Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uga buga

Mam za tydz. sesję zdjęciową - kto odchudza się ze mną?

Polecane posty

Gość uga buga

Mam zamiar dziś jeść bardzo mało, ćwiczyć, zrobić maseczkę z jajka i cytryny na włosy i peeling całego ciała. To będzie moja pierwsza poważna sesja zdjęciowa, potrzebuję motywacji. Razem dbać o siebie łatwiej :)) Dziś zjadłam: czekoladę z orzechami troszkę surowych warzyw Nie jest najgorzej - byle nie przekroczyć 1000kcal... Do tego na umór piję zieloną herbatę :D Aa, no i poćwiczyłam 5 minut - gimnastyka w wersji light (brzuszki, uda). KTO ZE MNĄ chce dorobić się figury modelki w tydzień?!??!

Gość uga buga
Postanowiłam sobie wpisać moje wymiary, żeby zobaczyć czy są rezultaty: Biust: 85cm Talia: 68cm Biodra: 92cm Wzrost: 170,5 cm

Gość a ile wazysz

Gość uga buga
Mam niedokładną, starą wagę, ale po opiciu się i najedzeniu pokazuje: 53-55kg. Ile razy na niej staniesz, tyle masz wyników ;)

Gość sssgghgh
masz idelną wage.. nawet moze ciut za szczupla

Gość uga buga
W tej branży wygrywają niestety kościotrupy. Dlatego chcę mieć płaski brzuch i lekko szczuplejsze uda do tej sesji.

Gość ndsig
ODCHUDZAJMY SIĘ! TEN ŚWIAT NALEŻY DO SZCZUPŁYCH!

Gość niky
wcale szczupłe nie żądzą...Kate Moss ma zakaz występowania w Europie, bo jest za chuda i daje zły przykład nastolatkom. Najważniejsze to prowadzic zdrowy styl życia - uprawiac sport kilka razy w tygodniu i zdrowo się odżywiać. Przestań proszę autorko topicu nawoływać do odchudzania, bo to się może źle skończyć dla wielu z nas. !000 kcal to tak na marginesie za mało dla młodej dziewczyny. Uważaj na siebie. Pozdrawiam