Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoBardzoZła

Powinnam być zła?

Polecane posty

To zewrzyj jadaczke, siedź cicho, a chłopakowi daj nieco luzu :o Jak bedziesz go tak wkurrwiała takim truciem, to kopnie cie w końcu w dupe i się skonczy dzień dziecka :o

Gość BardzoBardzoZła
Nieznany Sprawca - wiesz co tyle co on ma luzu, to niejeden chłopak chciał mieć przy swojej dziewczynie więc to ty się przymknij ! Tu chodzi o dotrzymywanie słowa, ja NIGDY gdy byłam z nim umówiona, nie pisałam na pół godziny przed spotkaniem ` ej sorry, ale koleżanka wyciągnęła mnie na piwo ` . Nie chcę mu robić dzikiej awantury, chcę tylko się zachować tak, by na drugi raz mi czegoś takiego nie zrobił, bo w tym momencie poczułam się po prostu zignorowana

Gość a ja powiem......
nieznany sprawca sa jakieś granice. jak sie ktoś umawia że przyjdzie to nie wypada w ostatnim momencie odwoływac i to tylko dlatego że kumple chce go na piwo wyciągnąć. Nie mógł sie z nim umówić jutro czy jakiś inny dzień? Związek polega na wzajemnym szacunku.

Gość BardzoBardzoZła
a ja powiem... ------- dokładnie, właśnie o to mi chodzi

>> jak sie ktoś umawia że przyjdzie to nie wypada w ostatnim momencie odwoływac i to tylko dlatego że kumple chce go na piwo wyciągnąć Babska logika :o Umówił się z nią, bo nie wiedział, ze np. kumpel zechce wypic z nim piwko, zadzwonił i okej. Przeciez nie powie kumplowi, ze nie pojdzie z nim na mecz i piwo, bo obiecał swojej dziewczynie ze do niej przyjdzie :o Z miejsca zostałby uznany za pantoflarza, ciote bez własnego zdania i zostałby skreslony :o

Nieznany Sprawca zgadzam sie z Toba...wczesniej dokladnie to samo napisalam..

Gość BardzoBardzoZła
;/// żal.pl

Gość a ja powiem......
czyli co: do faceta dzwoni kumpel i ten nagle wszystko rzuca bo kolega chce iść na piwo? sorry ale to logika nastolatków. Dojrzały facet nie boi sie powiedzieć: sory, dzisiaj nie moge bo sie już umówiłem ale jak cos to mam czas jutro czy keidys tam. chłopcy: troche asertywności. Nie umiecie powiedzieć nie swoim kolegom? co innego jakby mu dziewczyna w ogóle nie pozwalała chodzić na spotkania z kumplami - wtedy jest ciota. Ale w sytuacji opisanej wyżej: zachowuje sie jak dzieciak (bo co koledzy powiedza na to, ze sie dzis już umówiłem z dziewczyną)

Gość do nieznany sprawca
masz myslenie jak moj facet hehe a moze to ty lobuzie??? hhi

Gość BardzoBardzoZła
Szczerze? Skoro niby nie odmawiając kumplom pójścia na piwo, zrobił to tylko dlatego, by nie wyjść na pantoflarza i ciotę, która nie ma własnego zdania, to właśnie na to nią wyszedł, bojąc się kumplom powiedzieć o tym, że jest już umówiony . to zwykłe TCHÓRZOSTWO

tak jak juz wczesniej pisalam, faceci tacy sa... wiekszosc nie potrafi odmowic w takich sytuacjach i niech tam im bedzie raz na jakis czas. Mowie Wam, moj jak zawsze mi tak robi, to ja na nastepny dzien ide z kolezankami na impreze, wylaczam telefonm swietnie sie bawie a tymczasem on siedzi w domu przed tv. Czasami trzeba ich zrozumiec

>> ten nagle wszystko rzuca bo kolega chce iść na piwo? Nie rzuca wszystko, tylko koryguje plany co do wieczoru :) >> chłopcy: troche asertywności Dziewczynki, troche pomyślunku 😴

Gość BardzoBardzoZła
Nieznany sprawca - szkoda mi twojej dziewczyny albo żony. Ale nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że jesteś sam albo tkwisz w beznadziejnym związku.

Zupełnie nie słusznie :) Ja nie boje się zadzwonić i powiedziec - sory, Kuba zaprosił mnie na mecz i piwo i nie przyjde dzisiaj do ciebie, zobaczymy sie jutro, pa 🖐️ W sumie to mnie to nie obchodzi czy jej sie to podoba czy nie, jest tak jak ja mówie i tyle. A jak jej by to nie odpowiadało, to by mi to powiedziala przeciez :)

Gość BardzoBardzoZła
nie wierzę, że twojej dziewczynie ani trochę takie coś nie przeszkadza. Widać jak Ci na niej zależy, skoro Ciebie nie interesuje to jak się ona w tym momencie poczuje

Gość a ja powiem......
Mrówka Z faceci mają różne upodobania ale to nie znaczy że wszystkie trzeba tolerować. Dobrze robisz, że nie przejmujesz sie jak facet Cie olewa i na drugi dzien robisz to samo: tylko jak długo tak będzie trwało? jak długo będzie chciało Ci sie bawić w takie gierki?

>> nie wierzę, że twojej dziewczynie ani trochę takie coś nie przeszkadza. Nie zrozumiałas - nie interesuje mnie, czy jej to przeszkadza. Ja i tak zrobie swoje. A jej jak zalezy na mnie, a zalezy ;) to nie powie nic, bo wie jaki jestem :classic_cool:

Gość jestes poprostu niedojrzalym
chłopczykiem ,ile masz lat ze rozmawiasz tu z kobietami?

Gość BardzoBardzoZła
;/// na miejscu twojej dziewczyny bym od Ciebie uciekała. Zobaczysz w końcu jej to zacznie wychodzić bokiem i zobaczysz ją szczęśliwą, ale przy innym chłopaku !

Gość a ja powiem......
Nieznany sprawca: to znaczy że Ci w sumie nie zalezy na swojej dziewczynie. Robisz to na co masz ochote nie patrząc na to co ona czuje. Kiedyś w końcu powie dość.

>> to znaczy że Ci w sumie nie zalezy na swojej dziewczynie Zależy. Z nia spotykam się 5 dni w tygodniu. Jak raz nie przyjde bo pójde na mecz z kolega, to nic się przeciez nie stanie.

Gość BardzoBardzoZła
ale to nie oznacza, że masz się z kimś spotykać w dni, kiedy wy jesteście umówieni;/ Nie możesz oddzielnie się umawiać? A nie z kumplami wychodzisz z przypadku w dzień, kiedy umawiasz się z nią? Paranoja:|

Gość BardzoBardzoZła
hahaha ! W przeciwieństwie do twojej dziewczyny MAM WŁASNE ZDANIE I NIE DAJE SOBĄ POMIATAĆ

Gość oczywiście że będziesz zła
i dopisz mu jeszcze, żeby ten kolega z którym on woli iść na piwo zrobił mu lodzika bo ty do końca roku zakłądasz mu szlaban na tyłek. Niech się nauczy szanować to co ma..

Gość a ja powiem......
nieznany to w sumie często. Ale chyba nic by nie szkodziło gdybyś z kumplem umawiał sie wczesniej a nie w ostatniej chwili? przecież wiadomo keidy sa grane mecze więc mozna sie wczesniej umówić z kumplem? A tak to co, czekasz jak kumple do Ciebie zadzwoni bo akurat nie ma nic innego w planach?