Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numer

664- to początek

Polecane posty

Gość numer

ale jaki to operator, co?

Gość vvvvv
jakis niedorobiony szatan, powinno być 666

Gość numer
prawie ...no, ale o uczuciach miało być , no to ok. Cos ostanio dziwnie było, coś jakoś inaczej, aż postanowiłam (mus to mus) obejrzeć kontrolnie jego komórkę ....no tak...i po co ja tam zaglądałam bo sobie przeczytałam. Przeczytała tylko jeden sms no i mi wystarczyło. The end

Gość aga_123
:(:( a co się stało

Gość numer
a może to numer którejś z tu obecnych?????????????????????????

Gość aga_123
a kogo Ty szukasz wogole?

Gość numer
no jakieś tam dziwne spotkania, niby z kolegami, no i oczywiście niemożnośc odbierania telefonu w tym czasie. Takie tam cienkie spiewki, po których każda kobieta intensywnie myśli. Tylko tyle sie stało. Mam telefn tej dziewczyny, którą przecież mój facet oszukuje równie dobrze jak i mnie. Znazy mnie już nie. Robił takie rzeczy juz kiedys . Wiecie, ja to ta stała , a te inne to na chwile, Chba wybije mu zęby, tylko tej dziewczyny m szkoda. Wiecie takie tam " śpisz jeszcze mój królewiczu?"- ona pisze, a on oczywiście , że śpi- ZE MNĄ czy w takiej sytacji powinnam ja doinforować na jakiego trafiła

Gość aga_123
nie fajnie :( moim zdaniem dziewczyna ta druga też powinna wiedziec w co sie wpakowała. może nie wiedziała nic o Tobie i szkoda zeby też cierpiała przez tego facta.

Gość ...tyskia
ja tez tak mialam :(

Gość ...tyskia
nie infomowalam jej chociaz tez mialam taki pomysl... skonczylo sie szybciej niz przypuszczalam a i dowiedziala sie o mnie pewnie byla w niezlym szoku ale akurat mnie to nie obchodzi:( Mi to wciaz siedzi w glowie i nie wiem jak mozna byc takim okrutnym

Gość aga_123
a lepiej Twoim zdaniem informowac tą drugą czy nie?

Gość numer
no dobrze, postapił skur.....sko, ale jak to będzie wyglądało? mam do niej zadzwonis i ja poinformować? ja go zlewam, ale co byscie sobie pomyślały jakby zadzwoniła do was nieznana wam osoba i powiedziała, że facet z którym sie spotykasz( i może się zakochała jeszcze do tego) to ma inną dziewczynę , co na sobie pomysli? zaraz zadzwoni do niego i spyta, No a wtedy on będzie wiedział, że to ja, więc wrobi mnie , że jestem zawiedzioną wielbicielką i taki numer mu wywijam, A laska w to uwierzy.

Gość aga_123
jak ona w to nie uwierzy to już jej problem, starałas się jej wytlumaczyc z kim sie zadaje. nic wiecej nie mozesz! moze kiedys bedzie zalowała ze komus zyczliwemu nie uwierzyla.

Gość aga_123
Ty pewnie tez bys chciała wiedziec jakbys byla tą druga?! lepiej o takim czyms sie dowiedziec duzo wczesniej, niz jak juz bedzie za pozno....

Gość numer
mam pewien pomysł, moge z komunikatora wysłać jej sms przez bramkę internetową, wtedy bedzie wiedziała, a przynajmniej zacznie się zastanawiać. no , ale jaki to operator 664?

Gość aga_123
a TY nie chcesz sie przyznawac ze Ty to TY? chcesz pozostac anonimowa?

Gość 664 to era
;)

Gość ...tyskia
ja tez sie obawialam ze moze powiedziec np ze to jego byla ktora nie daje mu spokoju... wiesz w bajerowniu to oni sa mistrzami... Pomysl z komunikatorem raczej kiepski jesli chcesz to zobic to zadzwon do niej. Powiedz ze uwazasz ze powinna wiedziec o twoim istnieniu poniewaz "jej krolewicz" to zarowno twoj i oszukuje was obie. A co ona z tym zrobi to juz jej problem. Tylko wez pod uwage ze pierwsze co to ona poinformuje jego o Twoim tel... Ja sobie podarowalam rozmowe z nia...

Gość aga_123
a z drugiej strony jak on ją zranił to dlaczego autorka postu ma siedziec cicho?

Gość aga_123
ma siedziec cicho, jakby nigdy nic?

Gość numer
chyba wyśle jej komunikat, nie chce być w to zamieszana bardziej, a poza tym to jak krwawa zemsta, a ja wcale zemsty nie chce. Tak serio to żal mi tej dziewczyny, bo po nim to spłynie,a ona straci nerwy Z kolei jak jej nie powiem, to za jakis czas ona zacznie sie dziwić, dlaczego on taki nie dyspozycyjny i to nie chodzi o mnie , ale już pewnie o kolejną

Gość ...tyskia
Ja nie twierdze ze ma siedziec cicho. Sama chcialam ja poinformowac ale zrezygnowalam czemu? Nie chcialam sie denerwowac a jak juz napisalam i tak sie dowiedziala wszystkiego. Uwazam ze powinna wiedziec tylko napisalam ze lepiej zadzwonic i jej powiedziec a nie jakimis komunikatorami itd

Gość aga_123
tu sie z TOba zgodze, lepiej zatelefonowac :)

Gość numer
zadzwonić , ale co powiedzieć? cześc jestem dziewczyną .... ..... wiem, że cie oszukuje , no szok Ktos ma pomysł na to, żeby brzmiało to z honorem i żeby nie rzuciła słuchawką?

Gość ...tyskia
tylko jak ona zareaguje na ta wiadomosc. rozne sa poziomy inteligencji ;)

Gość ...tyskia
Ze jestes dziewczyna krolewicza owego i ze dowiedzialas sie o jej istnieniu i uwazasz ze ona ma prawo wiedziec o twoim poniewaz oszukuje was obie co nie jest w porzadku. zobaczysz jaka bedzie reakcja i jak dalej potoczy sie rozmowa.

Gość aga_123
jego byłą dzieczyna !!

Gość numer
królewicza i skarba!!!!!! najgorsze jest to , ze ta dziewczyna chyba sie zakochała i akurat tu ja rozumiem. Niestety jest pulchniutka, widziałam zdjęcia.Źle to przeżyje , widzę , że jest zaangażowana. Tak nawiasem mówiąc jacy faceci to prości ludzie np: - chowaja przed nami komórki, tak jakbyśmy nie potrafiły ich znależć - zakładają hasło na gg, ale archiwum otwarte wszem i wobec - nie mają hasła no kompie , no więc można zdjęcia oglądać, aaach... no i jeszcze podpisują imionami te zdjęcia. Rece opadają rze z majtkami Acha... znam więc imie dziewczyny z foty, ale nie wiem, czy t jej numer, bo nie wiem ile tych panien jest i czy ta to TA.

Gość ...tyskia
ta byla taka ze jeszcze jak sie dowiedziala to do niego napisala:O Przezyje...lepiej teraz niz pozniej. Mysla ze jak oszukuja to my tego nie widzimy bo my to gluche i slepe jestesmy:O szkoda gadac :O