Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy tak tego nie pragnelam

ALE JESTEM WREDNA! Chyba Chce jej go odbic! Warto?

Polecane posty

nie nazwalabym tego zakochaniem, a emocjami. Chce zobaczyc czy poleci na mnie, czy zrobi to.... a jak zrobi... To pozaluje!Powiem mam plan taki: bede go tak kusic i wykorzystam caly swoj urok i to co mi matka dala by go uwiesc, a jesli mi sie uda... Zarzuce mu, ze jest swinia i nie powinien... Bledne kolo, ale chce to zrobic, jak w telenoweli:D

Gość cha
w takim razie polecam psychiatre

Gość Lili BF
Ja mam taką sytuację co kilka miesięcy z moim byłym. Spotkam sie z nim kilka razy i mam go dosyć. To chyba nie jest miłość, raczej ciekawość i chęć sprawdzenia czy ciągle coś do mnie czuje. Ja chyba tez jestem wredna, ale to byl ostatni raz, więcej tego nie zrobie. Gorzej jak sie okaże ze kiedys tego serdecznie pozałuje, bo chłopak jak złoto, niestety ma jeden minus. Wiem o co chodzi autorce...

Gość Lili BF
:) . Mimo, że to robilam to chyba jednak chcialam spróbować z nim, niestety jedna jedyna przeszkoda jest nie do przezwyciężenia dla mnie. Zawsze jednak było mi go żal i przykro z jego powodu, raczej z premedytacją bym tego nie zrobiła, bo traktował mnie bardzo dobrze.

Gość Lili BF
Młodziutki bardzo, zbyt duza róznica wieku jak dla mnie, choc dla innych nie taka duża. Ale ja nie mogłam sobie tego wyobrazić:/

Gość canbdywomen
A pomyślałaś że możecie skrzywdzić tamtą dziewczynę?Pomyśl jak ty byś się czuła...

Gość Lili BF
Ja to już nie taka gówniara, jakby nie było. Różnica 5 lat występuje między nami.

Gość Lili BF
Ja mam 24. Dla mnie to dużo, może za kilka lat ta róznica by sie rozmyła, ale teraz ją bardzo mocno odczuwam.

eee tam, Ci mlodsi sa tacy, hmm.... wiem chyba co Cie w nim pociaga. moja Wielka Love tez byl mlodszy:P O rok, ale jednak:P A najstraszniejsza jest ta mysl, ze odrzucisz go i nigdy nie spotkasz lepszego... Ja to czuje... ale go zostawiłam i widzisz jakie gównarstwa teraz robie:(

Gość Lili BF
Młodszy fajny, wszystko pieknie, ale ja nie chce sie przy nim czuć jak ciotka jakaś.....:/. A Ty zastanów sie jeszcze dobrze, czy napewno chcesz to zrobić, bo możesz naprawde zranić kilka osób..Ale i tak rozuimem, co Cie ciągnie do niego.

Gość mam wielka nadzieje ze...
...tamta dziewczyna ma dobry prawy sierpowy i choc chloptas jest g..warty, to ci "podziekuje" jak trzeba 🖐️

Gość całkowicie czarny kot
ten chłopak to jakiś chłoptas i byle fiutek skoro daje sobą pomiatać jak laleczką nie wiem, kto ci dał prawo zabierac komuś coś, co do ciebie nie należy - nie słyszałaś o zasadach? chyba nie...

Gość nie chce sie logować
mam odwrotną sytuację mój facet podoba się wielu kobietom

Gość nie chce sie logować
mam odwrotną sytuację mój facet podoba się wielu kobietom