Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda jestem......

mam 15 lat i.............. pomóżcie

Polecane posty

Gość młoda jestem......

nie wiem czy iść na ekonomie do liceum... pytam się więc czym się różni ekonomia od profilu matematyczno-informatycznego???

Gość to zalezy od Twoich zdolnosci
jak sie czyjesz z matematyka i informatyką ,to dosyc ciezkie kierunki,jesli czujesz ze masz predyspozycje to radzę isc w tym kierunku ,bo matematyka i informatyka to przyszlosc

Gość młoda jestem......
to zależy od Twoich zdolności - jestem jedną z najlepszych z matmy i z infy też. Przynajmniej narazie. Zwykle 5 z matmy ze sprawdzianów (Czasem piątki, czasem szóstki, + zadania dodatkowe) i z infy też dobra jestem. jak ktoś ma jakiś problem to zwykle do mnie z nim idzie. Ale: dvbxzv jeśli chcesz pracować w bankach, księgowości czy na podobnych stanowisku to wybierze kierunek pokrewny z ekonomią bądź rachunkowością, sama matematyka i informatyka NIC Ci nie da... zawsze tam wymagane są podstawy ekonomi... i takich ludzi poszukują... Ekonomista Jak to szkola srednia to idz na ten matematyczny. bo na studiach na wiekszosci kierunkow ludzie jesli wylatuja to przez matematyke lub fizyke. dobre przygotowanie z matematki przyda ci sie na wszytskim. Dwie sprzeczne wypowiedzi :) i co tu robić?? proszę o rady :)

Gość młoda jestem......
dlaczego nikt nie odpisuje.... :(