JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: Elka serio uwazasz ze ktos byl w powaznym zwiazku z jakas kobieta bo tak napisal ??? to mówie ze jestem sultanem imperium Osmanskiego xD To nie jest chyba lot na księżyc więc czemu nie uwierzyć w tak trywialna rzecz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Skoro masz to w dupje, to po co mi piszesz farmazony. Nie pragnę żadnej kobiety teraz, wchodzę tu dla relaksu nie dla romansu kużwa Boni To spieprzaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 236 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Co mu wysyłam?!? Chyba z konia spadłaś, nigdy nawet takich zdj w ciąży bym nie robiła A mogę anastazji pokazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Jez jest moja bo to anastazje W twojej chorej czaszce chyba, a po drugie Magda Jeż to nie Anastazja urojeńcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No bo się kapnela że nie przejmie nigdy kontroli Możesz tak sobie wmawiać, ale wiesz jak było. Znudziła się tobą. Pojawiło się nowe mięsko i ten powiew świeżości 11,2 cm, po którym majtki same się zsuwały. Wiem, że to przykre, że poszedłeś w odstawkę jak chudy w toy story, ale to są tylko lachony, nie wymagaj lojalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jez jest moja bo to anastazje Jez jest mezatkom z misjom więc nie fantazjuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: To spieprzaj xD Dzięki wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: A mogę anastazji pokazać? Ja tobie wysylalam takie zdj i to jeszcze w ciąży?!?!??!?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 236 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: W twojej chorej czaszce chyba, a po drugie Magda Jeż to nie Anastazja urojeńcu Zdejmij okulary migrenowcu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: no ok ale ma prawo podjac decyzje poza tym przypominam ze Elka ma z nim juz jedno dziecko Ja się elce nie dziwię. Mają już wspólne dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Dzięki wzajemnie Nie widzę problemu pozdrawiam ozieble jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Zdejmij okulary migrenowcu Hahaha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Nie widzę problemu bo jestem ślepa tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, JajaWywalone napisał: To nie jest chyba lot na księżyc więc czemu nie uwierzyć w tak trywialna rzecz huh ale rownie dobrze nie i to ze ktos powiedzial to argument inwalida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Zdejmij okulary migrenowcu Zarób milion najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 236 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja tobie wysylalam takie zdj i to jeszcze w ciąży?!?!??!?? Tak to było dziwne i niestosowne ciotka była w szoku 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: ale rownie dobrze nie i to ze ktos powiedzial to argument inwalida Gdyby twierdził ze jest milionerem jak lezak to może inwalida. W poważnym związku było 99 procent ludzkości więc nie wyczuwam podstępu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ooo malowany 2. Coś mu się pomyliło. Podryw na sułtana, to mój repertuar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 211 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak to było dziwne i niestosowne ciotka była w szoku A stypiara ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1642 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: strzelba trochę trudno ukryć w kieszeni ale co tam powali przeciwnika i jeszcze dwóch obok Skoro polecasz to niech tak będzie. tylko czy da radę wycelować Trochę mam wzrok taki nienajlepszy ale chyba poznam czy to głową czy arbuz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 618 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak to było dziwne i niestosowne ciotka była w szoku Jesteś piêrdolnięty już do reszty. To w takim razie dawaj je tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, JajaWywalone napisał: To logiczne bo to sytuacja patowa bez możliwości kompromisu. Skoro z nią jest to chyba mu pasuje wiec w czym problem Wyjątkowo ciężko dziś myślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 236 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Możesz tak sobie wmawiać, ale wiesz jak było. Znudziła się tobą. Pojawiło się nowe mięsko i ten powiew świeżości 11,2 cm, po którym majtki same się zsuwały. Wiem, że to przykre, że poszedłeś w odstawkę jak chudy w toy story, ale to są tylko lachony, nie wymagaj lojalności. Mam tyle w zwisie gdy jestem odprezony i ogolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Wyjątkowo ciężko dziś myślisz Gaslajting teraz uprawiasz na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Abuzywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu Ja się nie dam zgasić tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 361 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe kwiatki wychodzą heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 13 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Mam tyle w zwisie gdy jestem odprezony i ogolony Dla kogo tak pucujesz te kasztany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 548 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, JajaWywalone napisał: Nie widzę problemu pozdrawiam ozieble jak zawsze Spoko, jak dotąd to nic nowego od Ciebie oprócz szlafroka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach