RENATA100 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Która z was stosowała te globulki i na co? Ja je dostałam po zabiegu zamrażania - dziś 7 dni po wezmę pierwszą globulkę - jakie były wasze odczucia - piszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja sie znam Napisano Wrzesień 17, 2008 Ja brałam, na infekcję, myślałam że pomoże. Ten lek powoduje duży dyskomfort, bardzo dużo nabłonka sie złuszcza i po 2 globulkach juz nie ma miejsca na kolejną:/ Na końcu to wszystko wyszło ale leczenie było denerwujace i za bardzo nie pomogło. Na nadzerkę to inna sprawa, choc ja miałam kiedyś wymrażana i nic nie trzeba było potem brać. Zresztą leczenie nadżerek to mit, w większości przypadków goi sie samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RENATA100 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 ja mam brać co 2 noc - trochę jestem zaniepokojona - tym dysomfortem - słyszałam, że mogą sie pojawić jakieś \"mokre chusteczki\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 ja tez bralam po wymrazaniu nadzerki co 2 dzien i nie bylo tak zle . owszem maly dyskomfort jest ale najwazniejsze ze nadzerka wyleczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RENATA100 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 olawd - a za ile dni po wymrażaniu brałaś te globulki - bo mi lekarz zalecił brać jak się zmniejszą upławy - ale u mnie wcale dużo ich nie było, a na dodatek ta wydzielina u mnie jest różowa - też nie wiem czy tak może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 rozowa wydzielina jest prawidlowa . nie pamietam dokladnie ile czasu bralam ale to bylo chyba okolo miesiaca czy jakos tak (co drugi dzien) na zmiane z jakimiś innymi globulkmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RENATA100 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 dzięki za odpowiedż - ja tez po Albothylu mam inne globulki - tylko martwila mnie ta różowa wydzielina - ale jeśli jest prawidlowa to sie trochę uspokoilam - a ty tez tak mialaś - i dlaczego jest prawidlowa - jak wiesz to proszę o odpowiedź z gory dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RENATA100 0 Napisano Wrzesień 19, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach