Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona przyszła M

czy to mozliwe ze w 7tc..

Polecane posty

czy to mozliwe ze w 7tc mam już piersi o nr wieksze? to że bola to normalne ale ze tak szybko sie powiekszyły?

Gość Ixi721
mozliwe :) ja nawet czytalam ze powiekszaja sie w 6-8 i tyle... chyba ze potem jak jest juz mleko. Ale co do tego nie mam pojęcia, bo jestem w 12 ;)

Ja jeszcze nie miałam pojęcia, że jestem w ciąży, a już mi piersi wylazły ze stanika :) Bardzo szybko miałam dużo większe i było to bardzo bolesne, w nocy nie mogłam spac. Czyli u mnie to było koło 6-7 tygodnia :)

czyli moge byc spokojna:)

teraz jeszcze na poczatku przychodzi stres czy z maluszkiem wszytsko w porzadku czy serduszko bije...

Gość Ixi721
na taki stres to usg, jeśli masz możliwość oczywiście ;)

wizyte mam za 1.5 tyg ale musze myslec poztywnie nie mozna dac sie zwariowac:)

zaniepokojona - dopóki nie masz upławów i krwawienia a także skurczy to wszystko ok. nie martw się na zapas. mogą Cię jeszcze bolec pachwiny, to nieprzyjemne uczucie, ale to mmięśnie się rozciągaja ( ja trochę panikowałam, bo nie wiedziałam co to za bóle ) Życzę zdrowia i spokoju :) PS - moja mama mówiła, że jak była ze mną w ciąży to w ogóle usg nie miała :) ale to były czasy... Nie to co teraz, usg 3d i inne cuda ;) A my się tak stresujemy :)

Gość esia esia
Darmowa rejestracja chcesz wygrywać różne gadżety i nagrody? Zaloguj się codziennie oglądaj reklamy a będziesz brał udział w codziennych losowaniach polecam ja wygrałam już głośniki i kamerke internetową! http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=Jedwabna

moje piersi były tak obolałe w tych pierwszych tygodniach że jak jechałam do pracy autobusem to trzymałam je w ręku bo każda dziura w drodze była katastrofą. ok 12 tyg to się normuje i nie jest już tak źle