Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciocia Basia Radzi

kto ma jaki problem? pisać

Polecane posty

ciociu basiu mam problem szukam jakiejs chetnej pai na cyberek z kamerkea mozesz mi jakos pomoc??

Zocor - wejdz na onet, sciagnij sobie program 'kamerzysta' - jest to forum z kamerka, bardzo nieladne rzeczy tam robia, ale napewno spodobaloby Ci sie :) Pomarańczowy Skurwysyn- niemozliwe :) nie dosiegne ;)

love ja wchodzilem na czaterie na sex amerki ale nikogo niemoglem znalesc moze Ty masz ochote??

bylem ze dwa razy ale nic ciekawego i zadnej chetnej nieznalazlem

a ja tam zawsze kogos znajde, pierw popisze potem poogladam a na koncu na skypa, ale nie mam teraz kamerki wlasnej

mozemy n ameilu popisac albo mozesz mi dac numer gg?? ja mam 21 lat moze byc

aha szkoda a fotke pokazesz czy tez niebardzo?? a na jakim pokoju na onecie siedzialas moze mi podpowiesz i kogos wyrwe

wiec pytam Cie ciociu co mam zrobic nadal nieznalazlem nikogo:(

na onecie rzecz jasna na pokoju erotycznym... po 22 mozna wychaczyc mile panie i do 12 w poludnie, foto odpada... sam wiesz...

moj drogi... nie smutaj sie, skoro love tak tam dlugo przesiadywala to pewnie cos w tym musi byc.. a na skype me siedzisz czasem? tam jest taka dostepnosc' skype me' ludzie sami pisza ze chca sie rozebrac przed kamerka... :) i nie koniecznie sa to polki/polacy :)

to j aw te godziny wchodzilem i nic niewyrwalem :( :( j ajzu ide niestety wiec jak mozecie to piszcie i mam anadzieje z emi pomozecie jutro bede popoldniu albo wieczorem buziaki dla Ciebie love iciociu

witam was piekne panie to co mam zrobic dalej pomozcie mi prosze jakies wskazowki i wogole