Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mtk

PIERWSZY ORGAZM

Polecane posty

Gość dommminnnika
a masturbujesz sie czasem? i jakie efekty?? no nie wiemmmm.... ja jak sie kocham to jestem taka napalona, że nie ma bata, orgazm musi być...

za dużo od siebie wymagasz żeby mieć orgazm podczas stosunku Wystarczy ,że facet robi ci palcóweczke lub minetkę.Nie twierdzę że jesteś mało aktywna ale robisz to nie dla pobudzenia siebie a dla podniecenia partnera

Gość mam 28lat i do tej pory
już wczesniej pisałam,że podczas masturbacji mam orgazm

wiesz facet, że ostatnio nawet o tym pomyślałam :)

jak masz orgazm podczas masturbacji to nie jesteś oziebła a tylko nie potafisz się skupić z facetem Jest to łatwe ale potrzeba trochę czasu Może pokaz partnerowi jak się masturbujeszdo orgazmu i jak to robisz i go naucz

Gość amigagdynia
A wiecie ja mam ten sam problem. Kiedy sama sie pieszcze zawsze dochodze do orgazmu kiedy kocham sie z moim facetem ani lechtaczkowego ani pochwowego. Glupio mi bo moj facet bardzo pragnie mojej rozkoszy a ja nie potrafie!!!!!

w poczatkowym okresie orgazmów kobiety trochę krępują sie okazywania reakcji orgazmicznych partnerowi bo nie maja do niego zaufania i to też jest powodem że nie moga dojść

wiesz łatwo się mówi a w praktyce wychodzi tak, że tyle lat i nic oczywiście, że mu mówię jak lubię :) i on się stara i jest ok, bo jest mi z nim zajebiście ale brakuje jeszcze dosłownie kroku do spełnienia

wstyd u mnie odpada jesteśmy ze sobą 8lat

każda kobieta jest inna i czasami sama ona nie wie jak dojść do orgazmu z partnerem Opisałem różne warianty ktore mogą tobie zrozumiec mechanizm

:) ciągle szukam rozwiązania. Póki co skłaniam się do opcji, że za bardzo skupiam się na podnieceniu partnera

dobrze ze skupiasz się nad podniecaniem partnera ,bo inaczej on nie bardzo bedzie wiedział czy go chcesz ,ale potem już zajmij się sobą żeby odbierać podniecenie

Gość kttm
mam 17 lat, doznałam już orgazmu pochwowego, to jest zajebiście przyjemne. Mój chłopak to cudotwórca, może jesteś poprostu z nieodpowiednim partnerem, który nie ma pojęcia jak się do tego zabrać. Doba rada, zmień partnera!