Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooooooooooonauyyuymmy

W sprawie zdrady.....

Polecane posty

tworzysz z kimś stały związek - jesteście razem ale ty lubisz książki mąż lubi łowić ryby ty masz swoje zainteresowania on swoje ale macie też wspólne. Godzicie to wszystko Wspólnie i jest super ale czasem jedno bądź dwojga ma ochotę przeżyć coś oddzielnie i to tez jest dobrze a pójście z kimś z samej ciekawości hmm to nie wystarczy. Tak zgodzę się ciekawość jest motorem ale dokąd ten motor nas zawiezie zależy od nas samych musi być coś w drugim człowieku musi byc ta iskierka ten magnez który przyciąga aż przyciagnie i wtedy jest ten naprawdę cudowny sex nie koniecznie z stałym partnerem. Czasami jest to jak powiew nowości, jak muza dla poetów, daje nam skrzydła i w zwiazku stałym wtedy też następuje rozkwit bo wprowadza sie coś nowego i te małe oddzielne skoki w bok remontuja tan stały stary bezpieczny dom - małżeństwo, Czyli nie zdrda a lek na monotonie. Bo nie zawsze udaje sie na wyleczyć samemu dla wyjaśnienia jestem kobietą z 18 letnim stażem małzeńskim i ........

up

Gość uillui9li
oooo koleja szmata

Gość hehhhhh
hyba nie ma juz wiernyh kobitek :(

ooo dzieci i moherki sie odezwały :)

Gość mgygymmjg

Gość dołeczek
kazdy to by chciał tylko przywalić. dajcie spokój, jeszcze sienic nie stało a wy zaraz od szmat wyzywacie

Gość dołeczek
ale nie rób takich rzeczy kobieto. ten powiew namietności nigdy nie wychodzi na dobre. albo stracisz do siebie kompletnie szacunek, albo się zakochasz i wtedy to juz klapa po całości. Słuchaj co mowię bo wiem co mówię i nie rozmnożyłam się przez pączkowanie, chociaż czytam tę cholerna kafeterie i widze że plaga zdrady się rozprzestrzenia. Przykro mi naprawde że już się dąłm w to wciągnąć.Nie powtarzaj mojego błędu kobieto!

Gość buahahahaaa
ale ona juz mysli jak szmata :O

Gość takie tam duperele...
A Twój ślubny mąż ma podobne zdanie na temat takiego odświeżania starego małżeństwa???????????????? Skąd się biorą tacy pojebani ludzie??????????????? Liczy się naprawdę tylko duuuuuuuuupa??????????????????? Ciekawe, jakie wartości przekazujesz swoim dzieciom: można kraśc bo to napędzanie koniunktury, o puszczaniu się nie wspomnę......?????????????????