Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia789

pieszczenie GO reka. Do PANÓW

Polecane posty

Gość klaudia789

hej. jestem poczatkujaca w tych sprawach. lubicie gdy sie was tam piesci reka długo czy jak szybko dochodzi do wytrysku? czy jesli sie to robi długo to to was nie nudzi albo nie meczy ze nie mozecie wytrzymac juz a wytrysku nie ma?

Gość klaudia789
piszcie

Gość Klaudia789
Piszcie bo nie wiem co zrobić

Gość klaudia789
mojemu. zawsze robiłam to szybko a ostatnio tak długo zmieniajac tempo cochwile az doszedł a po wszystkim powiedział "ale go wymeczyłas" i włąsnie nie wiem czy to zle czy dobrze :/

Gość Betiko
Oczywiście ze faceci lubia jak im sie to robi reka;) własnie siedze ze swoim chłopakiem przy komputerze i on twierdzi ze najlepiej jest gdy robisz to ustami ale tą część peniska która nie obejmujesz swoimi wargami potraktuj reką;)

Gość bolec29
oczywiście, że pochwalił Cię za dobrą robótkę ręczną. Uwielbiam te sprawy, jak mi moja trzepie, czasmi wolno, czasami szybko, czasmi zmieniajac tempo. Tryskam zawsze.

Gość klaudia789
ale chodzi o to czy lepiej długo czy krótko? ja np nie lubie gdy facet mnie zadługo piesci bo w pewnym momencie nie moge wytrzymac i drazni mnie gdy on przedłuza a nie pozwoli mi dojsc :D z wami jest podobnie czy im dłuzej tym lepiej?

Gość Doświadczony33
Ja mam tak: jeśli orgazm przychodzi szybko to dostaję "mrówek" w palcach i na policzkach, natomiast jak długo, to mam taki moment, że jak go przekroczę to później trzeba się namęczyć abym doszedł. Ale każdy jest inny :)

No raczej, że się lubi takie rzeczy. A to czy szybko czy wolno to już zależy od tego co się potem planuje:D

Gość klaudia789
piszcie piszcie

Gość wwiikkttoorriiaa
To ja się podłączę pod temat ;) też mam pyatnie w tym temacie, mianowicie zawsze każdy face jak bierze moją rękę i pokazuje że chce zebym go pieściłą to ściska moja ręką całego penisa, a jak sam to robi to przeważnie delikatnie się pieści paluszkami. O co chodzi? JAk mam to w końuc robić, całą ręką czy paluszkami?

Gość bodek
ustami dziewczyno ustami

Gość wwiikkttoorriiaa
Aj tam ustami i ustami, tyle to wiem :p pytam o to co z tą ręką robić w końcu bo zgłupiałam

Gość skowron20
Witaj Klaudia. Hm to jest tak jak piszą przedmówcy indywidualna sprawa każdego chłopaka. Jedni wolą wolno, drudzy szybko. Ważne jest czasem żeby patrzeć partnerowi w oczy jak sie to robi. Co do orala to super sprawa, ale penis musi być czysty i pachnący, u kobiet podobnie. Napisz na meila, pogadamy.

Gość bodek
każdy może lubić troszeczkę inaczej zależy to od stanu podniecenia ja lubię wszelkie odmiany pieszczoty ręką gdy mi coś nie odpowiada lub zaczyna boleć to po prostu to sygnalizuje .

Gość bodek
Powiem szczerze WOLĘ JĄDRA

Gość bodek
No jeżeli chodzi o moją opinię to fotka jest taka jak to co jest na twoich cyckach

Gość klaudia789-prawdziwa
eh ta fotka i głupi tekst o odbycie był napisany przez jakiegos podszywacza. wcale to nie smieszne ani fajne ale cóz niech sie troche pobawia

Gość gasia_andrzejewic
co on ze mna wyprawia zobacz aśka 69

Gość bodek
nie zapomnij napisac o wrażeniach faceta oczywiście bo tylko rtening i trening czyni mistrza

Gość facet1232233

Gość riko
Dnia 18.09.2008 o 16:03, Gość wwiikkttoorriiaa napisał:

Aj tam ustami i ustami, tyle to wiem 😛 pytam o to co z tą ręką robić w końcu bo zgłupiałam

ja tam lubię jak moja mi to bobi obiema rękami   czasme szybko i mocno a czasem  długo i powoli lub jak zdejmie zniego jedna rękas kura a druga po samym grzybku sie bawi  , nie wspominając już o jajach gdy je ścisak czy nawet ciągnie to aż mam dreszcze