Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanaaaaa

Warto kupić mate edukacyjną???

Polecane posty

Gość nanaaaaa

niedługo rodzę i zastanawiam się czy kupić dzidzi taką matę, możecie mi jakąś polecić bo tego jest tyle i nie wiem czym się sugerować przy wyborze.

Gość tez bym chciala mate
dla dziecka i chyba kupie

ja uwazam ze bardzo warto. moja bawila sie na niej od 2 miesiaca zycia, najpierw lezala i wyciagala raczki, potem szarpala a teraz juz siedzi i tez szarpie zabawki:) pociaga za sznureczki, obraca sie do lustereczka, moglam ja bez problemow zostawic na macie i pojsc do kuchni (teraz juz nie bo mi raczkuje ;) ) ja mam taka, zabawki super, lusterko swietne, kolorowa, mozna szarpac za ucho slonia, kwiatki sie swieca...jedyny minus to muzyka elektroniczna ktora jest (jak dla mnie) beznadziejna i wlaczala sie takze przez pukanie mocno noga w odpowiednie miejsce co mnie doprowadzalo do szalu wiec wyjelam baterie i nie bylo muzyczki:) http://www.mothercare.com/gp/product/B001C5317G/sr=1-4/qid=1221668125/ref=sr_1_4/026-5191588-2510821?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44389031&mcb=core

Mata edukacyjna jest u nas najlepszą zabawką. Mamy Fisher Price Rainforest. Lusia bawi się nią od 2. miesiąca życia (a i wcześniej by się nadała do patrzenia - ale kupiłam karuzelkę, która swoją drogą w ogóle się nie sprawdziła) do teraz (ma 10,5 miesiąca) i wcale nie zanosi się, by miała się nią znudzić.