Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy tak tego nie pragnelam

ALE JESTEM WREDNA! Chyba Chce jej go odbic! Warto?

Polecane posty

Dziewczyny, nie wiem co jest ze mna - krecil sie kolo mnie taki koles, ale ja go olalam i on teraz jest z inna. Dzis jednak podlaczyl sie do mnie na gadu, zaczal wypytywac co u mnie itp, a ja go zapytalam o ta jego nowa dziewczyne. on,: tak jestem z nia, bo u ciebie nie mam szans. No i poczulam nieoparta chec by z nim byc, by go odbic... Tylko, ze nie wiem czy on DA sie odbic, bo mowilam mu, zeby sie trzymal tamtej laski, bo ja jestem dla niego zbyt wredna, na co zaczal zaprzeczac, ze nie jestem i ze jestem idealna dziewczyna, ale powiedział takze, ze tamta jest inna i jest dziewczyna jego marzen. Co o tym sadzicie?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zacznij z nim poprostu rozmawiac troszke flirtowac i zobaczysz co z tego wyjdzie :D jezeli mu sie naprawde podobasz to rzuci tamta

2O i nie masz prawa tak do mnie mowic. Bo co? Bo walcze o swoje i chce poczuc cos glebszego niz codziennosc?

dziewczyny, zrobic to? Moze któras juz kogos odbila?

Gość ja pikole/
a Ty jakbyś sie czułą gdyby Tobie mieli odpić chłopaka ? chyba nie za fajnie prawda a skad wiesz czy on badz oni nie robia sobie z Ciebie jaj daj sobie na wstrzymanie

Gość kolejna smarkata glupawa
kur...e.w.k.a sie nudzi :O Zrob sobie tipsy albo walnij baranka w kaloryfer tania idiotko :P

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie kochana ty nie walczysz o swoje,tylko własnie o czyjes

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok powiem ci jak go odbic, a potem ja odbije go tobie.miło?????

wiedzialam, ze takie odp sie posypia:O Ranny ja jestem wredna dziewczyna, wiem to i tyle. Chce go odbic i pytam czy któras juz to robila? Niezbyt mi zalezy juz na chlopakach, odkad rozstalam sie z tym, którego naprawde kochałam ( juz zostaly wspomnienia, ja go rzucilam, ale potem...) nie wierze w milosc. A wiec, chce to zrobic. Z zemsty. Bo jestem wredna. Dla przyjemnosci on tez sie pewnie bedzie cieszyl.

Gość cooo
jak mozesz pisac ze nie zalezy ci juz na chłopakach skoro masz 20 lat?nic nie wiesz o zyciu , przed 20 to nie sa zwiazki, to chodzenie.za 10 lat bedziesz sie z tego wszystkiego smiała, trzymajac meza za reke i tulac dziecko

swietnie, ale to bedzie za 10 lat. To szmat czasu. Jeszcze moge sie bawic, korzystac z zycia, taak?

Gość zniszczysz tamta dziewczyne
nawet jesli go nie kocha jeszcze bedzie wkurzona! Ale w sumie teoche cie nawet rozumiem, bo stracilas ta najwieksza milosc, tez to przeszlam.

Ja wiem czy miłość.Tak naprawde zaczeło mi na nim zalezec kiedy zobaczyłam ze jest z inna.Chce ja zniszczyc.Niech popełni samobójstwo

Gość nadiiiiiiia
ja tak kiedys zrobilam, ale byl tylko sex,ale za to jaki boski! I oboje milczelismy przed wszystkimi i do teraz czasem na sex sie umawiamy. Ja nic nie trace, on zyskuje.

hahha, mi tez o cos takiego chodzi, bo tamten chlopak nawet mi sie nie podoba. Moze troche mnie pociaga i tylee... Dzieki za sensowny odzew;]

Gość nadia masz stałego partnera

czemu ci wstyd? To rodzaj zemsty na facetach. Oni przeciez takie rzeczy robia to i my mozemy. Jak facet tak zrobi to swinia, ale mu sie wybaczy, a laska.... sredniowiecze. Wstyd, o tak!

Gość nadiiiiiiia
nie mam mam paru kochankow i czuje sie z tym swietnie. Jestem mloda (22lata) i czuje ze zyje, nie chce nic na stale. Popieram przedmówczynie

Gość nadiiiiiiia
nie z ta szmata , popieram wypowiedz 'nigdy tak tego nie pragnelam' zeby jasne bylo:) p.s. ja sie ciesze zyciem, seksem, nie mam kompleksów.,..

Gość daria1755
czemu chcesz zeby popelnila samobojstwo? jestes zmiją!! odbic rozumiem ale zniszczyc i zyczyc samobojstwa! jestes poje**na , idz sie leczyc!

Gość Lili BF
Powiem Ci jak to jest. Jesli masz faceta na wyciągnięcie ręki, to go olewasz. Kiedy znajduje inna, momentalnie uswiadamiasz sobie, że jednak cos Cie w nim pociągało, a zwlaszcza jesli ma nową dziewczynę, zaczynasz sie zastanawiać że jednak musi miec cos w sobie. Jak juz go zdobedziesz, to nie bedzie takie ekscytujące i byc moze szybko go rzucisz. taka juz jest ludzka natura- przewrotność. Im ardziej nie mozesz czegos miec, tym bardziej tego chcesz, a gdy juz to dostajesz, to wcale tego tak nie chcesz. Zamieszalam ale chyba wiadomo o co chodzi.

Gość daria1755
mscij sie na bylym facecie jak ci cos zrobila nie na obcej pannie! jak ma twoj byly laske to popros kolege zeby postaral sie mu ja odbic..to dobra zemsta zwlaszcza jesli cie rzucila dla niej.

Gość moj drogi
Pozdrowienia dla D...od M.....:P:P:P❤️:):):)

Gość głupia jestes

Gość kasssa
ech, dzieci dzieci, juz wrzesien ale wy wciaz macie za duzo czasu...

wlasnie sie z nim umówilam na spacer jutro... powiedzialam, ze mam problemy i musze z kims pogadac, a nikt nigdy mnie nie rozumial tak jak on.... zgodzil sie od razu:) Mam juz plan, jutro zaczne mu mowic smutne rzeczy, a potm poprosze zeby mni przytulil, bo mi smutno.....

Gość cha
zakochałas sie, nie gadaj ze chodzi ci o sex