Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wloskowa

lista piosenek na dancing....

Polecane posty

Gość wloskowa

sluchajcie wplatalam sie w to ze musze ulozyc liste piosenek na dancig;/ nie bardzo wiem co tam byc powinno bo to zupelnie nie moje klimaty. beda ludzie w roznym wieku mlodzi i starsi. na pewno planuje troche discko polo bo to dobrze pod wodke sie slucha i rozgrzewa hehe- wiec jestes szalona jest na poczatku. pare teraz hitow/ mixow z radia. a co dla tej starszej czesci? przy czym oni sie bawili? (ludzie ok >40lat) no i moze jeszcze troche jakiegos disco polo

Gość wloskowa
hmm a kto spiewal cos: come on lets twist again..... :)

Gość wloskowa
dobra to juz znalazlam- ludki dawajcie propozycje bo bedzie kaszana jak tam puszcze techno :D dodam ze nie mam zadnego doswiadczenia wtym temacie hehe i ze nie jest to profesjonalny dancing o :D

Gość ja wiem najlepiej
chuby checker lets twist

Gość wloskowa
sie smiejesz- w aucie jest teraz hitem heh nawet dla tych starszych

Gość Piotruśśśśśś Ban
Kuurwa dysko polo? :o Czuje że to impreza exclusive dla buraków i jeebanych wąsów :D W ciekawym towarzystwie sie obracasz :classic_cool: Gratulacje

Gość wloskowa
he kazdy tak gada ale na weselu pod wodeczke to najlepiej przy disco polo sie bawi. pozdro dla zaklamanych lub pozerow :P

Gość mrofkaa
no z tym disco polo to sie zastanow, to ze ludzie sa po 40 nie znaczy ze maja sie bawic przy takiej muzyce

Gość wloskowa
he no to indysjkie to widzialam ale chodzi bardziej cos w stylu jestes szalona-nie no ten lubelski ful jak widzialam u drzyzgi to mnie ciarki przeszly :D disco polo disco polem ale ludzie beda musieli sluchac czegos bardziej pod moj gust :D

Gość wloskowa
ej no nie mowie ze beda "dechy"- pare takich hitow co zawsze kazdego rozgrzewaja :) zadnych shazz itd. wlasnie woalalbym uderzyc cos w styl tego twist again

Gość wloskowa
wiecie takie piosenki ze sobie pomysla " o mato kiedy ja to slyszalem" i raz dwa zoneczke do tanca ;)