Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faaakty

kiedy zaczna grzac? wszyscy dookola chorzy

Polecane posty

Gość faaakty

CZY U WAS JUZ GRZEJA? co z noworodkami w domu w takie zimno?

u mnei dzisiaj zaczeli, ale wlasnei jak wlaczaja kaloryfery to u nas zaraz choroby sie zaczynaja, za suche powietrze, roznica temperatur, ale jakos przetrwamy

Gość katahrin
Ja też jestem ciekawa kiedy zaczną grzać... My na razie podgrzewamy w sypialni grzejnikiem elektrycznym. Ale to tylko jeden pokój...

Gość faaakty
u mnie w nocy jest tak koszmarnie zimno ze do kibelka sie nie chce wstac. ja jestem jeszcze w ciazy ale jestem strasznie przeziebiona wspolczje mamom ktore maja malutkie noworodki....

no ja te kilka nocy tez marzlam strasznie i moje dzieciaczki, ale mam na takie okazje taki wentylatorek który szybko nagrzewa pomieszczenie kupilam go jak corcia byla jeszcze noworodkiem, urodzila sie zima wiec musialam nagrzeac pokoj przed kapiela

U mnie od dziesiaj grzeja:)Poza tym kupilismy z mezem rok temu przenosny grzejnik olejny.Polecam na takie wlasnie okresy niegrzewcze:)

a u mnie nie grzeja jeszcze... buuuu... spoldzielnia na nas oszczedza chyba... jak dzis nie zaczna na noc grzac to sie jutro do nich z awantura przejde... na razie sie farelka dogrzewamy ale to tyle pradu chla ze chyba majatek za rachunek zaplacimy...

Gość bukaa
A u mnie grzeją od niedzili :)