Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

lubicie piwo??

Polecane posty

Gość Anarch
Nie lubie. Gdy kilka razy probowalem "polubiec" to po wypiciu zbieralo mnie na wymioty

Gość tak............
wlasnie sobie pije:-D

Gość do autorki mysi
i nadal pije mąż piwko? jedno, więcej czy wcale???? Ja mam podobny "problem", mój mąż kiedyś wcale nie pił (jestesmy 8 lat po slubie), potem (od jakiś 3 lat) zaczął pić co jakiś czas piwko, potem już 1 dziennie, a teraz po 2-3 dziennie, a jak ma wolne od pracy to i 4-5 dziennie. Nie jest pijany, organizm ma przyzwyczajony do piwa,,, codziennie musi wypić piwko... Nie wpije jak jest chory, idzie do pracy, gdzies wyjeżdżamy itp. Na urlopie, w górach, nad jeziorem wypija i 8 dziennie.... Moje gadanie nic nie pomaga, by nie pił tyle... On uważa że problemu nie ma, nigdzie leczyć się nie pójdzie wg niego to normalne....Co mam zrobić???

Gość mój też pije piwa
Mój dzis już pije 3 piwo, mówiłam mu by nie pił tego 3, ale mnie nie słucha, powiedział bym "nie krzyczała". I co ja mam zrobić? Nie odpowiada mi ze on to piwo pije, że są to 2-3 dziennie lub więcej. On o tym wie, ale mówi, ze będzie pił bo lubi, wg niego to nie alkoholizm, bo do pracy nie idzie pijany, niby zna umiar itp. Pieniędzy też duzo na to piwo idzie, ok 250 zl na miesiąc...

ja uwielbiam piwo, szczególnie latem, dla mnie to jest idealny napój, żeby się schłodzić, a do moich ulubionych należy piwo, jakie można wypić w C.K. Browarze koło bagateli. Tuba piwa, ważonego na miejscu to jest idealny sposób na upały w lecie.

Gość eelllaa
Mój codziennie musi wypić 1-2 piwa...i to z rana, wtedy dostaje apetytu na śniadanie i na mnie :D według mnie jest alkoholikiem :(

Gość ewwoska
Jesli o mnie chodzi to moge polecic Wam w Krakowie naprawde fajne miejsce gdzie mozecie napic sie dobrego piwa i nie tylko jednego rodzaju http://www.ckbrowar.krakow.pl/

Gość gość
Co za pytanie... Kto nie lubi. Zwłaszcza ze teraz tez nie brakuje miejsc w których mozna napić sie dobrego piwka.

Gość gość
Polskie piwo pali wnetrznosci.

Gość gość
Oj ja to tylko piwko. I nie wiedziałam ze w Krakowie tak niedaleko mnie jest takie sympatyczne miejsce. Teraz juz wiem gdzie powinnam bywać kiedy chce sie napić dobrego piwka z kolegami.

Gość gość
A ja lubie i musze powiedziec ze fajnie jest odkrywać nowe smaki- dlatego własnie ja tak chętnei wybieram sie ze znajomymi na piwko.

Gość maggdalenka9
To prawda. I fajnie własnie ze w Krakowie jest takie miejsce w którym mozna napić sie dobrego piwka i miło spędzić czas ze swoimi przyjaciółmi.

Gość dariowsska
Teraz w sumie nastały takie czasy ze pojawiło się coraz wiecej takich piw i własnie dużo osób polubiło ****ardziej niz tradycyjne piwka butelkowe. Wiec na pewno takie restauracje są bardzo fajnym rozwiązaniem zeby tez pobyć z przyjaciółmi.

Gość wallerka99
W takim razie już wiem gdzie sie wybiorę ze znajomymi o własnie jak będziemy chcieli napić sie naprawde dobrego piwa. No i przy okazji można tez dobrze zjeść :)

Gość deesssska
Piwo jest ok, ale musze powiedziec ze do tego na pewno wazne jest tez i dobre jedzenie :) A jesli nie macie czasu sami przygotowywac to mozna skusić sie na taki catering gastro-tour-serwis.pl

Gość koltto
Na pewno zapisze na mojej liście miejsc które warto odwiedzić. Musze koniecznie je sprawdzic.

Gość CapriBGFD
Szczerze? Znudziło MISIE!!!! Wolę teraz cydr popijać...

Gość Priska
Faktycznie cydr jest dużym konkurentem dla piwa, szczególnie kobitki wolą cydry... ale książę Wiliam również

Gość gość
pewnie, dzisiaj wypilem sliwkowe mniam

Gość gość
No ja lubie, zreszta teraz jak jest tak ciepło to az z przyjemnością sie pije. A rzeczywiscie patrząc na Krakow to tylko CK Browar. Maja faktycznie smaczne piwko.

Gość gość
Uwielbiamy piwko;-D

Gość gość
jak mozna nie lubic piwa! 30 stopni, piątek.. czego chciec wiecej jak nie perły export z ziomkami