Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

drogie mamy pomozcie mi w wyborze

Polecane posty

moje dziecko skonczylo 14 miesiecy i chyba najwyzsza poraz zaczac je uczyc picia z tzw.kubka niekapka ,jest taki wybor na allegro ,ze kompletnie nie wiem na co sie zdecydowac sa kubki niekapki 1)z tzw.slomka:(bidon) http://www.allegro.pl/item428625738_nuby_bidon_niekapek_415_ml.html 2. z sylikonowym ustnikiem:(kotry przypomina smoczek) http://www.allegro.pl/item433543081_nuby_kubek_niekapek_silikonowy_ustnik_super_cena.html 3 z normlna plastikowa nasadka ktory bedzie najlepszy??? ...boje sie ze dziecko bedzie sie krztusic pijac z takiego kubka..pomoze ktos?

Gość A nie myślałaś
A nie myślałaś, żeby przeskoczyć etap niekapka i podawać picie w normalnym kubku?

Gość M_I_L_K_A
wiem z doświadczenia,że te wszystkie niekapki-kapią po krótkim czasie,miałam różne i różnych firm,z czasem przestałam je całkowicie kupować-szkoda kasy.dziubek jest lepszy od słomki-musisz wypośrodkować,ale nie polecam niekapków!

za późno na niekapek teraz lepiej ze zwykłego kubeczka. niekapek to jak dziecko ma pół roku ja dzisiaj kupiłam

Wszystko przetestowalismy. W koncu kupilismy BIDON i to jest najlepszy wybor! Wszystko inne kapie! Wiadomo, jak dzieci przewracaja wszystkie butelki do gory nogami i nie pozwalaja sobie wziac z reki! Juz nie raz to przezylam i nie raz musialam scierac z podlogi kaluze. Jak widze, ze moja corka zaczyna to samo robic z bidonem, to szybko zaciskam ustnik, nie zabierajac butelki z rak dziecka i unikajac placzu. Bardzo polecam!

Jeszcze dodam, ze nasz bidon nie jest na slomke, tylko taki zwykly, na grzybka.

w tym wieku to już z normalnego kubka mógłby pić... ja wprowadziłam mojemu kubek z dziubkiem w 5 m-cu ale nie żaden niekapek, tylko normalny dziubek z niekapka trzeba silnie ciągnąć, nie każde dziecko potrafi

taki duze dziecko to już z normalnego kubka niech pije mój synek ma rok i piej z normlanego kubka mial ten trugi ( z drugiego linka ale nie umiał zalapac nie wioem moze ustnik twardy )