce do stomatologa napisalam mu ze wlasnie czekam ze sie boje bo nie lubie dentystow. ten zebym sie nie martwila, bedzie okej. wyszlam od tego dentysty napisalam mu ze teraz bede napuchnieta jak bania przez pare dni a szkoda bo myslalam ze moze gdzies wyskoczymy na piwko czy cos.... NO I NASTALA CIIIIIIISZA

Gość paulapaula
dokladnie podszywaczu:):):)

Gość a jakim jest znakiem zodiaku
?

Gość paulapaula
skorpionem :D

Gość ostatnimi czasy
mam takie wrazenie ze faceci lubia byc sami, co jakis czas spotkanie z jakas laska i tyle im potrzeba. tak zaobserwowalam. albo niby facetowi zalezy, smsy i te sprawy, az nagle cisza i mysl sobie kobieto co chcesz. jak mnie wnerwiaja takie typy!

Gość wiedzialam
to taki typ :( niestety. mialam ja i 2 kumpele z takimi do czynienia. jestesmy same... odezwie sie jak znajdzie czas, jak bedzie mial akurat ochote i natchnienie, jak sobie przypomni, a ty teraz czekaj na jego ruch i albo sie doczekasz za kilka dni/tydzien/2 albo w ogole sie nie odezwie

Gość paulapaula
no to racja, mozna sie wsciec. oleje sytuacje i poczekam. faceci i tak nie mysla czesto

Gość paulapaula
zapomnialam dodac ze wyslalam mu smsma minute temu

Gość paulapaula
zesraj sie podszywaczu i sapadaj stad!!!

Gość Skorpiony
...to ja pisalam wczesniej Dalas mu znac ze przez te kilka dni jestes "wylaczona z obiegu", wtedy jest cisza z jego strony. to jest stardard! mialam to samo. pozniej (zakladajac) napisze "co slychac" i jakby nigdy nic, sytuacja bedzie sie powtarzac albo i nie. ja nie wiem co w nich jest? sa super, ale to egoisci, nie wiadomo o co z nimi chodzi, tajemniczy, anigdy nie pwoeidza co jest grane

Gość paulapaula
ale powiedzcie przeciez nic glupiego nie powiedzialam. nie sugerowalam randki nachalnie, jakby byl pomyslowy by sie odezwal. nic zlego nie robilam. nie lubie udawac idotki i czekac az mnie zdobedzie za rok czy dwa. lubie wziac sprawe w swoje rece. chcialam mu pomoc. i duuuupa.

Gość paulapaula
w sumie to ladniejsza jestem z opuchlizna niz bez :D

Gość Skorpiony
my z kumpelami tylko sie wsciekalysmy. a na dodatek dowiadywalysmy sie czasami od osob trzecich, ze "cos tam robia" a myslisz ze taki Skorpion ci powie? w zyciu! pomimo tego sa bardzo sympatyczni, mili, maja gadane... eh

Gość Skorpiony
Wedlug mnie dalas mu do zrozumienia "daj mi kilka dni spokoju". wiem ze to glupie ale na podstawie naszych obserwacji tak oni to odbieraja. i uwielbiaja nie odzywac sie jakis czas. u nas takie spotkania ciagnely sie bardzo dlugo (zanim o nich doszlo), spotkania nie byly czeste, wszystko trwalo dlugo a nie bylo widac postepow

Gość Skorpiony
a jaki jestes znak zodiaku i ile macie lat? bardzo mnie to interesuje co sie wydarzy u was bo z doswiadczenia wiem, ze to ciezka sprawa przebywac ze skorpionem. ja jestem rakiem wiec niby powinno byc wszystko dobrze ale jednak nic nie wychodzi nam i chyba to jest koniec pomimo tego ze generalnie na dobre sie nie zaczelo

Gość paulapaula
o moj boze...jak on to tak zrozumial to mi rece odpadly normalnie. nigdy nie spotykalam sie ze skorpionami ale widze ze to jakies dziwaki:D myslalam ze raczej odpisze "jak dojdziesz do siebie daj znac gdzies wyskoczymy", ale masz racje moze tak to odebral. ale ja juz nie wiem chyba go nie speszylam? za silny ma charakter. aj te chlopy!!!

Gość paulapaula
jestem rakiem.

Gość aguska80
No pewnie, że nic złego nie zrobiłaś. To on jest jakiś dziwny albo ma jakiś ważny powód, że się nie odzywa. Albo może ma kogoś.

Gość Skorpiony
witaj raczku :-) skorpion facet to bardzo specyficzny osobnik... ja chcialam tez wziac sprawy w swoje rece w koncu ale on sie wycofal wtedy, jakos tak wyszlo, niby mial powody, wiec teraz juz nie naciskam. nie bede ganiac za facetem. ale facet skorpion nie zostanie zapomniany nigdy chyba

Gość paulapaula
czyli co? czekac i nie pisac? i zyc swoimi sprawami?

Gość Skorpiony
Nie wiem naprawde jakie wyjscie z tej sytuacji jest najlepsze. nie wiem ile dni juz czekasz. poczekaj kilka dni, i jak nie wytrzymasz to napisz. moze niedoslownie, ze chcesz sie spotkac ale jakos go zaczep.

Gość paulapaula
a skoro wiem o ktorej godzinie konczy prace to moze rozsadnie tez by bylo na niego "wpasc" przypadkie :)?

Gość Skorpiony
pewnie :-) to dobry pomysl jak dla mnie. w koncu kazdy moze chodzic ulicami gdzie mu sie podoba! zrob jeszcze jakies zakupy zeby nie isc z pustymi rekoma i bedzie OK